سمپادیا - شعور

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک
پاسخ : سمپادیا - شعور

به نقل از Fade To Black :
خب اق مدیر به تعداد پستا اشاره کرد منم در همین باره گفتم
اینجام هدف خاصی نداره هدفای متفاوتی داره یعنی واسه همینم مضوع ها و تاپیک ها متفاوت داره
همونطور که گفتم از عنوان تاپیک محتواش معلومه
اگه به نظر تو اسپمه میتونی واردش نشی اصلآ !
کسی مجبورت نکرده که

شاید به نظر خیلی نظر سمپادیا درباره ی تابلو ونگوگ مهم نباشه و به نظرشون این فقط یه کپی پیست باشه ولی واسه من که مهم و عجیب بود
یا مثلآ تو هیچ تاپیکی کثه حرف بزن نمیشه احساس بچه هارو فهمید
در نتیجه هرکی میتونه تو هر نوع تاپیکی که دوس داره فعالیت کنه
و پاچه ی همم نگیریم
و به تعداد پستای همم کار نداشته باشیم
حرف شما ظاهرا منطقی ه! چون شما فرض کردین "کسی نیاد ببینه، به اون ربط نداره"
من مثلا حال می کنم یه تاپیک بزنم در مورد تو اظهار نظر کنم و فحش بدم بهت! بد تو اگه دوست نداری نیا تو! بعد یکی دیگه یه چیزی دوست داره و تو اگه دوست نداری، نیا تو و یکی دیگه ... همینجوری که پیش میره فروم تبدیل می شه به یه جایی که "نیا توش" ! و قرار نیست اینطوری بشه!
شما می تونی تضمین کنی مدیر مدرسه ی ما، مشاور یا هرکی دیگه که میاد مطالب رو گه گاهی می خونه، اینطور که تو گفتی رفتار کنه و بعدا برای سایت مشکل درست نکنه ؟! خوب اگه کسی با سایت مشکل داره نیاد سایت... بزار نظرت رو یه مقدار گسترش بدم ببین خوشت میاد یانه! تو داری از یه تاپیک حرف میزنی که یه کسی می نویسه و اگه بقیه نخواستن، نیان توش! خیلی راحت داری می گی نیا تو! خب منم می گم این سایت برای فلان کاره و اگه دوستن داری، توش پست نزن :-? به نظرت حرفم منطقیه !؟

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد
پاسخ : پاسخ : سمپادیا - شعور

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
حرف شما ظاهرا منطقی ه! چون شما فرض کردین "کسی نیاد ببینه، به اون ربط نداره"
من مثلا حال می کنم یه تاپیک بزنم در مورد تو اظهار نظر کنم و فحش بدم بهت! بد تو اگه دوست نداری نیا تو! بعد یکی دیگه یه چیزی دوست داره و تو اگه دوست نداری، نیا تو و یکی دیگه ... همینجوری که پیش میره فروم تبدیل می شه به یه جایی که "نیا توش" ! و قرار نیست اینطوری بشه!
شما می تونی تضمین کنی مدیر مدرسه ی ما، مشاور یا هرکی دیگه که میاد مطالب رو گه گاهی می خونه، اینطور که تو گفتی رفتار کنه و بعدا برای سایت مشکل درست نکنه ؟! خوب اگه کسی با سایت مشکل داره نیاد سایت... بزار نظرت رو یه مقدار گسترش بدم ببین خوشت میاد یانه! تو داری از یه تاپیک حرف میزنی که یه کسی می نویسه و اگه بقیه نخواستن، نیان توش! خیلی راحت داری می گی نیا تو! خب منم می گم این سایت برای فلان کاره و اگه دوستن داری، توش پست نزن :-? به نظرت حرفم منطقیه !؟
ببین اگه به پست قبلیم دقت کنی من گفتم داخل ادب , از نیا توش منظورم از نیاتوش داخل پستای بدون بار علمی بود مثه حدس بزن که بعضیا دوس ندارن و هی اسپم میدن میگم اسپم نده
فکر نکنم اگه مدیر بیاد تو تاپیک مشاعره یا حدس بزن ناراحت شه

trustme

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کاشان
سال فارغ التحصیلی
1387
دانشگاه
دانشگاه خواجه نصیر طوسی
رشته دانشگاه
مهندسی مکانیک

اینکه هر شخصی نره توی تاپیک هایی که فکر می کنه مفید نیست، راه خوبیه! ولی آیا ما باید به همین توصیه بسنده کنیم ؟
من فکر می کنم در مورد وقتی که بچه ها اینجا می زارن هم مسئولم! اینکه جایی درست کرده باشیم که فقط دورهم چیزهای نامفید(!) بگن، دردآوره و باعث میشه من سعی کنم این قسمت هایی که ظاهرا وقت تلف کن هستن رو حذف کنم! فکر می کنم می تونی درک کنی من رو.

کلیات حرفت در مورد تاپیک های بی محتواست دیگه؟ یعنی اگه کسی فکر می کنه خوب نیست، توی اون تاپی پست نده! ولی وقتی توی یه تاپیک خوب، اسپم ها به صورت پیام بازرگانی وجود دارن، آیا حق کسی که نمی خواد اسپم رو ببینه خورده نمیشه !؟

کلا نمی تونی قبول کنی گاهی وقتا لازمه کم تر نوشته و گفته بشه !؟ این کمتر گفتن و نوشتن ها ضرر میرسونه به کسی؟

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نقل از مـ‌‍‌‌همّد بذرکار :
اینکه هر شخصی نره توی تاپیک هایی که فکر می کنه مفید نیست، راه خوبیه! ولی آیا ما باید به همین توصیه بسنده کنیم ؟
من فکر می کنم در مورد وقتی که بچه ها اینجا می زارن هم مسئولم! اینکه جایی درست کرده باشیم که فقط دورهم چیزهای نامفید(!) بگن، دردآوره و باعث میشه من سعی کنم این قسمت هایی که ظاهرا وقت تلف کن هستن رو حذف کنم! فکر می کنم می تونی درک کنی من رو.

کلیات حرفت در مورد تاپیک های بی محتواست دیگه؟ یعنی اگه کسی فکر می کنه خوب نیست، توی اون تاپی پست نده! ولی وقتی توی یه تاپیک خوب، اسپم ها به صورت پیام بازرگانی وجود دارن، آیا حق کسی که نمی خواد اسپم رو ببینه خورده نمیشه !؟

کلا نمی تونی قبول کنی گاهی وقتا لازمه کم تر نوشته و گفته بشه !؟ این کمتر گفتن و نوشتن ها ضرر میرسونه به کسی؟
اره باید به همین توصیه بسنده کنید
ببین نه اینجا مهدکودکه نه شما مدیر مهدی که بخوای به من بگی چه نوع تاپیکی فعالیت کنم
من اینجا واسه تفریح میام پس نگران وقتم نباش

اوناییم که نمیخوان وقتشون تلف نشه گفتم تو بعضی تاپیکا نیان
برن توی تاپیکای علمی که عنکبوت بسته
من با این مشکل ندارم ولی اونایی که میخوان استفاده علمی کنن خوب چرا فعال نمیکنن اونجارو؟
99 درصد تاپیکای اینجا اسپکه و اسپمهاهم درباره ی تاپیکای اسپم داده میشه
مثلآ کی میخواد از نظرتون درباره ی این تیشرتا استفاده علمی بکنه که از اسپمای بچه ها ناراحت شه؟
تو یه تاپیک خوب با تعریف خودت بگو اصلآ
درضمن به نظر من این اسپم نیست که وقتی یکی درباره ی فواید پوست خیار نوشته ازش تشکر کنیم ولی اگه فقط مشکلت درباره ی تاپیکای علمی هست شاید بشه یه جوری کاربرارو راضی کرد توی اون تاپیکا همچین نظری ندن که البته باعث میشه تاپیکای علمی ببیشتر از اون چیزی که الان هست به خاک بشینه
گاهی وقتا چرا ولی مدیرای اینجا معنی گاهی و مکان درست رو , درست نفهمیدن
واقعآ اگه منظورتون درباره تاپیکای علمی هست بگید شاید اینجوری بشه یه کاریش کرد
البته فکر نمیکنم منظورتون اون باشه وقتی در عرض یه روز 100 تا ارسال کم میشه از یه نفر که اصلآ تو تاپیکای علمی فعالیت نداشته!
البته تعداد پستا مهم نییست مهم بستن همون تاپیکایی هست که بعضیا دارن ازشون لذت میبرن که شاید به نظر شما اسپم باشه و بعضی از مدیرا نمیتونن اینو تحمل کنن و میبندنشون
سعی نکنید عقاید خودتونو به دیگران تحمیل کنید چون غیر ممکنه
نگران وقتتونید برید اون تاپمیکایی که دارن خاک میخودنو راه بندازید و خوتون توش فعالیت کنید مطمئن باشید اگه فقط شما نگران این تاپیکایید یشه کاری کرد که دیگه کسی پیام بازرگانی وسطش نده

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

از نظر من تاپیکی که با هر پستش چیزی به معلومات شخص مقابل اضافه نشه & برای فرستادن یه پست، مقادیری فسفر سوزونده نشه، و همچنین تاپیکی که صفحه اولش با آخرش فرقی نکنه تاپیک بیهوده است
حاج، تو تاپیک علمی رو چی تعریف میکنی؟ فکر میکنی منظور من از تاپیک علمی، تاپیک ریاضی و فیزیک و هندشه هست؟
نه حاج، من هر تاپیک هدف داری رو که آدم برای جواب دادن بهش، احتیاج به فکر کردن داشته باشه & با هر پستی که داده میشه، یه مقدار به یه نتیجه نزدیک تر بشه رو یه تاپیک علمی می دونم
حالا میخواد تاپیک عاطفی باشه، تاپیک معما باشه یا تاپیک ریاضی و فیزیک و زیست
مثلا تاپیک حدس بزن، توی بعضی صفحاتش تاپیک خوبی بود

*-*-*

خوب، من میگم تاپیک این ویژگی ها رو داشته باشه:
1. هدف دار
2. با هر پستش چیزی به معلومات شخص مقابل اضافه بشه
3. برای فرستادن هر پست، مقادیری فسفر سوزونده بشه
4. صفحه اولش با صفحه دوم، سوم، پنجم، دهم، صدم و... تفاوت اساسی داشته باشه
5. هر پستی که توش داده میشه، حداقل 1 خط باشه & کاملا مرتبط با تاپیک

پ.ن: هنر این نیست که با چیز های تکراری، چیزهای تکراریه دیگه ساخته بشه
هنر اینه که تاپیکی زده بشهف که در عین سرگرمیش نیاز به تفکر داشته باشه

f.m

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
شيمي
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Fade To Black :
اره باید به همین توصیه بسنده کنید
ببین نه اینجا مهدکودکه نه شما مدیر مهدی که بخوای به من بگی چه نوع تاپیکی فعالیت کنم
من اینجا واسه تفریح میام پس نگران وقتم نباش

اوناییم که نمیخوان وقتشون تلف نشه گفتم تو بعضی تاپیکا نیان
برن توی تاپیکای علمی که عنکبوت بسته
من با این مشکل ندارم ولی اونایی که میخوان استفاده علمی کنن خوب چرا فعال نمیکنن اونجارو؟
99 درصد تاپیکای اینجا اسپکه و اسپمهاهم درباره ی تاپیکای اسپم داده میشه
مثلآ کی میخواد از نظرتون درباره ی این تیشرتا استفاده علمی بکنه که از اسپمای بچه ها ناراحت شه؟
تو یه تاپیک خوب با تعریف خودت بگو اصلآ
درضمن به نظر من این اسپم نیست که وقتی یکی درباره ی فواید پوست خیار نوشته ازش تشکر کنیم ولی اگه فقط مشکلت درباره ی تاپیکای علمی هست شاید بشه یه جوری کاربرارو راضی کرد توی اون تاپیکا همچین نظری ندن که البته باعث میشه تاپیکای علمی ببیشتر از اون چیزی که الان هست به خاک بشینه
گاهی وقتا چرا ولی مدیرای اینجا معنی گاهی و مکان درست رو , درست نفهمیدن
واقعآ اگه منظورتون درباره تاپیکای علمی هست بگید شاید اینجوری بشه یه کاریش کرد
البته فکر نمیکنم منظورتون اون باشه وقتی در عرض یه روز 100 تا ارسال کم میشه از یه نفر که اصلآ تو تاپیکای علمی فعالیت نداشته!
البته تعداد پستا مهم نییست مهم بستن همون تاپیکایی هست که بعضیا دارن ازشون لذت میبرن که شاید به نظر شما اسپم باشه و بعضی از مدیرا نمیتونن اینو تحمل کنن و میبندنشون
سعی نکنید عقاید خودتونو به دیگران تحمیل کنید چون غیر ممکنه
نگران وقتتونید برید اون تاپمیکایی که دارن خاک میخودنو راه بندازید و خوتون توش فعالیت کنید مطمئن باشید اگه فقط شما نگران این تاپیکایید یشه کاری کرد که دیگه کسی پیام بازرگانی وسطش نده
اين كه تو براي تفريح مياي اينجا و وقتت برات مهم نيست به بقيه مربوط نيست
خيلي ها وقتشون براشون مهمه و دوست ندارن با تاپيك هاي مضخرف*مواجه شن
البته از راه حلي كه دادي ممنون واقعا من خودم نميدونستم ولي هر وقتي كه مياي اگه به امار يه نگاهي بنداززي متوجه ميشي كه خيلي از افراد انلاين مهمان هستند وخيلي از مهمان ها از سمپاديا تفركر ديگه اي دارن كه متاسفانه اين جا همه چي رو عوض ميكنه
تاپيك هاي علمي خيلي هم خاك نميخورن ولي به اين نكته هم توجه داشته باش ك هكميت مهم نيست اين كيفيته كه مهمه و تاپيك هاي علمي كيفيت بيشتري نسبت به تاپيك هاي مضخرف* دارن
پست هايي با محتواي "ممنون""+""جالب بود" ... زياد نگران كننده نيست بيشتر تاپيك هايي كه خلاف شعور سمپادياست مشكل هست
----------------------------
*مضخرف: منظورم بيشتر تاپيك هايي هست كه فقط بداموزي دارن و در هر فروم ... ميشه پيداشون كرد

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

دقیقا! مشکل منم بیشتر با همین تاپیکای "مزخرف" هست، وگرنه:

وقتی مثلا یه نفر تاپیک زده در مورد راه حل های برطرف کردن جوش صورت مطلب نوشته، خوب انتظار داره ازش تشکر بشه
از طرفی، کسایی که اون تاپیک رو میخونن 2 راه بیشتر ندارن:
1. تشکر کنن (که همه جوره میشه اسپم)
2. هیچ نظری ندن (که به ایجاد کننده تاپیک بر میخوره)

*-*-*

ببینید، کلا تیریپ سمپاد توی یک چیز خلاصه میشه: بحثای متفکرانه و سازنده
نه اینکه تاپیکی باشه مثلا قورمه سبزی بیشتر دوست داری یا فسنجون!

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

به نقل از فائزه موحدیان فر :
اين كه تو براي تفريح مياي اينجا و وقتت برات مهم نيست به بقيه مربوط نيست
خيلي ها وقتشون براشون مهمه و دوست ندارن با تاپيك هاي مضخرف*مواجه شن
البته از راه حلي كه دادي ممنون واقعا من خودم نميدونستم ولي هر وقتي كه مياي اگه به امار يه نگاهي بنداززي متوجه ميشي كه خيلي از افراد انلاين مهمان هستند وخيلي از مهمان ها از سمپاديا تفركر ديگه اي دارن كه متاسفانه اين جا همه چي رو عوض ميكنه
تاپيك هاي علمي خيلي هم خاك نميخورن ولي به اين نكته هم توجه داشته باش ك هكميت مهم نيست اين كيفيته كه مهمه و تاپيك هاي علمي كيفيت بيشتري نسبت به تاپيك هاي مضخرف* دارن
پست هايي با محتواي "ممنون""+""جالب بود" ... زياد نگران كننده نيست بيشتر تاپيك هايي كه خلاف شعور سمپادياست مشكل هست
----------------------------
*مضخرف: منظورم بيشتر تاپيك هايي هست كه فقط بداموزي دارن و در هر فروم ... ميشه پيداشون كرد
ببنیید شاید شما بخواید جلو دیگران تظاهر کنید ولی من دوست ندارم
ما سمپادیا همینیم
حداقل اونایی که تو سایتیم
ادای کسیم درنمیاریم
تاپیک بد اموززی دارم من تاحالا ندبدم اینجا
اگه منظورت اسپمه که بدد اموزی نداره واسه تفریحه
اگه حتی دلتم نمیخواد با اسم تاپیکای افتضاح به قول خودت بر بخوری چشماتو ببند
در هر حال شما هرکار بکنید سمپایدا همینن و به چیزایی که شما میگید اسپم ادامه میدن
مثه الان
اون خیلیام که مهمه براشون تنها راهش ایننه فقط برن تو تاپیکای علمی پایین صفحرو هم نگاه نکنن
کمیت کیفیتم که چرت گفتی خودتم فهمیدی (;
به نقل از GCD :
دقیقا! مشکل منم بیشتر با همین تاپیکای "مزخرف" هست، وگرنه:

*-*-*

ببینید، کلا تیریپ سمپاد توی یک چیز خلاصه میشه: بحثای متفکرانه و سازنده
نه اینکه تاپیکی باشه مثلا قورمه سبزی بیشتر دوست داری یا فسنجون!
هر سمپادی یه تریپ داره
فرق سمپادیا بار بقیه فرهنگ بالاشونه واسه همینم تو سمپادیا هیچ وقت فحشو این جور چیزا نمیبینیم
شاید این تریپیه که تو دوست داری ولی ما عادت نداریم برای اینکه شاید ببقیه خوششون میاد یا نه تظاهر کنیم

Shadow!

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد 1 مشهد
شهر
مشهد

Fade To Black کاری نکن درستت کنم ! حله ؟ :)
دفعه دیگه مستقیم و غیر مستقیم دهن وا کنی چه تو فضای مجازی چه حقیقی چپ و راستت میکنم ! فهمیدی ذغال ؟ :)
حالا هم بکش بیرون که دایورتی !
پ.ن : نمونه برخورد با یک بی شعور :)) =))

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از Shadow! :
Fade To Black کاری نکن درستت کنم ! حله ؟ :)
دفعه دیگه مستقیم و غیر مستقیم دهن وا کنی چه تو فضای مجازی چه حقیقی چپ و راستت میکنم ! فهمیدی ذغال ؟ :)
حالا هم بکش بیرون که دایورتی !
پ.ن : نمونه برخورد با یک بی شعور :)) =))
الان تابلو شد کی بیشعوره کی باشعور
کی با جنبه کی بی جنبه

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

خیلی بده ادم زود رنگ عوض کنه
نگاهی به گذشتت بنداز
واقعا زشته کارت

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

ببینید تا به حدی حق با Fade to black هست و تا یه حدی با مدیرا
شما همش میگین اسپم اسپم ! وقتی تو یه انجمن پست ها حساب نمیشه یعنی اسپم دادن آزاده! اکثر سایتها انجمن اسپمکده یا یه همچین چیزی دارن!
شما نمیتونید بگین کسی هست که هیچ وقت اسپم نداده! و نمیشه هم که کسی حداقل 10 تا پست اسپم نداشته باشه!( من ندیدم!) پس به جای اینکار اسپم دادن تو انجمن گفت و شنود رو آزاد کنید تا بقیه انجمن ها کمتر دچار اسپم بشن! :D

و در مورد مطالب علمی : مثلا انجمن زبان های خارجه! ما خودمون رو کشتیم ولی اصلن این انجمن فعال نشد!( منظور از ما من و احسان و پگاه هست) در صورتی که خیلی از کاربرا نوشته بودن ما میخوایم به زبان دیگه یاد بگیریم و ... این انجمن به معنای واقعی فسیل شده! :D

در ضمن دوستان که حرف از شعور میزنید اول یاد بگیرین با هم دیگه درست صحبت کنید! ( خطاب به همه ی کاربرا)

:D

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

من همین الان wc بودم باز از اون فکرای درخشان به ذهنم رسید:

ببینید، یه سری دوست دارن اسپم ببینن، یه سریا هم نه، درست؟
خوب، میشه به راحتی یه کار خوب کرد:
یه بخش ساخته بشه مخصوص اسپم دادن، که فقط واسه یه گروه کاربری خاصی قابل مشاهده باشه
ارسال ها هم توش شمارش نشه
بعد کسایی که خیلی اسپم دوست دارن به عضویت این گروه کاربری در بیان، آزاد باشن توی بخش اسپم این چرت و پرتا رو بگن (البته باز اونم باید یه سری قوانین داشته باشه) ولی بقیه کسایی که عضو این گروه اسپمر نیستن اون بخش رو نبینن یا مثلا نتونن توش نظر بدن، توی قسمت آخرین ارسال ها هم پستای اون بخش نشون داده نمیشه

خوب نظرتون چیست؟

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

منم تقریبا همین رو گفتم! ولی این انجمن مثه همه ی انجمن ها! هر کی دلش هوس کرد اسپم بده بیاد اونجا!

parsa_spy

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1390
مدال المپیاد
مدال طلای المپیاد کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
نرم افزار

به نقل از GCD :

یه بخش ساخته بشه مخصوص اسپم دادن، که فقط واسه یه گروه کاربری خاصی قابل مشاهده باشه
بعد کسایی که خیلی اسپم دوست دارن به عضویت این گروه کاربری در بیان، آزاد باشن توی بخش اسپم این چرت و پرتا رو بگن (البته باز اونم باید یه سری قوانین داشته باشه) ولی بقیه کسایی که عضو این گروه اسپمر نیستن اون بخش رو نبینن یا مثلا نتونن توش نظر بدن، توی قسمت آخرین ارسال ها هم پستای اون بخش نشون داده نمیشه

خوب نظرتون چیست؟

الکی سایت وحشتناک سنگین می شه !

کوزت

کوزت
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
مهندسی کامپیوتر

به نقل از GCD :

خوب نظرتون چیست؟
خوب نیست یه جوری میشه
پیچ تو پیچ میشه

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

فرق سمپادیا بار بقیه فرهنگ بالاشونه واسه همینم تو سمپادیا هیچ وقت فحشو این جور چیزا نمیبینیم

[/quote]البته اکثرشون!

death

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1 شیراز
شهر
شیراز

به نقل از پارسا :
مگه سایت های دیگه چیکار میکنن؟ تازه تعداد کاربراشون هم از اینجا بیشتره!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

به نقل از پارسا :
گفتم که کنترل شده، مثلا بطور مداوم پاک بشه & انجمن هیچوقت از 2 صفحه تجاوز نکنه

Pegi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان

منم با death موافقم
ببینید من نمیگم کنترلی رو بحثا نباشه نمی گم با اسپم ها برخورد نشه ولی به قول fade سمپادیا همینن!!
نه کمتر! نه بیشتر!!
شما نمی تونید شخصیت بقیه رو اون طور که خودتون می خوایید تغییر بدید.
این جا سایت بچه های سمپاده! همه ی بچه ها! پس هر کس می تونه هر فعالیتی که می خواد ( تا وقتی که خلاف قوانین نباشه) انجام بده!
می تونه با دادن پستایی مثل " مرسی جالب بود " تعداد ارسالاشو زیاد کنه ، می تونه تاپیکایی که دوست داره رو بزنه و ...
حالا اگه تاپیکاش مزخرف با علمی باشن شخصیت خودشو نشون داده.
شما از کاربرا می خواببد که تو بحثای علمی بیشتر شرکت کنن؟ می خوایید تاپیکایی که از نظر شما مزخرف اند ولی از نظر خودشون مزخرف نیست رو نزنند ؟ خوب
راهش گاهی اوقات توهین کردن و بن کردن ( که بزرگتربن توهبن به یه سمپادیه ) نیست!
اگه یکی پستاش اکثرا اسپم اند و .... خوب این همینه دیگه! چی رو می خوایید از بقیه پنهان کنید ؟ واژه ی تظاهر خیلی واژه ی مناسبیه! ازش می خوایید تظاهر کنه؟ ازش می خوایید چیزی که نیست رو نشون یده؟ میشه جلوی این افراد رو گرفت میشه قانعشون کرد که کارشون اشتباهه ولی نمشه ازشون بخوایید که چیزی که نیستند رو نشون بدن!

به نظر من اگه با کسایی که خیلی اسپم میدن در درجه ی اول با پ.خ تذکر یدید خیلی به نفع سایته!
منظورم اینه که بهشون یفهمونید که چرا اسپم خوب نیست چرا نباید اسپم بدن و .....
اینی که میایید میگید اسپم ندید شاید دیگه تو اون تاپیک اسپم نده ولی این دلیل نمیشه که دیگه اسپم نده!
امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم!

بالا