R A H A کاربر جدید ارسالها 1 امتیاز 0 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر shiraz مدال المپیاد riazi va kamputer 2011/2/17 #191 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... gah rendam gah zahed gah mast↲ gah hast o nist o gahi nist hast
stevendeljoo داماد مسعودی فارغالتحصیل ارسالها 1,351 امتیاز 2,643 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 1391 مدال المپیاد ندارم دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه برق 2011/2/19 #192 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... ما زنده از آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
stevendeljoo داماد مسعودی فارغالتحصیل ارسالها 1,351 امتیاز 2,643 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 1391 مدال المپیاد ندارم دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه برق 2011/2/19 #193 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... دست طمع چو می کنی پیش کسان دراز پل بسته ای که بگذری از آبروی خویش
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... دست طمع چو می کنی پیش کسان دراز پل بسته ای که بگذری از آبروی خویش
nazaninpary کاربر فوقفعال ارسالها 116 امتیاز 125 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر مشهد مدال المپیاد به اندازه موهای سرم...... دانشگاه علوم پیرا پزشکی مشهد رشته دانشگاه گفتار درمانی 2011/2/19 #194 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... چقدر دلم پریش است ز جفای روزگاران که منم گریز پایی زجمع دوستداران به نگاه خسته من نبود دگر فروغی که شد فگار روحم زخصال زشت یاران....
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... چقدر دلم پریش است ز جفای روزگاران که منم گریز پایی زجمع دوستداران به نگاه خسته من نبود دگر فروغی که شد فگار روحم زخصال زشت یاران....
Helius کاربر فعال ارسالها 61 امتیاز 41 نام مرکز سمپاد سمپاديم شهر شناسنامه من ميگه تهرانيم مدال المپیاد زيست زيست زيست زيست و ادبيات و فلسفه دانشگاه دانشگاه تهران(من از اين جا ميرم (تحمل اين جا رو ندارم)(تهران منتظرمه)) 2011/2/19 #195 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... آنان كه محيط فضل و آداب شدند--- در جمع كمال شمع اصحاب شدند ره زين شب تاريك نبردند برون ---گفتند فسانه اي و در خواب شدند
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... آنان كه محيط فضل و آداب شدند--- در جمع كمال شمع اصحاب شدند ره زين شب تاريك نبردند برون ---گفتند فسانه اي و در خواب شدند
STEDERKA کاربر نیمهفعال ارسالها 9 امتیاز 6 نام مرکز سمپاد علامه طباطبایی بناب شهر بناب 2011/2/19 #196 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... شب چو در بستم و مست از می نابش کردم ماه چون حلقه به در کوفت،جوابش کردم
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... شب چو در بستم و مست از می نابش کردم ماه چون حلقه به در کوفت،جوابش کردم
stevendeljoo داماد مسعودی فارغالتحصیل ارسالها 1,351 امتیاز 2,643 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 1391 مدال المپیاد ندارم دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه برق 2011/2/23 #197 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... خوشبخت کسی که خر ندارد از کاه و جوش خبر ندارد
Yankee کاربر نیمهفعال ارسالها 10 امتیاز 12 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر نیشابور 2011/2/24 #198 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... گر باده خوری تو با خردمندان خور یا با صنمی لاله رخی خندان خور بسیار مخور ورز مده فاش مکن اندک خور و گهگاه خورو پنهان خور می گرچه حرامست ولی تا که خورد وانگه چه مقدار و کی با که خورد هر گاه که این چهار شرط آید جمع پس می نخورد مردم دانان که خورد
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... گر باده خوری تو با خردمندان خور یا با صنمی لاله رخی خندان خور بسیار مخور ورز مده فاش مکن اندک خور و گهگاه خورو پنهان خور می گرچه حرامست ولی تا که خورد وانگه چه مقدار و کی با که خورد هر گاه که این چهار شرط آید جمع پس می نخورد مردم دانان که خورد
stevendeljoo داماد مسعودی فارغالتحصیل ارسالها 1,351 امتیاز 2,643 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور شهر نیشابور سال فارغ التحصیلی 1391 مدال المپیاد ندارم دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه برق 2011/2/24 #199 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... بروراست خم کرد و چپ کرد راست خروش از خم چرخ چاچی بخواست عجب واج آرایی قشنگی داره
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... بروراست خم کرد و چپ کرد راست خروش از خم چرخ چاچی بخواست عجب واج آرایی قشنگی داره
mehrdadb کاربر فعال ارسالها 74 امتیاز 46 نام مرکز سمپاد شهيد سلطاني شهر كرج دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشكي 2011/2/24 #200 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... گفتند يافت مي نشود جسته ايم ما .... گفت آنچه يافت مي نشود آنم آرزوست (مولوي)
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... گفتند يافت مي نشود جسته ايم ما .... گفت آنچه يافت مي نشود آنم آرزوست (مولوي)