trustme
لنگر انداخته
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- کاشان
- سال فارغ التحصیلی
- 1387
- دانشگاه
- دانشگاه خواجه نصیر طوسی
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
پاسخ : سمپادیا - شعور
من مثلا حال می کنم یه تاپیک بزنم در مورد تو اظهار نظر کنم و فحش بدم بهت! بد تو اگه دوست نداری نیا تو! بعد یکی دیگه یه چیزی دوست داره و تو اگه دوست نداری، نیا تو و یکی دیگه ... همینجوری که پیش میره فروم تبدیل می شه به یه جایی که "نیا توش" ! و قرار نیست اینطوری بشه!
شما می تونی تضمین کنی مدیر مدرسه ی ما، مشاور یا هرکی دیگه که میاد مطالب رو گه گاهی می خونه، اینطور که تو گفتی رفتار کنه و بعدا برای سایت مشکل درست نکنه ؟! خوب اگه کسی با سایت مشکل داره نیاد سایت... بزار نظرت رو یه مقدار گسترش بدم ببین خوشت میاد یانه! تو داری از یه تاپیک حرف میزنی که یه کسی می نویسه و اگه بقیه نخواستن، نیان توش! خیلی راحت داری می گی نیا تو! خب منم می گم این سایت برای فلان کاره و اگه دوستن داری، توش پست نزن به نظرت حرفم منطقیه !؟
حرف شما ظاهرا منطقی ه! چون شما فرض کردین "کسی نیاد ببینه، به اون ربط نداره"به نقل از Fade To Black :خب اق مدیر به تعداد پستا اشاره کرد منم در همین باره گفتم
اینجام هدف خاصی نداره هدفای متفاوتی داره یعنی واسه همینم مضوع ها و تاپیک ها متفاوت داره
همونطور که گفتم از عنوان تاپیک محتواش معلومه
اگه به نظر تو اسپمه میتونی واردش نشی اصلآ !
کسی مجبورت نکرده که
شاید به نظر خیلی نظر سمپادیا درباره ی تابلو ونگوگ مهم نباشه و به نظرشون این فقط یه کپی پیست باشه ولی واسه من که مهم و عجیب بود
یا مثلآ تو هیچ تاپیکی کثه حرف بزن نمیشه احساس بچه هارو فهمید
در نتیجه هرکی میتونه تو هر نوع تاپیکی که دوس داره فعالیت کنه
و پاچه ی همم نگیریم
و به تعداد پستای همم کار نداشته باشیم
من مثلا حال می کنم یه تاپیک بزنم در مورد تو اظهار نظر کنم و فحش بدم بهت! بد تو اگه دوست نداری نیا تو! بعد یکی دیگه یه چیزی دوست داره و تو اگه دوست نداری، نیا تو و یکی دیگه ... همینجوری که پیش میره فروم تبدیل می شه به یه جایی که "نیا توش" ! و قرار نیست اینطوری بشه!
شما می تونی تضمین کنی مدیر مدرسه ی ما، مشاور یا هرکی دیگه که میاد مطالب رو گه گاهی می خونه، اینطور که تو گفتی رفتار کنه و بعدا برای سایت مشکل درست نکنه ؟! خوب اگه کسی با سایت مشکل داره نیاد سایت... بزار نظرت رو یه مقدار گسترش بدم ببین خوشت میاد یانه! تو داری از یه تاپیک حرف میزنی که یه کسی می نویسه و اگه بقیه نخواستن، نیان توش! خیلی راحت داری می گی نیا تو! خب منم می گم این سایت برای فلان کاره و اگه دوستن داری، توش پست نزن به نظرت حرفم منطقیه !؟