parsa_spy
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی تهران
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
- مدال المپیاد
- مدال طلای المپیاد کامپیوتر
- دانشگاه
- صنعتی شریف
- رشته دانشگاه
- نرم افزار
پاسخ : سمپادیا - شعور
1- یعنی شما هم می گی سمپادی کسیه که فحش نده ؟ پس یعنی افتخار سمپاد از فحش ندادن درست شده ؟ ما به خودمون باید افتخار کنیم چون فحش نمی دیم ؟
2-این حرفت مثل این می مونه که من بگم من باید آدم بکشم ! شخصیتم این مدلیه دیگه ! دوست دارید تظاهر کنم که آدم کش نیستم ؟ بزارید راحت باشم و با آدم کشتن شخصیت خودم رو نشون بدم
3- بن کردن در مقابل بعضی ها لازم و غیر قابل اجتناب هست
به نقل از Dokhtare ariyaE :منم با death موافقم
ببینید من نمیگم کنترلی رو بحثا نباشه نمی گم با اسپم ها برخورد نشه ولی به قول fade سمپادیا همینن!!
نه کمتر! نه بیشتر!!
شما نمی تونید شخصیت بقیه رو اون طور که خودتون می خوایید تغییر بدید.
این جا سایت بچه های سمپاده! همه ی بچه ها! پس هر کس می تونه هر فعالیتی که می خواد ( تا وقتی که خلاف قوانین نباشه) انجام بده!
می تونه با دادن پستایی مثل " مرسی جالب بود " تعداد ارسالاشو زیاد کنه ، می تونه تاپیکایی که دوست داره رو بزنه و ...
حالا اگه تاپیکاش مزخرف با علمی باشن شخصیت خودشو نشون داده.
شما از کاربرا می خواببد که تو بحثای علمی بیشتر شرکت کنن؟ می خوایید تاپیکایی که از نظر شما مزخرف اند ولی از نظر خودشون مزخرف نیست رو نزنند ؟ خوب
راهش گاهی اوقات توهین کردن و بن کردن ( که بزرگتربن توهبن به یه سمپادیه ) نیست!
اگه یکی پستاش اکثرا اسپم اند و .... خوب این همینه دیگه! چی رو می خوایید از بقیه پنهان کنید ؟ واژه ی تظاهر خیلی واژه ی مناسبیه! ازش می خوایید تظاهر کنه؟ ازش می خوایید چیزی که نیست رو نشون یده؟ میشه جلوی این افراد رو گرفت میشه قانعشون کرد که کارشون اشتباهه ولی نمشه ازشون بخوایید که چیزی که نیستند رو نشون بدن!
به نظر من اگه با کسایی که خیلی اسپم میدن در درجه ی اول با پ.خ تذکر یدید خیلی به نفع سایته!
منظورم اینه که بهشون یفهمونید که چرا اسپم خوب نیست چرا نباید اسپم بدن و .....
اینی که میایید میگید اسپم ندید شاید دیگه تو اون تاپیک اسپم نده ولی این دلیل نمیشه که دیگه اسپم نده!
امیدوارم منظورمو درست رسونده باشم!
1- یعنی شما هم می گی سمپادی کسیه که فحش نده ؟ پس یعنی افتخار سمپاد از فحش ندادن درست شده ؟ ما به خودمون باید افتخار کنیم چون فحش نمی دیم ؟
2-این حرفت مثل این می مونه که من بگم من باید آدم بکشم ! شخصیتم این مدلیه دیگه ! دوست دارید تظاهر کنم که آدم کش نیستم ؟ بزارید راحت باشم و با آدم کشتن شخصیت خودم رو نشون بدم
3- بن کردن در مقابل بعضی ها لازم و غیر قابل اجتناب هست