ae student
کاربر جدید
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- Tehran
- مدال المپیاد
- ریاضی
پاسخ : سمپادی های دانشگاه شریف
حذف.
حذف.
29 امبه نقل از شــــــــــــادیـــــــــ ... :ینی الان ما پا شیم بریم اردو 28 که برمیگردیم دیگه باید بریم خوابگاه یا میشه برگشت شهر خودمون ؟؟؟کلاسا از کی شروع میشه؟؟؟
بلی خودمونو میگهبه نقل از iAlireza :سلام
این اطلاعیه
http://www.sharif.ir/home/-/tagged_content/FkOK/id/1122336/%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87+%D9%BE%DB%8C%D8%B4+%D8%AB%D8%A8%D8%AA+%D9%86%D8%A7%D9%85+%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF%DB%8C+%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF+%D8%AF%D8%B1+%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%A8%DA%AF%D8%A7%D9%87+%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%DB%8C
برای دانشجویای مقطع کارشناسیه؟
الان باید ما پرش کنیم و انجامش بدیم یا بمونه تا روز ثبت نام؟
تو بخش ویرایش مشخصات نام لاتین نام انگلیسیمون رو بزنیم؟یا قضیش فرق داره؟
بد این بخش فعالیتا تیک بزنی میشه بعدا بزنی زیرش تغییر بدی و اینا؟
دیگه نه تا این حد خداییبه نقل از Lily Delicated :محض فان:
اینو ببینید
http://www.aparat.com/v/50LXT
مگه ورودیهای جدیدم خوذشون انتخاب واحد میکنن؟؟به نقل از dissib :ریاضی عمومی 1 با حاجی میر صادقی
فیزیک 1 طایفه رضاخانی
خوبن اینا الان؟
بعدم اینکه واسه خوابگاه تا همین لحظه باید چه کار میکردیم؟
نهبه نقل از شــــــــــــادیـــــــــ ... :مگه ورودیهای جدیدم خوذشون انتخاب واحد میکنن؟؟
نه خوابگاه رو 28 ام بعد از اینکه همه از اردو مشهد برگشتن میدن .به نقل از پـــوریـــــا . ک :آقا اینی که میپرسم خعلی مهمه ، خوب ؟:اس
اینکه الان مثن ما 2 شنبه ثبت نام میکنیم و اینا ، بعد خوب اردو مشهد هم نخوایم بیایم ، بعد خوابگاه میدن ؟ از چه زمانی خوابگاه میدن دقیقا ؟
من یکی از دوستام مشهدی بود فقط با قطار برگشت با ما اومد .به نقل از Lily Delicated :من همچنان درگیر بلیط هستم
میشه من برم تهران ثبت نام کنم بعد با اردو بیام مشهد،برم خونه مون اردو که تموم شد باز با اونا برم تهران!؟
از اردو که برگردن بلافاصله خوابگاه میدن و کلاس های شروع میشه؟
با قطار میبرن اردو؟از این قطارهای اتوبوسی داغون؟
خیلی مهم نیست استاد ریاضی 1 و فیزیک 1 شما کی باشه !به نقل از dissib :ریاضی عمومی 1 با حاجی میر صادقی
فیزیک 1 طایفه رضاخانی
خوبن اینا الان؟
بعدم اینکه واسه خوابگاه تا همین لحظه باید چه کار میکردیم؟
سامانه آموزش اینه؟به نقل از Regulus :نه
ولی برنامه تون رو میتونید تو سامانه آموزش ببینید.
پ.ن: البته المپیادیا میتونن با توجه به درسایی که کِرِدیت میشن یه تغییراتی تو برنامشون بدن.
حالا 9 صبح یه کم قابل تحملهبه نقل از dissib :تازه اصول مهندسی برقمم 9 صبحه2 روز،اینم دو روز 8 صبح((
کدوم استادای ریاضی 1 و فیزیک 1 بهتر درس میدن بین اینا؟
خودشون افراد تو خوابگاه رو مشخص میکنن؟؟به نقل از سیاوش :خوابگاه رو 28 ام بعد از اینکه همه از اردو مشهد برگشتن میدن .
نه خودتون .به نقل از Shahriyar Mo :خودشون افراد تو خوابگاه رو مشخص میکنن؟؟
این که کدوم خوابگاه بیفتیم چی؟به نقل از مَـهـدی :نه خودتون .