• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سنتور

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع mehdi.me
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سنتور

من سنتور خیلی گوش می دم به خصوص سنتور زنده یاد مشکاتیان رو ولی به خصوص چها مضراب هاشون رو ولی به نظر من صدای تار و سهتار خیلی دلنشین تر از سنتوره.
ولی هر کس نظر خودش رو داره و نظر هر کسی محترمه.
8_8608220616_L600.jpg
a22.jpg

ممنون که نظر دادی ولی خواهر من تار و ستار میزنه ولی صداش تیز تر از سنتور من که هیچی را به سنتور عوض نمیکنم

به نقل از arezo.gol :
ممنون که نظر دادی ولی خواهر من تار و ستار میزنه ولی صداش تیز تر از سنتور من که هیچی را به سنتور عوض نمیکنم
هر کسی سلیقه داره ;D ;D

واقعا با شما موافقم..من خودم تار و سه تار و سنتور میزنم.....اما سنتور نواش یه نوایی دیگست......اصلا با خرکاش زندگی میکنم من. :x :x :x

منم سنتور ميزنم ;)
واقعا عاليه به نظرم..... وقتي عصبي ميشم خيلي كمك ميكنه به اينكه اروم شم. :x :x

ولي يه مشكل اينكه خيلي دوست ندارم جلوي بقيه بزنم اما همه دوست دارن بزني براشون.
شما اين مشكلو ندارين ايا ؟؟؟ ;D ;D

به نقل از zahra.gh :
منم سنتور ميزنم ;)
واقعا عاليه به نظرم..... وقتي عصبي ميشم خيلي كمك ميكنه به اينكه اروم شم. :x :x

ولي يه مشكل اينكه خيلي دوست ندارم جلوي بقيه بزنم اما همه دوست دارن بزني براشون.
شما اين مشكلو ندارين ايا ؟؟؟ ;D ;D
فک کنم مشکل مهم تر اینه ک هر بچه ای ک میاد خونتون،ب مدت طولانی از سر و کولت آویزون میشه ک توروخدا بزار سنتور بزنم.و کلی قسم میخوره ک خرابش نمیکنم ;D
و البته خیلی لطف کنه فقط مضرابو میشکونه... :|
واسه این مشکلتم بگم ک حل میشه.خیلی زود :) کافیه وقتی میری سر کلاس،یکی دیگه غیر استادت باشه ک نگات کنه.این تازه شروعشه ;)

من یادمه اون موقع که رفتم یاد بگیرم استادم 2هفته باهام نت هارو کار کرد بعد همون اولین جلسه ای ک بطور جدی مضراب داد دستم مجبورم کرد نت الهه ی نازو حفظ کنم و بزنم شاید در عرض 1ساعت من اولین اهنگی ک زدم الهه ی ناز بود اونم جلو 10-12 نفر :-"
خیلی بد بود ولی بعدش دیگه هر وقت فامیل میومد خونمون مثه عقده ای مجبورشون میکردم گوش کنن !! تازه من از اونقدام عاشق سنتور نیستم!

در ضمن فک نمیکنم ارزش یه ساز با زدن تو سبکای مختلف بیاد پایین!
اتفاقا این خودش یه نوع هنره...

به نقل از dea :
فک کنم مشکل مهم تر اینه ک هر بچه ای ک میاد خونتون،ب مدت طولانی از سر و کولت آویزون میشه ک توروخدا بزار سنتور بزنم.و کلی قسم میخوره ک خرابش نمیکنم ;D
و البته خیلی لطف کنه فقط مضرابو میشکونه... :|
واسه این مشکلتم بگم ک حل میشه.خیلی زود :) کافیه وقتی میری سر کلاس،یکی دیگه غیر استادت باشه ک نگات کنه.این تازه شروعشه ;)
اوه اون که اصلن هیچی!!! تازه اینکه اجازه بگیرند عالیه!!! من یهو میبینم صدای بلندی از سنتور میاد و ...
من کلا کلاسمون یه جوری بود که هر ترم یه جلسه همه ی اونایی که باهم شروع کرده بودند میان و هرکی یه اهنگ میزنه!!! اما من کلا عادت نمیکنم!
و یکی از دلایل اینکه دوس ندارم هم اینه که داری میزنی برا بقیه بعد وسطش طرف شرو میکنه به حرف زدن!!!! ~X( ~X(

بچه ها واقعا جایه تاسف داره که همچین تاپیکی تا به این اندازه فعالیتش کمه...ساز های دیگه فعالیت دارن اما نمیدونم که سنتور چرا همیشه تک میافته...بیاید یکم تاپیکو سر و سامان بدیم...

دوستان کسی در مورد سنتور کروماتیک اطلاع داره ؟

بعد این جور که من تحقیق کردم تو چین و یونان و هند و حتی بعضی کشور های اروپایی سنتور و سنتور نوازی وجود داره

تاریخچه اثبات شده ای از سنتور رو کسی میدونه که برامون بگه ؟

Back
بالا