2014/7/30 #821 ali_de457 KilaaliK ارسالها 159 امتیاز 334 نام مرکز سمپاد علامه حلی 1 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1393 رشته دانشگاه پزشکی اینستاگرام پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... بازار قم از نقل لبت رو به کسادیست/ بیچاره نکن حاج حسین و پسران را
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... بازار قم از نقل لبت رو به کسادیست/ بیچاره نکن حاج حسین و پسران را
2014/7/30 #822 goldokhtar کاربر نیمهحرفهای ارسالها 248 امتیاز 1,791 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر اصفهان دانشگاه همینجا رشته دانشگاه حقوق پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... می مخور با همه کس تانخورم خون جگر سرمکش تا نکشد سر به به فلک فریادم حضرت حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... می مخور با همه کس تانخورم خون جگر سرمکش تا نکشد سر به به فلک فریادم حضرت حافظ
2014/7/30 #823 fatima.hadadi کاربر فوقفعال ارسالها 146 امتیاز 504 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر قم رشته دانشگاه فلسفه پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... پیوند جان گسستنی نیست ماه من تن نیستی که جان دهم و وارهانمت شهریار
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... پیوند جان گسستنی نیست ماه من تن نیستی که جان دهم و وارهانمت شهریار
2014/8/4 #824 جاسوس کاربر جدید ارسالها 2 امتیاز 1,014 نام مرکز سمپاد فرزانگان رشته دانشگاه پزشکی ؛؛) :X پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... بيش از اين، سوی نگاهت، نتوانم نگريست ! اهتزاز ابديت را يارای تماشايم نيست ! كاش می گفتی چيست؟ آنچه از چشم تو تا عمق وجودم جاريست... فریدون مشیری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... بيش از اين، سوی نگاهت، نتوانم نگريست ! اهتزاز ابديت را يارای تماشايم نيست ! كاش می گفتی چيست؟ آنچه از چشم تو تا عمق وجودم جاريست... فریدون مشیری
2014/8/12 #825 ............... کاربر فوقفعال ارسالها 92 امتیاز 4,015 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... تورا خواهم، تورا خواهم، تورا تو... چرا آخر نمیخواهی مرا تو؟ تو با من بی منی وین درد من نیست... تو با من بی منی، من بی تو باتو!
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... تورا خواهم، تورا خواهم، تورا تو... چرا آخر نمیخواهی مرا تو؟ تو با من بی منی وین درد من نیست... تو با من بی منی، من بی تو باتو!
2014/8/12 #826 mohaddes کاربر حرفهای ارسالها 346 امتیاز 4,670 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بـنـاب سال فارغ التحصیلی 94 اینستاگرام پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... شهریارِ غزلم خواند غزالی وحشی بد نشد با غزلی،صید غزالی کردیم! "شهریار" تو کتاب قرابت معنایی خوندمش (کنکوری هستیم )
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... شهریارِ غزلم خواند غزالی وحشی بد نشد با غزلی،صید غزالی کردیم! "شهریار" تو کتاب قرابت معنایی خوندمش (کنکوری هستیم )
2014/8/14 #827 ShiNinG کاربر حرفهای ارسالها 326 امتیاز 4,247 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 شهر مشهد پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... چو ذره گرچه حقیرم ببین به دولت عشق که در هوای رخت چون به مهر پیوستم حافظ شیرازی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... چو ذره گرچه حقیرم ببین به دولت عشق که در هوای رخت چون به مهر پیوستم حافظ شیرازی
2014/8/14 #828 میترا میترا فارغالتحصیل ارسالها 666 امتیاز 4,687 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه دانشکدهی هنر و معماری تهران مرکز رشته دانشگاه ادبیات نمایشی پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... روزی که گذشتست از او یاد مکن فردا که نیامدهست فریاد مکن بر نامده و گذشته بنیاد مکن حالی خوش باش و عمر بر باد مکن رباعیات خیام.
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... روزی که گذشتست از او یاد مکن فردا که نیامدهست فریاد مکن بر نامده و گذشته بنیاد مکن حالی خوش باش و عمر بر باد مکن رباعیات خیام.
2014/8/22 #829 sadra_s کاربر فوقفعال ارسالها 86 امتیاز 314 نام مرکز سمپاد بهشتی شهر لاهیجان سال فارغ التحصیلی 96 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... این ترازو گر ترازوی خداست این کزی و نادرستی از کجاست
2014/8/23 #830 AliEBR AliEBR ارسالها 211 امتیاز 1,495 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر اهواز سال فارغ التحصیلی 1396 دانشگاه تهران رشته دانشگاه مکانیک پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... ناکرده گنه در این جهان کیست, بگو یا آنکه گنه نکرد چون زیست, بگو من بد کنم و تو بد مکافات دهی پس فرق میان من و تو چیست, بگو خیام /////////////////////////////// دیدم آن چشمه هستی که جهانش خوانند آنقدر آب کز آن دست توان شست نداشت!
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... ناکرده گنه در این جهان کیست, بگو یا آنکه گنه نکرد چون زیست, بگو من بد کنم و تو بد مکافات دهی پس فرق میان من و تو چیست, بگو خیام /////////////////////////////// دیدم آن چشمه هستی که جهانش خوانند آنقدر آب کز آن دست توان شست نداشت!
2014/9/9 #831 ..زهرا.. همون زهرا ارسالها 217 امتیاز 2,213 نام مرکز سمپاد فرز III شهر کرج سال فارغ التحصیلی 95 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... این خیره ماندن ها به ساعت های دیواری تمرین برای روزهایی ست که نمی آیی...
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... این خیره ماندن ها به ساعت های دیواری تمرین برای روزهایی ست که نمی آیی...
2014/9/9 #832 hosseinhbh کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 179 امتیاز 887 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد1 شهر mashhad سال فارغ التحصیلی 97 رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... آمـدي، جـانـم بـه قـربـانـت ولــي حـالا چـرا بی وفا حـالا کــه من افـتــاده ام از پـا چـرا
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... آمـدي، جـانـم بـه قـربـانـت ولــي حـالا چـرا بی وفا حـالا کــه من افـتــاده ام از پـا چـرا
2014/9/9 #833 shima. کاربر فعال ارسالها 64 امتیاز 1,207 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 95 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... آن کس که بیند روی تو مجنون نگردد کو بگو سنگ و کلوخی باشد او او را چرا خواهم بلا مولانا
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... آن کس که بیند روی تو مجنون نگردد کو بگو سنگ و کلوخی باشد او او را چرا خواهم بلا مولانا
2014/9/9 #834 king.nader آراس.نامه (Mr. Darcy) ارسالها 751 امتیاز 2,877 نام مرکز سمپاد علامه حلی (1) / هاشمی نژاد (1) شهر تهران / مشهد سال فارغ التحصیلی 1393 مدال المپیاد المپ فیزیک بودم که نیمهِ راه، کفشامو آویختم نمیدونم چرا! دانشگاه فردوسی مشهد رشته دانشگاه « مهندسی صنایع و سیستم ها » پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... کس نـیست که پنهان نظری با تو نـدارد من نیز بر آنم که همه خلق بر آنند .. ! + شیخ اجلّ ؛ سعدی .
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... کس نـیست که پنهان نظری با تو نـدارد من نیز بر آنم که همه خلق بر آنند .. ! + شیخ اجلّ ؛ سعدی .
2014/9/16 #835 Golnoosh کاربر فوقحرفهای ارسالها 672 امتیاز 2,443 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 ! شهر همدان مدال المپیاد شیمی میخوندم ☺ دانشگاه علوم پزشکی همدان رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... × خوش به حال من و دریا و غروب و خورشید و جه بی ذوق جهانی که مرا با تو ندید رشته ای جنس همان رشته که بر گردن توست چه سر وقت مرا هم به سر وعده کشید : ) محمد علی بهمنی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... × خوش به حال من و دریا و غروب و خورشید و جه بی ذوق جهانی که مرا با تو ندید رشته ای جنس همان رشته که بر گردن توست چه سر وقت مرا هم به سر وعده کشید : ) محمد علی بهمنی
2014/9/16 #836 Hashie کاربر نیمهحرفهای ارسالها 235 امتیاز 1,732 نام مرکز سمپاد شهید مدنی شهر تبریز رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... ابلها٬ مردا٬ عدوی تو نیستم٬ من انکار تو ام !
2014/9/16 #837 moOn:) کاربر حرفهای ارسالها 335 امتیاز 2,483 نام مرکز سمپاد فرزانگان ارومیه پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... باید کماکان مُرد اما زیست جز زندگی در مرگ راهی نیست باید کماکان زیست اما مُرد با نیشخندی بغضِ خود را خورد انسان فقط فواره ای تنهاست فواره ها تُف هایِ سربالاست! من روزنی در جلدِ دیوارم دیوارِ حتمن رو به آوارم آواره یعنی :دوستت دارم آوار کن بر من نبودت را باروت نه، با فوت ویرانم... +احسانِ افشـــ ـاری :)
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... باید کماکان مُرد اما زیست جز زندگی در مرگ راهی نیست باید کماکان زیست اما مُرد با نیشخندی بغضِ خود را خورد انسان فقط فواره ای تنهاست فواره ها تُف هایِ سربالاست! من روزنی در جلدِ دیوارم دیوارِ حتمن رو به آوارم آواره یعنی :دوستت دارم آوار کن بر من نبودت را باروت نه، با فوت ویرانم... +احسانِ افشـــ ـاری :)
2014/9/16 توقیف شده #838 nils کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 519 امتیاز 10,165 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 0 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...! سعدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...! سعدی
2014/9/16 #839 shawn کاربر حرفهای ارسالها 409 امتیاز 567 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهرری شهر شهرری مدال المپیاد نقره شیمی پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... مجلس تمام گشت و به آخر رسید عمر ما همچنان در اول وصف تو مانده ایم گلستان سعدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... مجلس تمام گشت و به آخر رسید عمر ما همچنان در اول وصف تو مانده ایم گلستان سعدی
2014/9/16 #840 Minority کاربر نیمهحرفهای ارسالها 224 امتیاز 1,581 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب شهر گلُزوادر پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... هرگز غم دو روز مرا یار نگشت روزی که نیامده است و روزی که گذشت #خیام #خوش به حالش
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... هرگز غم دو روز مرا یار نگشت روزی که نیامده است و روزی که گذشت #خیام #خوش به حالش