- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
من در طول عمرم 18 سالم در دو جا خیلی با انسان هایی طرف شدم که مشکل شعوری بالایی داشتند. یکیش یک جایی بود که نمیخوام نام ببرم و دیگری در همین سمپادیا.
واقعا شرمنده ام که در مدت عمر این سایت که 2 سال بیشتره ؛ نتوانستیم به خیلی از ملت اینجا حالی کنیم که :
1. هر تاپیکی رو توی انجمن خودش بزنید
2. مزخرف نگویید
3. بحث های بی فایده ایجاد نکنید
4. بحث رو منحرف نکنید
5. توهین نکنید
6. ....
بازهم با عرض معذرت از خیلی ها ، باید بگم خیلی های دیگر هیچ بهره ای از شعور کلامی نبرده اند و فقط زر می زنند ! بهش میگی تاپیک فلان جور نزن میره از فرداش همون تاپیک رو میزنه. توی تاپیک میگی هر حرف اضافی ای حذف میشه ، دقیقا میاد نامربوط ترین حرف ها رو میزنه. بهش میگی ... میگه ... !
علی رغم صبر خیلی زیادی که دارم ، تحمل این افراد برای من ناممکن شده . هیچ شوق و علاقه ای هم به سر زدن به سایت ندارم و تقریبا هیچ حرفی هم نمیخوام بزنم.
طرف یک ماه نمیشه اومده سایت تعداد پست هاش از پست های یک سال من بیشتره.
این بود اولین پست من بعد از 27 آذر !
واقعا شرمنده ام که در مدت عمر این سایت که 2 سال بیشتره ؛ نتوانستیم به خیلی از ملت اینجا حالی کنیم که :
1. هر تاپیکی رو توی انجمن خودش بزنید
2. مزخرف نگویید
3. بحث های بی فایده ایجاد نکنید
4. بحث رو منحرف نکنید
5. توهین نکنید
6. ....
بازهم با عرض معذرت از خیلی ها ، باید بگم خیلی های دیگر هیچ بهره ای از شعور کلامی نبرده اند و فقط زر می زنند ! بهش میگی تاپیک فلان جور نزن میره از فرداش همون تاپیک رو میزنه. توی تاپیک میگی هر حرف اضافی ای حذف میشه ، دقیقا میاد نامربوط ترین حرف ها رو میزنه. بهش میگی ... میگه ... !
علی رغم صبر خیلی زیادی که دارم ، تحمل این افراد برای من ناممکن شده . هیچ شوق و علاقه ای هم به سر زدن به سایت ندارم و تقریبا هیچ حرفی هم نمیخوام بزنم.
طرف یک ماه نمیشه اومده سایت تعداد پست هاش از پست های یک سال من بیشتره.
این بود اولین پست من بعد از 27 آذر !