2021/4/16 #3,761 plotter توطئه گر مخفی فارغالتحصیل ارسالها 117 امتیاز 1,174 نام مرکز سمپاد frz شهر ard سال فارغ التحصیلی 1402 که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
2021/4/16 #3,762 aliiii9 کاربر حرفهای ارسالها 480 امتیاز 7,605 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی2 شهر اردبیل سال فارغ التحصیلی 1400 مدال المپیاد طلایimc دانشگاه دامغان رشته دانشگاه داروسازی ای که مسجد می روی بهر سجود... سر بجنبد،دل نجنبد،این چه سود...؟!
2021/4/16 توقیف شده #3,763 Asaliiiii کاربر فوقحرفهای ارسالها 791 امتیاز 5,366 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه ۲ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1401 در نومیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد زندگی آب روانی است، روان می گذرد هر چه تقدیر من و توست، همان می گذرد دوستت داشتم دوستت دارم و دوستت خواهم داشت از آن دوستت دارم ها که کسی نمی داند که کسی نمی تواند که کسی بلد نیست
در نومیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی تا شب نرود صبح پدیدار نباشد زندگی آب روانی است، روان می گذرد هر چه تقدیر من و توست، همان می گذرد دوستت داشتم دوستت دارم و دوستت خواهم داشت از آن دوستت دارم ها که کسی نمی داند که کسی نمی تواند که کسی بلد نیست
2021/4/16 #3,764 هور کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 797 امتیاز 22,220 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر سیاه و سفید سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه دانشکده معماری و شهرسازی تبریز رشته دانشگاه مهندسی معماری بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود دیده ی عقل مست تو چرخه ی چرخ پست تو گوش طرب به دست تو بی تو به سر نمیشود... مولانا
بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود دیده ی عقل مست تو چرخه ی چرخ پست تو گوش طرب به دست تو بی تو به سر نمیشود... مولانا
2021/4/17 #3,765 ..Mehrab.. استــاد بـــزرگ ارسالها 578 امتیاز 9,668 نام مرکز سمپاد شهید اژه ای 2 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1401 دانشگاه دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه مهندسی مکانیک تو همانی که دلم لک زده لبخندش را او که هرگز نتوان یافت همانندش را کاظم بهمنی
2021/4/17 توقیف شده #3,766 Asaliiiii کاربر فوقحرفهای ارسالها 791 امتیاز 5,366 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه ۲ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1401 دل های ما که به هم نزدیک باشن دیگر چه فرقی می کند که کجای این جهان باشیم دور باش اما نزدیک من از نزدیک بودنهای دور میترسم
دل های ما که به هم نزدیک باشن دیگر چه فرقی می کند که کجای این جهان باشیم دور باش اما نزدیک من از نزدیک بودنهای دور میترسم
2021/4/17 توقیف شده #3,767 Asaliiiii کاربر فوقحرفهای ارسالها 791 امتیاز 5,366 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه ۲ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1401 شبی در محفلی با آه و سوزی شنیدستم که پیر پاره دوزی چنین می گفت با سوز و گدازی گِلی خوشبوی در حمام روزی رسید از دست محبوبی به دستم گرفتم آن گِل و کردم خمیری خمیری نرم نیکو چون حریری معطر بود و خوب و دلپذیری بدو گفتم که مشکی یا عبیری که از بوی دلاویز تو مستم همه گِل های عالم آزمودم ندیدم چون تو و عبرت نمودم پو گِل بشنید این گفت و شنودم بگفتا من گِلی ناچیز بودم و لیکن مدتی با گُل نشستم گُل اندر زیر پا گسترده پر کرد مرا با همنشینی مفتخر کرد چو عمرم مدتی با گُل گذر کرد کمال همنشین در من اثر کرد و گر نه من همان خاکم که هستم
شبی در محفلی با آه و سوزی شنیدستم که پیر پاره دوزی چنین می گفت با سوز و گدازی گِلی خوشبوی در حمام روزی رسید از دست محبوبی به دستم گرفتم آن گِل و کردم خمیری خمیری نرم نیکو چون حریری معطر بود و خوب و دلپذیری بدو گفتم که مشکی یا عبیری که از بوی دلاویز تو مستم همه گِل های عالم آزمودم ندیدم چون تو و عبرت نمودم پو گِل بشنید این گفت و شنودم بگفتا من گِلی ناچیز بودم و لیکن مدتی با گُل نشستم گُل اندر زیر پا گسترده پر کرد مرا با همنشینی مفتخر کرد چو عمرم مدتی با گُل گذر کرد کمال همنشین در من اثر کرد و گر نه من همان خاکم که هستم
2021/4/17 توقیف شده #3,768 Asaliiiii کاربر فوقحرفهای ارسالها 791 امتیاز 5,366 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه ۲ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1401 امروز بیشتر از دیروز دوستت میدارم … و فردا بیشتر از امروز! و این ضعف من نیست قدرت توست!
2021/4/17 #3,769 هور کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 797 امتیاز 22,220 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر سیاه و سفید سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه دانشکده معماری و شهرسازی تبریز رشته دانشگاه مهندسی معماری هر کجا عشق آید و ساکن شود هر چه ناممکن بود ممکن شود مولانا
2021/4/18 توقیف شده #3,770 Asaliiiii کاربر فوقحرفهای ارسالها 791 امتیاز 5,366 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه ۲ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1401 شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون صبح شد او بمرد و بیمار بزیست
2021/4/18 توقیف شده #3,771 Asaliiiii کاربر فوقحرفهای ارسالها 791 امتیاز 5,366 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه ۲ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1401 عشق را نمی توان شرح داد بدون هیچ شکل و فرمی ست عشق جسم نیست عشق وارد زندگی مان می شود درست از لحظه ای که متولد می شویم از گهواره تا گور عشق درون همه هست عشق مانند یک شمع می سوزد گاهی سوسو می زند و به لرزه می افتد اما هرگز نمی میرد عشق می تواند تو را تهی کند عشق می تواند تو را کامل کند عشق می تواند تو را بسازد یا بشکند عشق در روح توست عشق در قلب توست عشق در فکر توست عشق جهانیست و تمام جهان را احاطه کرده ست مهم نیست کجا باشی عشق زبانی همگانیست عشق پیرامون توست نمی توانی آن را ببینی یا لمس کنی اما عشق در همه جا هست
عشق را نمی توان شرح داد بدون هیچ شکل و فرمی ست عشق جسم نیست عشق وارد زندگی مان می شود درست از لحظه ای که متولد می شویم از گهواره تا گور عشق درون همه هست عشق مانند یک شمع می سوزد گاهی سوسو می زند و به لرزه می افتد اما هرگز نمی میرد عشق می تواند تو را تهی کند عشق می تواند تو را کامل کند عشق می تواند تو را بسازد یا بشکند عشق در روح توست عشق در قلب توست عشق در فکر توست عشق جهانیست و تمام جهان را احاطه کرده ست مهم نیست کجا باشی عشق زبانی همگانیست عشق پیرامون توست نمی توانی آن را ببینی یا لمس کنی اما عشق در همه جا هست
2021/4/18 #3,772 هور کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 797 امتیاز 22,220 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر سیاه و سفید سال فارغ التحصیلی 1397 دانشگاه دانشکده معماری و شهرسازی تبریز رشته دانشگاه مهندسی معماری گفتی از تو بگسلم دریغ و درد رشته ی وفا مگر گسستنی ست؟ بگسلم ز خویش و از تو نگسلم عهد عاشقان مگر شکستنی ست؟ فروغ
گفتی از تو بگسلم دریغ و درد رشته ی وفا مگر گسستنی ست؟ بگسلم ز خویش و از تو نگسلم عهد عاشقان مگر شکستنی ست؟ فروغ
2021/4/18 #3,773 خِیزَران کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,882 امتیاز 38,267 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهر ستاره ها سال فارغ التحصیلی 2020 ای گوهر خدایی آیینه معانی هر دم ز تاب رویت بر عرش ارمغانی (مولانا)
2021/4/18 #3,774 lyamyy لـیـا فارغالتحصیل ارسالها 545 امتیاز 13,674 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ard سال فارغ التحصیلی 1400 دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست وحشی
2021/4/18 توقیف شده #3,775 Asaliiiii کاربر فوقحرفهای ارسالها 791 امتیاز 5,366 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه ۲ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1401 قلب من را در عمیق ترین اقیانوس ها مرتفع ترین کوه ها و بلندترین درخت ها خواهی یافت من عاشق خورشیدم و عاشق هر ستاره ای که در آسمان هاست و عاشق این جهان زیبا
قلب من را در عمیق ترین اقیانوس ها مرتفع ترین کوه ها و بلندترین درخت ها خواهی یافت من عاشق خورشیدم و عاشق هر ستاره ای که در آسمان هاست و عاشق این جهان زیبا
2021/4/18 توقیف شده #3,776 Asaliiiii کاربر فوقحرفهای ارسالها 791 امتیاز 5,366 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه ۲ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1401 خوش باش دمی که زندگانی اینست خیام
2021/4/19 #3,777 lyamyy لـیـا فارغالتحصیل ارسالها 545 امتیاز 13,674 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ard سال فارغ التحصیلی 1400 غم در دلِ تنگِ من از آن است که نیست یک دوست که با او غمِ دل بتوانْ گفت... حافظ
2021/4/19 توقیف شده #3,778 Asaliiiii کاربر فوقحرفهای ارسالها 791 امتیاز 5,366 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه ۲ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1401 اندر دل من درون و بیرون همه اوست
2021/4/19 #3,779 ..Mehrab.. استــاد بـــزرگ ارسالها 578 امتیاز 9,668 نام مرکز سمپاد شهید اژه ای 2 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1401 دانشگاه دانشگاه اصفهان رشته دانشگاه مهندسی مکانیک با آن که دلم از غم هجرت خونست شادی به غم توام ز غم افزونست اندیشه کنم هر شب و گویم یا رب هجرانش چنینست، وصالش چونست؟ رودکی
با آن که دلم از غم هجرت خونست شادی به غم توام ز غم افزونست اندیشه کنم هر شب و گویم یا رب هجرانش چنینست، وصالش چونست؟ رودکی
2021/4/19 توقیف شده #3,780 Asaliiiii کاربر فوقحرفهای ارسالها 791 امتیاز 5,366 نام مرکز سمپاد فرزانگان ناحیه ۲ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1401 اهل کجا بودنت مهم نیست اهل و بجا بودنت مهم است منطقه زندگیت مهم نیست منطق زندگیت مهم است...