2016/3/7 #1,721 دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,460 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید روزی برای فتح جهان نقشه داشتیم، حالا درون خانهی خود دربهدر شدیم... #محمد_رضا_بازرگانی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید روزی برای فتح جهان نقشه داشتیم، حالا درون خانهی خود دربهدر شدیم... #محمد_رضا_بازرگانی
2016/3/7 #1,722 حس و حال بد کاربر فوقفعال ارسالها 105 امتیاز 287 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر تهران پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دوش میگفت که فردا بدهم کام دلت سببی ساز خدایا که پشیمان نشود #حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دوش میگفت که فردا بدهم کام دلت سببی ساز خدایا که پشیمان نشود #حافظ
2016/3/9 #1,723 rezaostore کاربر فعال ارسالها 51 امتیاز 345 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر محل حکومت پــــــارت ها مدال المپیاد زیست شناسی وشیمی دانشگاه علوم پزشكي بـابـل رشته دانشگاه پزشكي پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گر کارگردان جهان، باشد خدای مهربان این کشتی طوفان زده، هم بر کناری میرسد مرتضی موحدی پ.ن:دوستان این کلیپ خیلی منوتحت تاثیرقراردادتوصیه میکنم ببینیدحتمن http://s6.picofile.com/d/6c62fe6a-8d1b-47aa-928b-5370d9f8c071/mavvaj.mov
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گر کارگردان جهان، باشد خدای مهربان این کشتی طوفان زده، هم بر کناری میرسد مرتضی موحدی پ.ن:دوستان این کلیپ خیلی منوتحت تاثیرقراردادتوصیه میکنم ببینیدحتمن http://s6.picofile.com/d/6c62fe6a-8d1b-47aa-928b-5370d9f8c071/mavvaj.mov
2016/3/11 #1,724 farshad5346 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 625 امتیاز 1,492 نام مرکز سمپاد سمپااااد شهر . سال فارغ التحصیلی 91 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در دایره ای که آمد و رفتن ماست. اورا نه بدایت نه نهایت پیداست کس می نزند دمی در این معنی راست کاین آمدن از کجا و رفتن به کجاست. خیام
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در دایره ای که آمد و رفتن ماست. اورا نه بدایت نه نهایت پیداست کس می نزند دمی در این معنی راست کاین آمدن از کجا و رفتن به کجاست. خیام
2016/3/12 #1,725 rezaostore کاربر فعال ارسالها 51 امتیاز 345 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر محل حکومت پــــــارت ها مدال المپیاد زیست شناسی وشیمی دانشگاه علوم پزشكي بـابـل رشته دانشگاه پزشكي پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در این عمری که میداﻧﻲ فقط چندی تو مهماﻧﻲ! به جان و دل تو عاشق باش. .. مولانا
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در این عمری که میداﻧﻲ فقط چندی تو مهماﻧﻲ! به جان و دل تو عاشق باش. .. مولانا
2016/3/12 #1,726 Sepidd کاربر نیمهحرفهای ارسالها 220 امتیاز 3,105 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر رشت سال فارغ التحصیلی 93 رشته دانشگاه ژنتيك. پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دیر گاهی است که افتاده ام از خویش به دور شاید این عید به دیدار خودم هم بروم ... قیصر امین پور
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دیر گاهی است که افتاده ام از خویش به دور شاید این عید به دیدار خودم هم بروم ... قیصر امین پور
2016/3/12 #1,727 f-1391 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,145 امتیاز 17,357 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد سال فارغ التحصیلی 94 رشته دانشگاه روانشناسی پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید از قضا آیینه ی چینی شکست خوب شد اسباب خود بینی شکست #زیب النساء
2016/3/13 #1,728 شیـوا کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 365 امتیاز 14,714 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر همدان سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد یه سری خاطرات سبز شیمیایی دانشگاه همدان رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید یاد تو در دلم از دیده ی تر آگه نیست / خفته در خانه چه داند که برون باران است وحید قزوینی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید یاد تو در دلم از دیده ی تر آگه نیست / خفته در خانه چه داند که برون باران است وحید قزوینی
2016/3/13 #1,729 reza7 کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 353 امتیاز 1,676 نام مرکز سمپاد طباطبایی شهر Bonab سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مجنون که به دیوانه گری شهرهی شهر است در دشت جنون همسفر عاقل ما بود...! _________________________________ به کسى ندارم الفت ز جهانیان مگر تو! اگرم تو هم برانی، سر بی کسی سلامت...! سعدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مجنون که به دیوانه گری شهرهی شهر است در دشت جنون همسفر عاقل ما بود...! _________________________________ به کسى ندارم الفت ز جهانیان مگر تو! اگرم تو هم برانی، سر بی کسی سلامت...! سعدی
2016/3/14 #1,730 بـئـاتـریـس کاربر فوقفعال ارسالها 141 امتیاز 13,547 نام مرکز سمپاد فرزانگان تربت حیدریه شهر تربت حیدریه سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه فعلاً یزد :))) رشته دانشگاه بیوتکنولوژی پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هرگز وجود حاضر غایب شنیده ای؟ من در میان جمع و دلم جای دیگر است .. ×سعدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید هرگز وجود حاضر غایب شنیده ای؟ من در میان جمع و دلم جای دیگر است .. ×سعدی
2016/3/14 #1,731 دختر باران کاربر نیمهحرفهای ارسالها 173 امتیاز 643 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 اهواز شهر اهواز مدال المپیاد ادبی-زیست پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید لاله ساغرگیر و نرگس مست و بر ما نام فسق/داوری دارم بسی یارب که را داور کنم؟ و جهانی فانی و باقی فدای شاهد و ساقی/که سلطانی عالم را طفیل عشق می بینم حضرت حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید لاله ساغرگیر و نرگس مست و بر ما نام فسق/داوری دارم بسی یارب که را داور کنم؟ و جهانی فانی و باقی فدای شاهد و ساقی/که سلطانی عالم را طفیل عشق می بینم حضرت حافظ
2016/3/14 #1,732 بـئـاتـریـس کاربر فوقفعال ارسالها 141 امتیاز 13,547 نام مرکز سمپاد فرزانگان تربت حیدریه شهر تربت حیدریه سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه فعلاً یزد :))) رشته دانشگاه بیوتکنولوژی پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مستم ز خیال او من باوی و وی بی من یارب!چه خیالیست این؟اینجا من وآنجا او ×امیرخسرو _ دهلوی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مستم ز خیال او من باوی و وی بی من یارب!چه خیالیست این؟اینجا من وآنجا او ×امیرخسرو _ دهلوی
2016/3/14 #1,733 parmiiida کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 249 امتیاز 9,464 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر همدان سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه علوم پزشکی همدان رشته دانشگاه رادیولوژی^-^ پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شب و روز در خیالی و ندانمت کجایی -سعدی
2016/3/15 #1,734 دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,460 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گفته بودم به کسی عشق نخواهم ورزید آمدیّ و همهی فرضیهها ریخت به هم... #امید_صباغ_نو
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گفته بودم به کسی عشق نخواهم ورزید آمدیّ و همهی فرضیهها ریخت به هم... #امید_صباغ_نو
2016/3/15 #1,735 rezaostore کاربر فعال ارسالها 51 امتیاز 345 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر محل حکومت پــــــارت ها مدال المپیاد زیست شناسی وشیمی دانشگاه علوم پزشكي بـابـل رشته دانشگاه پزشكي پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید خرم آن لحظه که مشتاق به یاری برسد،،آرزومند نگاری به نگاری برسد لذت و صل نداند مگر آن سوختهای،،که پس از دوری بسیار به یاری برسد استادامیرخسرودهلوی.
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید خرم آن لحظه که مشتاق به یاری برسد،،آرزومند نگاری به نگاری برسد لذت و صل نداند مگر آن سوختهای،،که پس از دوری بسیار به یاری برسد استادامیرخسرودهلوی.
2016/3/15 #1,736 farshad5346 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 625 امتیاز 1,492 نام مرکز سمپاد سمپااااد شهر . سال فارغ التحصیلی 91 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چون ملک ساخته خود را به پروبال دروغ....همه دیوند که ابلیس بود مهترشان شیرمردا تو چه ترسی ز سگ لاغرشان....برکش آن تیغ چو پولاد و بزن بر سرشان مولانا
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید چون ملک ساخته خود را به پروبال دروغ....همه دیوند که ابلیس بود مهترشان شیرمردا تو چه ترسی ز سگ لاغرشان....برکش آن تیغ چو پولاد و بزن بر سرشان مولانا
2016/3/18 #1,737 parmiiida کاربر نیمهحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 249 امتیاز 9,464 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر همدان سال فارغ التحصیلی 94 دانشگاه علوم پزشکی همدان رشته دانشگاه رادیولوژی^-^ پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گرچه در خیل ِ تو بسیار بِه از ما باشد ما تو را در همه عالَم نشناسیم نظیر... #سعدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گرچه در خیل ِ تو بسیار بِه از ما باشد ما تو را در همه عالَم نشناسیم نظیر... #سعدی
2016/3/21 #1,738 دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,460 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم تا درخت دوستی بر کی دهد حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم ... بزرگ ما جناب حافظ ...
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ما ز یاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم تا درخت دوستی بر کی دهد حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم ... بزرگ ما جناب حافظ ...
2016/3/21 #1,739 shima. کاربر فعال ارسالها 64 امتیاز 1,207 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1 شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 95 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ساقی و مطرب و می جمله مهیاست ولی عیش بی یار مهیا نشود یار کجاست؟ حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ساقی و مطرب و می جمله مهیاست ولی عیش بی یار مهیا نشود یار کجاست؟ حافظ
2016/3/22 #1,740 maedeh mohaghegh M@edeh ارسالها 72 امتیاز 977 نام مرکز سمپاد فرزانگان ٢ شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 1398 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تو بیایی همه ثانیه ها،ساعت ها از همین روز، همین لحظه، همین دم عیدند
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تو بیایی همه ثانیه ها،ساعت ها از همین روز، همین لحظه، همین دم عیدند