SR
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید اژه ای 1
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 00
- مدال المپیاد
- درست نخوندم به جایی نرسیدم
- رشته دانشگاه
- مهندسی برق
پاسخ : مکان یابی در روبات های همه جهته ... (omnidirectional robot local
os هم یکی از چیز هایی هست که میشه روش اجرا کرد ولی لزومی نداره حتما همین باشه میتونه برنامه هم باشه
ARM9 قدیمیه توصیه میکنم از Cortex-M3 استفاده کنید مثلا سری STM32F4 این میکرو ها تا 168MHz میرند(Over اینا بماند...)+تعریف های زیادی از stm شنیدم که از lpc بهتره
در ضمن چطوری با ARM7 تا 120MHz رفتید؟اور بوده نه؟
پ.ن:دردسر برد بستن برای ARM9 زیاده مثلا باید کنار همین میکرو یه NAND Flash و SDRAM هم بزارید که پیدا کردن و جواب گرفتن ازش...
بدبختی داره
والا میکروسسور بهتر از ARM؟؟؟مثلا همین کم مصرف بودن داشتن منابع زیاد برای یادگیری نسبت به بقیه(فارسی رو که چه عرض کنم همه انگلیسی اند)به نقل از m-hadi :تو آرم 7 ما lpc2138 کار کردیم arm9 هم هنوز به صورت جدی کار نکردیم ، ولی خوب احتمالا از سری 48 بگیریم !
پ.ن : شما که میخوای os بریزی خوب میکروپروسسور بخر چه کاریه میکروکنترلر میخری ؟
پ.ن2: 180mhz نسبتا خوبه ولی فوق العاده نیست ! Arm7 تا 120mhz داره (خودمون کار کردیم با 120 mhz )
os هم یکی از چیز هایی هست که میشه روش اجرا کرد ولی لزومی نداره حتما همین باشه میتونه برنامه هم باشه
ARM9 قدیمیه توصیه میکنم از Cortex-M3 استفاده کنید مثلا سری STM32F4 این میکرو ها تا 168MHz میرند(Over اینا بماند...)+تعریف های زیادی از stm شنیدم که از lpc بهتره
در ضمن چطوری با ARM7 تا 120MHz رفتید؟اور بوده نه؟
پ.ن:دردسر برد بستن برای ARM9 زیاده مثلا باید کنار همین میکرو یه NAND Flash و SDRAM هم بزارید که پیدا کردن و جواب گرفتن ازش...
بدبختی داره