علـی کاربر فوقفعال ارسالها 89 امتیاز 911 نام مرکز سمپاد دستغیب شهر شیراز 2016/8/18 #1,951 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید من با رخ چون خزان زردم بی تو.. تو با رخ چون بهار چونی بی من مولوی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید من با رخ چون خزان زردم بی تو.. تو با رخ چون بهار چونی بی من مولوی
m0rvarid مامانِ زیتون حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 155 امتیاز 3,532 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دوستی ملل روسیه، آزاد تهران پزشکی رشته دانشگاه زیست سلولی مولکولی 2016/8/18 #1,952 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نهای هزاری تو چراغ خود برافروز مولوی +زحمت پیدا کردن عکس مرتبط رو یکی که نمیشناسمش کشیده بود؛ من کپی کردم
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید تو یکی نهای هزاری تو چراغ خود برافروز مولوی +زحمت پیدا کردن عکس مرتبط رو یکی که نمیشناسمش کشیده بود؛ من کپی کردم
Swallow کاربر نیمهحرفهای ارسالها 278 امتیاز 1,402 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر tbrz سال فارغ التحصیلی 97 2016/8/18 #1,953 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بگذار تا بگرییم چون ابر در بهاران کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران سعدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بگذار تا بگرییم چون ابر در بهاران کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران سعدی
sina_oonline کاربر فعال فارغالتحصیل ارسالها 34 امتیاز 172 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر آمل سال فارغ التحصیلی 89 دانشگاه بریتیش کلمبیا رشته دانشگاه دکترای بایوانفورماتیک 2016/8/18 #1,954 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ما لعبتکانیم و فلک لعبت بازاز روی حقیقتی نه از روی مجازیک چند درین بساط بازی کردیمرفتیم به صندوق عدم یک یک باز احتمالا حکیم عمر خیام (احتمالا به این معنی نیست که من شک دارم. بلکه کلا در بعضی از شعرهایی که به حکیم عمر خیام انتساب داده میشه شک و تردید هست)
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ما لعبتکانیم و فلک لعبت بازاز روی حقیقتی نه از روی مجازیک چند درین بساط بازی کردیمرفتیم به صندوق عدم یک یک باز احتمالا حکیم عمر خیام (احتمالا به این معنی نیست که من شک دارم. بلکه کلا در بعضی از شعرهایی که به حکیم عمر خیام انتساب داده میشه شک و تردید هست)
بـئـاتـریـس کاربر فوقفعال ارسالها 141 امتیاز 13,541 نام مرکز سمپاد فرزانگان تربت حیدریه شهر تربت حیدریه سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه فعلاً یزد :))) رشته دانشگاه بیوتکنولوژی 2016/8/19 #1,955 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید از همچو تو دلداری دل برنکنم،آری حافظ :)
m0rvarid مامانِ زیتون حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 155 امتیاز 3,532 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دوستی ملل روسیه، آزاد تهران پزشکی رشته دانشگاه زیست سلولی مولکولی 2016/8/20 #1,956 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گفتی مرا به خنده خوش باد روزگارت کس بیتو خوش نباشد، رو قصه ی دگر کن ! مولانا
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گفتی مرا به خنده خوش باد روزگارت کس بیتو خوش نباشد، رو قصه ی دگر کن ! مولانا
man e u کاربر نیمهفعال ارسالها 19 امتیاز 56 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر نجف آباد 2016/8/20 #1,957 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید وای از آن روز، تو عاشق شوی و من معشوق پدری از تو درآرم که خدا می داند شاعرشم لا ادری عه هرچی گشتم نبود
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید وای از آن روز، تو عاشق شوی و من معشوق پدری از تو درآرم که خدا می داند شاعرشم لا ادری عه هرچی گشتم نبود
maryammovahedzadeh کاربر فوقحرفهای ارسالها 628 امتیاز 7,443 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر اصفهان سال فارغ التحصیلی 97 دانشگاه یزد رشته دانشگاه مهندسی معماری 2016/8/20 #1,958 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چشم از آن روز که برکردم و رویت دیدم به همین دیده سر دیدن اقوامم نیست #سعدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چشم از آن روز که برکردم و رویت دیدم به همین دیده سر دیدن اقوامم نیست #سعدی
sina_oonline کاربر فعال فارغالتحصیل ارسالها 34 امتیاز 172 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر آمل سال فارغ التحصیلی 89 دانشگاه بریتیش کلمبیا رشته دانشگاه دکترای بایوانفورماتیک 2016/8/21 #1,959 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید طبیب عشق مسیحا دم است و مشفق لیک/ چو درد در تو نبیند که را دوا بکند؟ حافظ با صدای آقای قاسمیان
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید طبیب عشق مسیحا دم است و مشفق لیک/ چو درد در تو نبیند که را دوا بکند؟ حافظ با صدای آقای قاسمیان
m0rvarid مامانِ زیتون حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 155 امتیاز 3,532 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دوستی ملل روسیه، آزاد تهران پزشکی رشته دانشگاه زیست سلولی مولکولی 2016/8/21 #1,960 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید از تو هم دل کندم و دیگر نپرسیدم ز خویش ... چاره ی معشوق اگر عاشق از او دل کند چیست؟! فاضل نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید از تو هم دل کندم و دیگر نپرسیدم ز خویش ... چاره ی معشوق اگر عاشق از او دل کند چیست؟! فاضل نظری