Nadiye کاربر حرفهای ارسالها 332 امتیاز 2,225 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان3 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 2014/10/5 #851 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... ديدگانم همچو دالانهاي تار گونه هايم همچو مرمرهاي سرد ناگهان خوابي مرا خواهد ربود من تهي خواهم شد از فرياد درد × فروغ فرخزاد
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... ديدگانم همچو دالانهاي تار گونه هايم همچو مرمرهاي سرد ناگهان خوابي مرا خواهد ربود من تهي خواهم شد از فرياد درد × فروغ فرخزاد
باران یاس کاربر فعال ارسالها 70 امتیاز 512 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ب دانشگاه دانشگاه رشته دانشگاه دانشجو 2014/10/8 #852 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... هر که را دیدیم از مجنون و عشقش قصه گفت کاش می گفتند در این ره چه بر لیلی گذشت
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... هر که را دیدیم از مجنون و عشقش قصه گفت کاش می گفتند در این ره چه بر لیلی گذشت
hamed.yas کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 547 امتیاز 6,501 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد1 شهر مشد سال فارغ التحصیلی 1345 مدال المپیاد مدال تو مشتم بود.از چنگم درآور رشته دانشگاه پزشک. دکتر. طبیب 2014/10/8 #853 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... در ره خانه ی لیلی که خطر هاست بسی... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی...
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... در ره خانه ی لیلی که خطر هاست بسی... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی...
باران یاس کاربر فعال ارسالها 70 امتیاز 512 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ب دانشگاه دانشگاه رشته دانشگاه دانشجو 2014/10/11 #854 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش پر طاووس قشنگست به کرکس ندهندش
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... معرفت در گرانیست به هر کس ندهندش پر طاووس قشنگست به کرکس ندهندش
hamed.yas کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 547 امتیاز 6,501 نام مرکز سمپاد هاشمی نژاد1 شهر مشد سال فارغ التحصیلی 1345 مدال المپیاد مدال تو مشتم بود.از چنگم درآور رشته دانشگاه پزشک. دکتر. طبیب 2014/10/11 #855 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... کعبه را گفتم تو از خاکی من از خاک...چرا باید به گرد تو بگردم؟؟ ندا آمد تو با پا آمدی باید بگردی....برو با دل بیا تا من بگردم..
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... کعبه را گفتم تو از خاکی من از خاک...چرا باید به گرد تو بگردم؟؟ ندا آمد تو با پا آمدی باید بگردی....برو با دل بیا تا من بگردم..
Swallow کاربر نیمهحرفهای ارسالها 278 امتیاز 1,402 نام مرکز سمپاد farzanegan شهر tbrz سال فارغ التحصیلی 97 2014/10/11 #856 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... گفتم غم تو دارم گفتا غمت سر آید گفتم که ماه من شو گفتا اگر برآید گفتم ز مهرورزان رسم وفا بیاموز گفتا ز خوبرویان این کار کمتر آید حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... گفتم غم تو دارم گفتا غمت سر آید گفتم که ماه من شو گفتا اگر برآید گفتم ز مهرورزان رسم وفا بیاموز گفتا ز خوبرویان این کار کمتر آید حافظ
tinaradvand کاربر حرفهای ارسالها 325 امتیاز 3,076 نام مرکز سمپاد فرزانگان 3 شهر تهران مدال المپیاد نقره دوره 11 المپیاد نجوم و اخترفیزیک دانشگاه شریف رشته دانشگاه عمران 2014/10/11 #857 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... - چرخ برهم زنم ارغیرمرادم گردد من نه آنم که زبونی کشم ازچرخ فلک
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... - چرخ برهم زنم ارغیرمرادم گردد من نه آنم که زبونی کشم ازچرخ فلک
sadra_s کاربر فوقفعال ارسالها 86 امتیاز 315 نام مرکز سمپاد بهشتی شهر لاهیجان سال فارغ التحصیلی 96 2014/10/13 #858 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... قفس تنگ فلک جای پرافشانی نیست یوسفی نیست در این مصر که زندانی نیست
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... قفس تنگ فلک جای پرافشانی نیست یوسفی نیست در این مصر که زندانی نیست
N@R کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 203 امتیاز 1,583 نام مرکز سمپاد فرزانگان♥♥♥ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2014/10/15 #859 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... حافظا دیدی که کنعان دلم بی ماه شد عاقبت با اشک غم کوه امیدم کاه شد گفته بودی یوسف گمگشته بازآید ولی یوسف من تا قیامت همنشین چاه شد ...
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... حافظا دیدی که کنعان دلم بی ماه شد عاقبت با اشک غم کوه امیدم کاه شد گفته بودی یوسف گمگشته بازآید ولی یوسف من تا قیامت همنشین چاه شد ...
Nadiye کاربر حرفهای ارسالها 332 امتیاز 2,225 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان3 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 95 2014/10/16 #860 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... هم دعا کن گره از کار تو بگشاید عشق هم دعا کن گره ی تازه نیفزاید عشق × فاضل نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... هم دعا کن گره از کار تو بگشاید عشق هم دعا کن گره ی تازه نیفزاید عشق × فاضل نظری