_Khan_ کاربر فوقحرفهای ارسالها 754 امتیاز 3,420 نام مرکز سمپاد دستغیب شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1408 2026/1/26 #4,201 بسی گفتند دل از عشق برگیر که نیرنگ است و افسون است و جادوست ولی ما دل به او بستیم و دیدیم که او زهر است اما نوشداروست
بسی گفتند دل از عشق برگیر که نیرنگ است و افسون است و جادوست ولی ما دل به او بستیم و دیدیم که او زهر است اما نوشداروست
Dparted کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,128 امتیاز 8,696 نام مرکز سمپاد به تو چه؟ شهر ها؟ سال فارغ التحصیلی 1415 2026/1/28 #4,202 "تنهایی ام نه تلخ است، نه سرد چایم را می نوشم در سکوتی که بوی دارچین دارد و حال خوب آرام از پنجره می آید می نشیند روبه رویم و چیزی نمی گوید جز لبخند."
"تنهایی ام نه تلخ است، نه سرد چایم را می نوشم در سکوتی که بوی دارچین دارد و حال خوب آرام از پنجره می آید می نشیند روبه رویم و چیزی نمی گوید جز لبخند."
نرگسیوم کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,028 امتیاز 8,963 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر شهرِ هرت سال فارغ التحصیلی 1406 2026/1/31 #4,203 من آن مولای رومیام که از نطقم شکر ریزد ولیکن در سخن گفتن غلام شیخ عطارم
hastiN کاربر نیمهحرفهای مدال برنز المپیاد ارسالها 206 امتیاز 3,593 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1406 مدال المپیاد زیست 2026/2/2 #4,204 مگر لایق تکیه دادن نبودم؟ تو با حسرت شانه من چه کردی مرا خسته کردی و خود خسته رفتی سفر کرده با خانه من چه کردی؟ جهان من از گریهات خیس باران تو با سقف کاشانه من چی کردی؟
مگر لایق تکیه دادن نبودم؟ تو با حسرت شانه من چه کردی مرا خسته کردی و خود خسته رفتی سفر کرده با خانه من چه کردی؟ جهان من از گریهات خیس باران تو با سقف کاشانه من چی کردی؟
اسپایدرجوجو spiderman هستم حامی مالی سایت ارسالها 647 امتیاز 2,549 نام مرکز سمپاد علامه حلی1 شهر ی جای ایران سال فارغ التحصیلی 1406 2026/2/6 #4,205 ما ز بالاییم و بالا میرویم ما ز دریاییم و دریا میرویم ما از انجا و از اینجا نیستیم ما ز بی جاییم و بی جا میرویم
ما ز بالاییم و بالا میرویم ما ز دریاییم و دریا میرویم ما از انجا و از اینجا نیستیم ما ز بی جاییم و بی جا میرویم
اصغر بزمجه کاربر فعال ارسالها 58 امتیاز 556 نام مرکز سمپاد شهر سال فارغ التحصیلی 1406 2026/2/16 #4,206 هر ساعت از لطیفی رویت عرق برآرد چون بر شکوفه آید باران نوبهاری عود است زیر دامن یا گل در آستینت یا مشک در گریبان بنمای تا چه داری گل نسبتی ندارد با روی دلفریبت تو در میان گلها چون گل میان خاری
هر ساعت از لطیفی رویت عرق برآرد چون بر شکوفه آید باران نوبهاری عود است زیر دامن یا گل در آستینت یا مشک در گریبان بنمای تا چه داری گل نسبتی ندارد با روی دلفریبت تو در میان گلها چون گل میان خاری
Dparted کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,128 امتیاز 8,696 نام مرکز سمپاد به تو چه؟ شهر ها؟ سال فارغ التحصیلی 1415 2026/2/18 #4,207 مانده ام گیج، همان عاشق مستی یا نه؟ که به پای منِ آواره نشستی یا نه؟ من همان خمره ی پنهانی @انگور توام تو همان ساده دلِ باده پرستی یا نه؟ من شدم رود، به شرطی که تو دریا بشوی راه پر پیچ و خمی طی شده، هستی یانه؟
مانده ام گیج، همان عاشق مستی یا نه؟ که به پای منِ آواره نشستی یا نه؟ من همان خمره ی پنهانی @انگور توام تو همان ساده دلِ باده پرستی یا نه؟ من شدم رود، به شرطی که تو دریا بشوی راه پر پیچ و خمی طی شده، هستی یانه؟
NeurosurgeonToBe کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 840 امتیاز 7,844 نام مرکز سمپاد فرزانگان ۲ شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1404 دانشگاه MUI رشته دانشگاه پزشکی 2026/2/26 #4,208 قسم به جان تو گفتن، طریق عزت نیست به خاک پای تو! وان هم عظیم سوگندست که با شکستن پیمان و برگرفتن دل، هنوز دیده به دیدارت آرزومندست! +سعدی
قسم به جان تو گفتن، طریق عزت نیست به خاک پای تو! وان هم عظیم سوگندست که با شکستن پیمان و برگرفتن دل، هنوز دیده به دیدارت آرزومندست! +سعدی
کولی لنگر انداخته فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 3,095 امتیاز 44,935 نام مرکز سمپاد فرزانگان ۲ شهر کرج سال فارغ التحصیلی 1401 مدال المپیاد Physics دانشگاه SUT رشته دانشگاه Physics 2026/3/11 #4,209 نخفتهام به خیالی که میپزد دل من خمار صد شبه دارم شرابخانه کجاست
hastiN کاربر نیمهحرفهای مدال برنز المپیاد ارسالها 206 امتیاز 3,593 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1406 مدال المپیاد زیست 2026/3/14 #4,210 همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
رضا-Mox- کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 190 امتیاز 3,955 نام مرکز سمپاد علامه حلی شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه تهران رشته دانشگاه فیزیک 2026/3/14 #4,211 شیرین ننماید به دهانش شکر وصل آن را که فلک زهر جدایی بچشاند
AshiMashi کاربر فوقفعال فارغالتحصیل مدال نقره المپیاد ارسالها 128 امتیاز 1,325 نام مرکز سمپاد دبیرستان علامه حلی یک تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1403 مدال المپیاد نقره المپیاد ریاضی 1401 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه علوم کامپیوتر - اقتصاد 2026/3/14 #4,212 سوی بالا شد و بالاتر شد راست با مهر فلک همسر شد لحظهای چند بر این لوح کبود نقطهای بود و دگر هیچ نبود
سوی بالا شد و بالاتر شد راست با مهر فلک همسر شد لحظهای چند بر این لوح کبود نقطهای بود و دگر هیچ نبود
MohamaD.Z یک عدد INTP هستم :) فارغالتحصیل ارسالها 539 امتیاز 3,857 نام مرکز سمپاد شهید سلطانی ۵ شهر شهرجدیدهشتگرد سال فارغ التحصیلی 1401 مدال المپیاد متاسفانه ندارم :) دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی برق - مخابرات میدان 2026/3/14 #4,213 گر میخواهی کس نبیند این هنرت را برخیز و بکش سیفون بالای سرت را -جواب: سنجیدم و دیدم سخنت عین ثواب است حیف که دستگیره سیفون خراب است
گر میخواهی کس نبیند این هنرت را برخیز و بکش سیفون بالای سرت را -جواب: سنجیدم و دیدم سخنت عین ثواب است حیف که دستگیره سیفون خراب است
Asal همین. فارغالتحصیل ارسالها 285 امتیاز 2,231 نام مرکز سمپاد فرزانگان ۱ تهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1403 رشته دانشگاه علوم کامپیوتر 2026/3/14 #4,214 چهها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم؛ مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم.
hastiN کاربر نیمهحرفهای مدال برنز المپیاد ارسالها 206 امتیاز 3,593 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1406 مدال المپیاد زیست 2026/3/22 #4,215 سعدیا گفتی که مهرش میرود از دل ولی مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
طوطو اقامت دائم تورتوگا عضو مدیران انجمن حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 2,347 امتیاز 46,542 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 1415 2026/3/22 #4,216 قبله کج میشد اگر یک بار میدیدم فقط آنچه را می خواستم بی خونِ دل حاصل شده در دلم جایی برای دردهای تازه نیست عذر میخواهم خدا ظرفیتم کامل شده
قبله کج میشد اگر یک بار میدیدم فقط آنچه را می خواستم بی خونِ دل حاصل شده در دلم جایی برای دردهای تازه نیست عذر میخواهم خدا ظرفیتم کامل شده
NeurosurgeonToBe کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 840 امتیاز 7,844 نام مرکز سمپاد فرزانگان ۲ شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 1404 دانشگاه MUI رشته دانشگاه پزشکی 2026/3/22 #4,217 نسیم نیست، نه! بیم است! بیمِ دار شدن که لرزه می فکند بر تن سپیداران برای من شخن از من مگو به دلجویی مگیر آینه، پیش ز خویش بیزاران
نسیم نیست، نه! بیم است! بیمِ دار شدن که لرزه می فکند بر تن سپیداران برای من شخن از من مگو به دلجویی مگیر آینه، پیش ز خویش بیزاران
hastiN کاربر نیمهحرفهای مدال برنز المپیاد ارسالها 206 امتیاز 3,593 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1406 مدال المپیاد زیست 2026/3/22 #4,218 من تو را از آرزوهایت جدا کردم ببخش من به اسم لطف در حقت جفا کردم ببخش با گمان عشق دل بستم به مهر این و آن با تو و تنهاییات ای دل چهها کردم ببخش
من تو را از آرزوهایت جدا کردم ببخش من به اسم لطف در حقت جفا کردم ببخش با گمان عشق دل بستم به مهر این و آن با تو و تنهاییات ای دل چهها کردم ببخش
MohammadRεζα کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 428 امتیاز 5,229 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر ابهر سال فارغ التحصیلی 1403 دانشگاه شریف رشته دانشگاه مهندسی برق 2026/3/24 #4,219 پُشتِ جهان دیدهیی، روی جهان را ببین پُشت به خود کُن که تا رویْ نِمایَد جهان ای قَمَرِ زیرِ میغ، خویش ندیدی، دریغ چند چو سایه دَوی در پِیِ این دیگران؟ -مولانا
پُشتِ جهان دیدهیی، روی جهان را ببین پُشت به خود کُن که تا رویْ نِمایَد جهان ای قَمَرِ زیرِ میغ، خویش ندیدی، دریغ چند چو سایه دَوی در پِیِ این دیگران؟ -مولانا
hastiN کاربر نیمهحرفهای مدال برنز المپیاد ارسالها 206 امتیاز 3,593 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1406 مدال المپیاد زیست 2026/3/25 #4,220 هستیام رفت و دلم سوخت و خون شد جگرم باخبر باش که بعد از تو چه آمد به سرم در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی؛ نکته اینجاست که من رازنگهدار ترم
هستیام رفت و دلم سوخت و خون شد جگرم باخبر باش که بعد از تو چه آمد به سرم در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی؛ نکته اینجاست که من رازنگهدار ترم