-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,262 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2015/7/9 #1,141 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید با خودش - وقتی پرش تاراج شد - طاووس گفت : پیــش چشــم هــــرزه هـــا جای خـــودآرایی نبود! اصغر عظیمی مهر
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید با خودش - وقتی پرش تاراج شد - طاووس گفت : پیــش چشــم هــــرزه هـــا جای خـــودآرایی نبود! اصغر عظیمی مهر
sara999 کاربر فوقفعال ارسالها 81 امتیاز 733 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر مشهد 2015/7/9 #1,142 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گفت تا کی صبر باید کرد؟گفتم چاره چیست؟! دیدم این پاسخ از آن پرسش سوالی تر شده است فاضل نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گفت تا کی صبر باید کرد؟گفتم چاره چیست؟! دیدم این پاسخ از آن پرسش سوالی تر شده است فاضل نظری
reza7 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 355 امتیاز 1,722 نام مرکز سمپاد طباطبایی شهر Bonab سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه پزشکی 2015/7/9 #1,143 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ايام نوجواني، غافل مشو ز فرصت****كاين آب برنگردد، ديگر به جويباران صائب تبریزی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ايام نوجواني، غافل مشو ز فرصت****كاين آب برنگردد، ديگر به جويباران صائب تبریزی
melika15 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 407 امتیاز 3,322 نام مرکز سمپاد فرزانگان۲ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1395 2015/7/9 #1,144 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مگذار که گیسوی تو در باد بیفتد آشفته نکن وضعیت آب و هوا را...[nb]شاعرشو نمیدونم کسی فهمید بگه[/nb] +ناشناس.
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مگذار که گیسوی تو در باد بیفتد آشفته نکن وضعیت آب و هوا را...[nb]شاعرشو نمیدونم کسی فهمید بگه[/nb] +ناشناس.
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/7/9 #1,145 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دست خراب است چرا سر کنم آس نشانم بده باور کنم علیرضا آذر
f-1391 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,147 امتیاز 17,466 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد سال فارغ التحصیلی 94 رشته دانشگاه روانشناسی 2015/7/9 #1,146 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید زندگی با همه وسعت خویش محفل ساکت غم خوردن نیست حاصلش تن به قضا دادن و افسردن نیست زندگی...خوردن و خوابیدن نیست... "سهراب"
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید زندگی با همه وسعت خویش محفل ساکت غم خوردن نیست حاصلش تن به قضا دادن و افسردن نیست زندگی...خوردن و خوابیدن نیست... "سهراب"
دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 7,454 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی 2015/7/10 #1,147 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شب با گل است و روز شود محو آفتاب خوش تر ز زندگانی شبنم ندیده ام ... × قدسی مشهدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شب با گل است و روز شود محو آفتاب خوش تر ز زندگانی شبنم ندیده ام ... × قدسی مشهدی
m0rvarid مامانِ زیتون حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 198 امتیاز 4,229 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه دوستی ملل روسیه، آزاد تهران پزشکی رشته دانشگاه زیست سلولی مولکولی 2015/7/10 #1,148 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تو را از من جدا كردند و پشت ميله ها ماندم تمام هستي ام نابود شد؛ بال و پرم يعني نشستم صبح و ظهر و عصر در فكرت فرو رفتم اذان گفتند و من كاري نكردم... كافرم يعني؟ مهدی فرجی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تو را از من جدا كردند و پشت ميله ها ماندم تمام هستي ام نابود شد؛ بال و پرم يعني نشستم صبح و ظهر و عصر در فكرت فرو رفتم اذان گفتند و من كاري نكردم... كافرم يعني؟ مهدی فرجی
Sepidd کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 220 امتیاز 3,105 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه ژنتيك. 2015/7/10 #1,149 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مرگ من سفری نیست، هجرتیست از سرزمینی که دوست نمیداشتم به خاطر نامردماناش. +احمد شاملو
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مرگ من سفری نیست، هجرتیست از سرزمینی که دوست نمیداشتم به خاطر نامردماناش. +احمد شاملو
sara999 کاربر فوقفعال ارسالها 81 امتیاز 733 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر مشهد 2015/7/12 #1,150 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بس حلقه زدم بر در و حرفی نشنیدم من هیچکسم یا که در این خانه کسی نیست!!! بیدل شیرازی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بس حلقه زدم بر در و حرفی نشنیدم من هیچکسم یا که در این خانه کسی نیست!!! بیدل شیرازی
FaRZANEH15 کاربر حرفهای ارسالها 374 امتیاز 1,261 نام مرکز سمپاد فرزانگــآن شهر tab دانشگاه SBMU 2015/7/12 #1,151 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید حتی یک نفر در این دنیا شبیه به تـو نیست ! نه در نفس کشیدن ، نه در نفس نفس زدن ، و نه از قشنگی ، نفس من را بند آوردن ... #عباس_معروفی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید حتی یک نفر در این دنیا شبیه به تـو نیست ! نه در نفس کشیدن ، نه در نفس نفس زدن ، و نه از قشنگی ، نفس من را بند آوردن ... #عباس_معروفی
maedeh mohaghegh M@edeh ارسالها 72 امتیاز 980 نام مرکز سمپاد فرزانگان ٢ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1398 2015/7/13 #1,152 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید صد نامه فرستادم صد راه نشان دادم یا راه نمیدانی یا نامه نمیخوانی (مولانا )
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید صد نامه فرستادم صد راه نشان دادم یا راه نمیدانی یا نامه نمیخوانی (مولانا )
sh.kh1377 کاربر فوقحرفهای ارسالها 732 امتیاز 2,447 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 شهر تهران مدال المپیاد نقره ی زیست دوره هجده و طلای دوره نوزده 2015/7/14 #1,153 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گرچه وصالش نه به کوشش دهند آن قدر ای دل که توانی بکوش × حضرت حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گرچه وصالش نه به کوشش دهند آن قدر ای دل که توانی بکوش × حضرت حافظ
sara999 کاربر فوقفعال ارسالها 81 امتیاز 733 نام مرکز سمپاد فرزانگان یک شهر مشهد 2015/7/15 #1,154 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید لحظه ی تشییع من از دور بویت می رسید تا دو ساعت بعد دفنم همچنان جان داشتم!! کاظم بهمنی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید لحظه ی تشییع من از دور بویت می رسید تا دو ساعت بعد دفنم همچنان جان داشتم!! کاظم بهمنی
mahnia1390 کاربر فوقفعال ارسالها 95 امتیاز 550 نام مرکز سمپاد FRZ شهر JHM 2015/7/15 #1,155 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید حفرهای بود پر از خون وسط سینهی من مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت " ؟ "
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید حفرهای بود پر از خون وسط سینهی من مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت " ؟ "
tk22 کاربر نیمهفعال ارسالها 12 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی زاهدان شهر zahedan 2015/7/15 #1,156 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید زرد است که لبریز حقایق شده است تلخ است که با درد موافق شده است عاشق نشدی وگرنه میفهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده است ×میلاد عرفان پور
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید زرد است که لبریز حقایق شده است تلخ است که با درد موافق شده است عاشق نشدی وگرنه میفهمیدی پاییز بهاری است ک عاشق شده است ×میلاد عرفان پور
maleck :) کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل حامی مالی سایت ارسالها 1,781 امتیاز 39,225 نام مرکز سمپاد شهید بابایی شهر قزوین سال فارغ التحصیلی 91 دانشگاه دانشگاه گیلان رشته دانشگاه مهندسی صنایع 2015/7/15 #1,157 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ساقی و مطرب و می جمله مهیاست ولی عیش بی یار مهنّا نشودیــــار کجاست؟ حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ساقی و مطرب و می جمله مهیاست ولی عیش بی یار مهنّا نشودیــــار کجاست؟ حافظ
FaRZANEH15 کاربر حرفهای ارسالها 374 امتیاز 1,261 نام مرکز سمپاد فرزانگــآن شهر tab دانشگاه SBMU 2015/7/16 #1,158 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید سرگشته؛چو پرگار همه عمر دویدیم آخر به همان نقطه که بودیم رسیدیم "امام فخر رازی"
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید سرگشته؛چو پرگار همه عمر دویدیم آخر به همان نقطه که بودیم رسیدیم "امام فخر رازی"
-zarA- کاربر فوقحرفهای ارسالها 833 امتیاز 6,262 نام مرکز سمپاد هـنرستانمـوטּ شهر اصفهــاטּ دانشگاه هنر اصفهــاטּ رشته دانشگاه طراحی صنعتـی 2015/7/16 #1,159 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مرقدت ضرب المثلهای مراتغییر داد هرکه بامش بیش، برفش نه، کبوتر بیشتر حسین رستمی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مرقدت ضرب المثلهای مراتغییر داد هرکه بامش بیش، برفش نه، کبوتر بیشتر حسین رستمی
shervin13 کاربر فعال ارسالها 62 امتیاز 414 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر آمل - مازندران مدال المپیاد المپیاد ریاضی - راهنمایی البته :دی 2015/7/17 #1,160 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید معرفت در گرانیست به هر کَس ندهند / پر طاووس قشنگ است به کرکس ندهند .. ×سیّد ذبیح ا...قاسمی (رهام)
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید معرفت در گرانیست به هر کَس ندهند / پر طاووس قشنگ است به کرکس ندهند .. ×سیّد ذبیح ا...قاسمی (رهام)