• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

كنگره قرآني 19

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nodetstu
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : كنگره قرآني 19

دوستان عزیز
همونطور که می دونین امسال کنگره به صورت قطبی برگزار میشه.. برای همینه که چند شهر مختلف معرفی شدن
مثل اینکه قراره کنگره همزمان بین دخترها و پسرها برگزار شه اما بعید نیست دوباره مرغ و خروسی کنن!!!

در هر صورت... من خراسان رضوی... نیشابور... مقصدمون گرگان...
اگه بودین و عمری بود و ما هم بودیم می بینیمتون... یادتون نره... meeting بکس sampadia :::::::> برای هم قطبی های ما: گرگان

به نقل از N.H.F :
چی قطب یا کشوری؟
راستی کیا تو قطب ما ان؟(خراسان رضوی وشمالی و جنوبی و مازندران وسمنان)
قطب گرگانه
خراسان رضوی شمالی جنوبی (البته فکر کنم جنوبی ها اصفهان ان) مازندران سمنان + گلستان... ما هم گرگانیم

گرگانی های عزیز... وای به حالتوون اگه میزبان های خوبی نباشین... که البته بعید می دونم رسم میزبانیو به جا نیارین

:violet
دو پست متوالی شما -که به فاصله ی 2 دقیقه ارسال شده بودن- ادغام شدند. لطفا قوانین رو رعایت کنید.
:)

یعنی اینجا هیچکس از قطب ما نیست قبل از رفتن بشناسیمش.به به.

بچه هایی که گرگان هستین راسته میخوان ما رو تو مدارس سمپاد اسکان بدن؟ :o

ظاهرا راسته

ببینید من احساس می کنم این دو تاپیکی که در مورد کنگره ی قرانی هست داره به اسپم کشیده میشه. ;D

لطفا از ارسال پست های چند کلمه ای و بی محتوا و اســــپم خودداری کنید. ;D

سلام من خودم گرگانم ولی واقعا نمیدونم قراره شما رو کجا ببرن ولی نباید انتظار زیادی داشته باشید ;) بالاخره سمپاده دیگه... :))
به ما که گفتن 5شنبه بیاین مسابقتونو بدین :-w گفتن احتمالا 2 روز طول میکشه من نمیدونم میخوان تو دو روز چیکار کنن؟؟ :o

منو که ترکوندن مسئولین اول گفتن با قطار میریم گفتم میام بعد دیدم زمان بلیط تداخل داره با زمان مسافرت خودمون گفتم شرمنده گفتن پس به خاطر تو با اتوبوس میریم گفتم چی!!!15ساعت راه دیگه لاشمون میخواد بره مسابقه بده من نمیتونم بیام.بابام اجازه نمیده(!)بعد امروز صبح زنگ زدن معلم پرورشیمون بود گفت سجاد جون خیلی هواتو دارنا.قرار شد با هواپیما بریم.گفتم اها حالا شد یه چیزی.البته خطر هواپیما هم کمتر از اتوبوس نیستا بلکه بسی بیشتر هم هست به خاطر همین من تو تاپیک خودمون وصیاتمم کردم.به هر حال اگه کسی هم از قطب ما هست یه خبری بده مثل اینکه قطب ما اصلا اینترنت ندارن یا خیلی بچه های خوبین.کارم خیلی سخت شده!!!!

سلام.من از رشت هستم(قطب 3).پس فردا هم توی ارومیه مسابقه داریم اینجا کسی از قطب ما نیست؟

الان تو محل ؛بركزاري هستم؛قم؛تا الان خوب بوده؛تا شنبه هم ادامه داره

كسي از هم قطبياي ما نيس؟

:violet
دو پست متوالی شما -که به فاصله ی 1 دقیقه ارسال شده بودن- ادغام شدند. لطفا قوانین رو رعایت کنید.

سلام کنگره قرآنی هم بالاخره دوستانی که با ما بودن من خودم روز اختتامیه نبودم ولی شنیدم اول شدم :oاولا اگه کسی میدونه درسته یا نه به من بگه ??? دوما میخواستم بگم لطفا نظراتتون رو در مورد برگزاری مسابقات در گرگان دارید بگید(راضی بودین یا نه؟اگه نه دلایل؟) ;) >:D<

Back
بالا