- شروع کننده موضوع
nodetstu
کاربر نیمهحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهيد بهشتي
- شهر
- نيشابور
- دانشگاه
- اميركبير
- رشته دانشگاه
- مهندسي عمران
پاسخ : كنگره قرآني 19
شما هم هیچ درکی از این بی احترامی که نسبت به یه نفر که به قول خودت فعال قرآنیه نداری و نداشتی... نمی خوام خودمو تبرئه کنم!! اما به شما هم این حقو نمی دم که نبوده و ندیده و فقط شنیده بیای این حرفارو بزنی و این جوری قضاوت کنی
البته این حرفا دیگه به من ربطی نداره... سال آخرمه... تموم... این حرف ها رو برای کسایی می زنم که سال های دیگه شاید شاید شاید کنگره ی قرآنی براشون برگزار شه
نظر شما برای خودتون محترمه!!!به نقل از مُحسن...! :این عین این میمونه که بگیم چون یه آذری به من فحش داد، کل آذربایجان بی شخصیته. شما مردم یه استان و .. رو با برخورد مسئولین یه مرکز مشخص می کنی؟شما واقعا درکی از قرآن و کتاب اللهی تون داشتید؟!
این برای من نوعی اصلا مهم نیست صدای خوبی توی قرائت دارید، یا حافظه خوبی تو حفظ و ...، برای من نوعی که میبینم شما یه فرد قرآنی و فعال در این زمینه هستی مهم اینکه ببینم چه تاثیری توی رفتار، تصمیم گیری و اندیشه هات داشته که متاسفانه...
شما هم هیچ درکی از این بی احترامی که نسبت به یه نفر که به قول خودت فعال قرآنیه نداری و نداشتی... نمی خوام خودمو تبرئه کنم!! اما به شما هم این حقو نمی دم که نبوده و ندیده و فقط شنیده بیای این حرفارو بزنی و این جوری قضاوت کنی
من هم علاقه ای به عیب گرفتن بی خودی ندارم... اما دیدم برخورد های نامناسبی رو که با بچه ها می شد!! انگار منت می ذاشتن سر بچه ها اگه یه حرکتی انجام می دادن!!! کاش می فهمیدین حرف منو...به نقل از هانیه :من اصلا اهل عیب گرفتن نیستم، فکر می کنم علی رغم نقاط ضعفی که داشتید در مجموع مسابقات خوب برگزار شد.
بچه ها فکر نکنم درست باشه که تلاش هایی که گرگانی ها برای برگزاری مسابقات کردن به خاطر غذا و جایزه و ... اینقدر راحت نادیده بگیریم
من که به سهم خودم تشکر می کنم، امیدوارم اگه فرصت دیگه ای برای برگزاری چنین مسابقاتی تو گرگان پیش اومد بتونن اون نقاط ضعف رو هم جبران کنن.
البته این حرفا دیگه به من ربطی نداره... سال آخرمه... تموم... این حرف ها رو برای کسایی می زنم که سال های دیگه شاید شاید شاید کنگره ی قرآنی براشون برگزار شه