تفسیر اوکی هست ! حاج آقا قاسمی یه زمانی معروف بود به ۲۰ دادن .!بعد بهش گیر دادن که نمره هات خیلی خوبه . اینم یکی ۲ ترم در میون بد نمره میده نه اینکه بد ها! یعنی خیلی خوب نمیده ! ولی خب کلا اوکی هست!به نقل از sana.sh :رياضي ١:مقدسي
شيمي عمومي :جمالي
فيزيك١:رضاخاني
گرافييك مهندسي عمران:روحاني مشهدي
تفسير موضوعي قرآن:قاسمي
مباني برنامه نويسي:بيگلري
چطورن؟؟
ثنا فیزیکت چه روزی و چه ساعتی هس؟منم با همین استاد کلاس دارم،شاید هم کلاسی باشیمبه نقل از sana.sh :رياضي ١:مقدسي
شيمي عمومي :جمالي
فيزيك١:رضاخاني
گرافييك مهندسي عمران:روحاني مشهدي
مباني برنامه نويسي:بيگلري
چطورن؟؟
منم حس کردم یه جای کار میلنگه چه زحمتی واسه پیدا کردن استادها و تعداد واحدها کشیدمبه نقل از موهــ :توی خدمات آموزشی، فرم ثبت نام دانشجو، نوشته اسم استادارو.
وآشنایی با ارزش های دفاع مقدس:رفاهیت
بابا اینا درسای خوبین با همینا میشه معدل رُ بالا کشید :د حرص نخور :دبه نقل از پـــوریـــــا . ک :و
ما میخوایم این چیزا رو هم پاس کنیم تو دانشگاه ؟
شنیده بودم از این جور چیزا هم هست ، ولی نه تا این حد !
شنبه و دوشنبه ٩-١٠.٥به نقل از Lily Delicated :ثنا فیزیکت چه روزی و چه ساعتی هس؟منم با همین استاد کلاس دارم،شاید هم کلاسی باشیم
یادداشت چاپ شده در ویژه نامه ورودیهای 93
افزایش اعتبار؟؟؟به نقل از پـــوریـــــا . ک :برا هفته اول ، باید غذا سلف رزرو کنیم آیا ؟ یعنی افزایش اعتبار بزنیم ، پول بریزیم به حساب ؟ یا لازم نیست فعلا ؟
تا اونجایی که یادمه غذای هفته ی اول رو همینجوری بهتون میدن . رزرو شدید اتوماتبه نقل از پـــوریـــــا . ک :برا هفته اول ، باید غذا سلف رزرو کنیم آیا ؟ یعنی افزایش اعتبار بزنیم ، پول بریزیم به حساب ؟ یا لازم نیست فعلا ؟
به نقل از sana.sh :تو اين سايت خوابگا به جا نوشته ساعت١٤ يه جا نوشته ساعت٦ من خودم زنگ زدم گفتم١٠ ايناي صبح
حالا آخرش فردا مي بريم خوابگا؟؟؟
بعد تو برنامه درسي من جلو فيزيك١ و شيمي عمومي تو قسمت اخطار زده پيشنيازي هم نيازي رعايت نشده است! خب من الان چكار كنم؟؟ بزنم تو سر خودم يا سايت