كنگره قرآني 19

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nodetstu
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

nodetstu

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
نيشابور
دانشگاه
اميركبير
رشته دانشگاه
مهندسي عمران
سلام... خبر دارين كه دعوت نامه ي شركت در مرحله اول كنگره ي قرآني 19 رو زدن!!! حداقل توي مدرسه ما كه زدن!!!
از نكات قابل توجه اين دوره از مسابقات: حذف شدن رشته ي قرائت قرآن از بين رشته هاي ديگه است.
در واقع گفتن كه هر كسي كه در مسابقات كشوري آموزش و پرورش مقامي كسب كنه از طرف سمپاد لوح تقدير (!!!!) دريافت مي كنه!!!
من نمي دونم اين نظريه ها رو كي مي ده؟؟؟ رئيس سمپاد ه يا يك گروه دانشمند كه دور هم جمع ميشن و براي ما تصميم ميگيرن!!!
سال قبل گفتن كساني كه برگزيده شدن نمي تونن توي مرحله كشوري شركت كنن!!! امسال هم كه اين جوري شد!!! كي جوابگويه؟؟؟

پاسخ : كنگره قرآني 19

تازه اضافه مي كنم... از اين لوح تقدير ها اونقدر اين ور و اون ريخته كه نياز به لوح تقدير سمپاد و امضاي رييسش نداريم...
حقا اژه اي رييس به حق سمپاد بود... حيف كه رفت...
هدف اصلي برگزاري اين مسابقات هم طبق گفته ي آقاي اژه اي آشنايي هر چه بهتر و بيشتر بچه هاي سمپاد با بقيه بود... و ديگر هيچ

دقیق نفهمیدم چی شد ؟
یعنی کلا امسال نیست ؟

برگزار ميشه... ولي با سال هاي قبل تفاوت داره.. مي گم كه: رشته ي قرائت فقط حذف ميشه و به جاش به نفرات برگزيده كشوري مسابقات دانش آموزي لوح تقدير مي دن!!! رشته حفظ قرآن رو هم تقريبا به 14 قسمت تقسيم كردن كه به 14 نفر ضرب در 3 جايزه بدن... كسي دست خالي برنگرده

بر نامه حفظ كلا تغيير كرده تا پارسال ما جز 1و2 و يه جز اختياري ميخونديم اما امسال جز 28و29 و چند تا سوره ديگه و هفت جز انتخابي ،كلا فقط حافظ كل ميتونن امتحان بدن مدرسه ما حافظا قراره بريم معارف

نه بابا من خودم بخش نامشو خوندم....قرائت هست ولی فقط دونفر باید برن بالا......حفظ هم فقط دونفر.....اگه قرائت حذف شد من خودمو و اونارو میکشم.......ولی هست من مطمئنم....

نفهميدم...!!!‌فقط كدوم دو نفر؟؟؟ مسابقه ي قرائت سمپاد حذف شده ديگه؟؟؟

حفظش وحشتناکه البته اگه دو هفته قبل مسابقه خبر بدن !
یه 8 جزئی داره
یه عادی (فکر کنم حدود 2 جز می شد )
یه 29 و 28 + سه جزء انتخابی داره
یه 29 و 28 + پنج جز انتخابی داره
و ...

جزء 29 هم جزوش هست... (چه قدر جز جز جز گفتيم)

سلام دوستان ، همونطور كه مي دونيد ديروز مرحله استاني كنگره تموم شد ، به نظر شما امسال چطور بود؟

به نظر من كه اعلام نتايج همون روز خيلي جالب بود ، راستي كسي اين جا هست كه مقام بياره؟؟؟

خیلی خدایی باحال بود همون روز فهمیدیم چی کاره ایم
من تو رشته خودم اومدم بالا واسه کشوری . اول شدم . البته فقط به خاطر این که بقیه افتضاح بودن . :دی
کیا میان ؟

پ.ن : راستی یه چیز دیگش هم خیلی خوب بود . جایزه دادن . آخه قبلا تو این مرحله چیزی نمی دادن!

من هم اومدم بالا !

من هم در حفظ عادي(البته تعداد شركت كننده ها زياد نبود! :))
البته مرحله بعد كشوري نيست و بين قطب هاي سمپاد برگزار ميشه

میشه بپرسم کجاست؟مشهده؟
چون تو مدرسمون(!!!!!)یک کنگره قرانی بود اون چی بود پس؟

كسي ميدونه امسال مرحله نهايي كجا برگزار ميشه ؟؟؟

آقاي دياني مسئول نمايندگي خراسان رضوي گفتن كه داريم تلاش مي كنيم كه مرحله نهايي امسال رو مشهد برگزار كنيم!!! منطقه اي خراسان و ... هم مثل اين كه مشهده!!! هر كي از نتايج با خبر شد به من هم بگه... خواهشا

منم تو حفظ اومدم بالا مرحله قطبی ما هم مشهد مقدسه...

والا مال ما هیچی حذف نشده هم قرائت داشتیم هم حفظ (ویژه و ترتیبی و ...) و منم که معارف بودم. مرحله قطبی هم احتمالا میزبان ما باشیم یعنی ارومیه. یه سؤال: بعد از مرحله قطبی مرحله کشوری برگزار میشه یا نه؟

قطبی دیگه کجا بود ؟ ینی با سال های پیش فرق می کنه ؟ آخه هر سال تابستون دیگه وقت کشوری بود ؟

Back
بالا