BRX کاربر فوقفعال ارسالها 97 امتیاز 419 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر . سال فارغ التحصیلی 96 2016/7/5 #1,841 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی با چون منی به غیرِ محبت, روا نبود...! #شهریار
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی با چون منی به غیرِ محبت, روا نبود...! #شهریار
...ELINOR... کاربر فوقحرفهای ارسالها 649 امتیاز 7,503 نام مرکز سمپاد فرزانگان۱ شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 1396 دانشگاه آزاد مشهد رشته دانشگاه پزشکی 2016/7/5 #1,842 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ما حاصل من با توست,قانون ضمیر این است دنیای شکستن هاست,ما جمعِ مکسر شد.. #علیرضا_آذر
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ما حاصل من با توست,قانون ضمیر این است دنیای شکستن هاست,ما جمعِ مکسر شد.. #علیرضا_آذر
Anoosha کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 34 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر Tehran 2016/7/6 #1,843 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید محرم راز دل شيدا خود كس نمى بينم ز خاص و عام را با دلارامى مرا خاطر خوش است كز دلم يكباره برد آرام را حضرت حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید محرم راز دل شيدا خود كس نمى بينم ز خاص و عام را با دلارامى مرا خاطر خوش است كز دلم يكباره برد آرام را حضرت حافظ
RezA19 کاربر فعال ارسالها 64 امتیاز 277 نام مرکز سمپاد حقانی بندر شهر kermanshah سال فارغ التحصیلی 98 دانشگاه Razi university رشته دانشگاه Computer Engineering 2016/7/7 #1,844 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گر نگه دار من آنست که من میدانم ! شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
ayda tak کاربر نیمهحرفهای ارسالها 201 امتیاز 1,350 نام مرکز سمپاد فرزانگان 5 شهر تهران دانشگاه امیرکبیر رشته دانشگاه مهندسی دریا-کشتی سازی 2016/7/8 #1,845 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ماه من ! طایفه ی روزه بگیران چه کنند؟ شب عیدی که تو پنهان شده باشی جایی ____________________________ من نشستم بروی مِی بخری برگردی ترسم این است مسلمان شده باشی جاییشاعر : مهدی فرجی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ماه من ! طایفه ی روزه بگیران چه کنند؟ شب عیدی که تو پنهان شده باشی جایی ____________________________ من نشستم بروی مِی بخری برگردی ترسم این است مسلمان شده باشی جاییشاعر : مهدی فرجی
rezaostore کاربر فعال ارسالها 51 امتیاز 345 نام مرکز سمپاد شهیدبهشتی شهر محل حکومت پــــــارت ها مدال المپیاد زیست شناسی وشیمی دانشگاه علوم پزشكي بـابـل رشته دانشگاه پزشكي 2016/7/9 #1,846 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گرگها خوب بدانند ، در اين ايل غريب گر پدر مرد ، تفنگ پدري هست هنوز گرچه مردان قبيله همگي كشته شدند توي گهوارة چوبي پسري هست هنوز آب اگر نيست نترسيد كه در قافله مان دل دريايي و چشمان تري هست هنوز ... دکترزهرارهنورد
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گرگها خوب بدانند ، در اين ايل غريب گر پدر مرد ، تفنگ پدري هست هنوز گرچه مردان قبيله همگي كشته شدند توي گهوارة چوبي پسري هست هنوز آب اگر نيست نترسيد كه در قافله مان دل دريايي و چشمان تري هست هنوز ... دکترزهرارهنورد
كي كي کاربر فعال ارسالها 42 امتیاز 1,260 نام مرکز سمپاد SMPD شهر krmn سال فارغ التحصیلی 95 2016/7/10 #1,847 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید حساب موج دریا را بیابانی چه می داند؟ صفات عشق را از مردم عاقل چه می پرسی؟ صائب تبریزی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید حساب موج دریا را بیابانی چه می داند؟ صفات عشق را از مردم عاقل چه می پرسی؟ صائب تبریزی
AHMADREZA.RS احمدرضا ارسالها 67 امتیاز 579 نام مرکز سمپاد صدرالمتألهین شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 97 دانشگاه شیراز رشته دانشگاه زبان و ادبیات فارسی 2016/7/12 #1,848 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تو بهار دلکشی و من چو باغ شور و شوق صد جوانه با من است سایه
SHAMIM.J کاربر فوقحرفهای ارسالها 924 امتیاز 10,009 نام مرکز سمپاد . شهر . سال فارغ التحصیلی 93 دانشگاه ع پ گلستان رشته دانشگاه نرسینگ 2016/7/12 #1,849 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دل نیست کبوتر، که چو برخاست نشیند از گوشه ی بامی که پریدیم، پریدیم #وحشی_بافقی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دل نیست کبوتر، که چو برخاست نشیند از گوشه ی بامی که پریدیم، پریدیم #وحشی_بافقی
:-| کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 471 امتیاز 8,078 نام مرکز سمپاد frz1 شهر قم سال فارغ التحصیلی 94 رشته دانشگاه مهندسی معماری 2016/7/13 #1,850 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید شبانه های مرا میشود سحر باشی؟ و می شود که از این نیز،خوبتر باشی؟
m0rvarid کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 3,067 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران مدال المپیاد تا مهر نود و دو که اومدم تجربی، المپیاد ریاضی بودم 2016/7/16 #1,851 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید کهن شود همه کس را به روزگار ،اِرادت مگر مرا که همان عشق اوّلست و زیادت شنیدَمَت که نظر میکنی به حال ضعیفان تبم گرفت و دلم خوش ،به انتظار عیادت... سعدی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید کهن شود همه کس را به روزگار ،اِرادت مگر مرا که همان عشق اوّلست و زیادت شنیدَمَت که نظر میکنی به حال ضعیفان تبم گرفت و دلم خوش ،به انتظار عیادت... سعدی
MHO کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 688 امتیاز 6,766 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد سال فارغ التحصیلی 94 رشته دانشگاه دندانپزشکی 2016/7/18 #1,852 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید اگر شادی سراغ از من بگیرد،جای حیرت نیست.. نشان میجوید از من،تا نیاید اشتباه اینجا.. جناب نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید اگر شادی سراغ از من بگیرد،جای حیرت نیست.. نشان میجوید از من،تا نیاید اشتباه اینجا.. جناب نظری
Anoosha کاربر جدید ارسالها 0 امتیاز 34 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر Tehran 2016/7/18 #1,853 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید صلاح كار كجا و من خراب كجا ! ببین تفاوت ره کز کجاست تا به کجا ! حضرت حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید صلاح كار كجا و من خراب كجا ! ببین تفاوت ره کز کجاست تا به کجا ! حضرت حافظ
m0rvarid کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 3,067 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران مدال المپیاد تا مهر نود و دو که اومدم تجربی، المپیاد ریاضی بودم 2016/7/18 #1,854 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید همین که حوصله شعر خواندنی داریم غنیمت است در این روزگار بیبرکت... مهدی نوری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید همین که حوصله شعر خواندنی داریم غنیمت است در این روزگار بیبرکت... مهدی نوری
كي كي کاربر فعال ارسالها 42 امتیاز 1,260 نام مرکز سمپاد SMPD شهر krmn سال فارغ التحصیلی 95 2016/7/18 #1,855 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ناله را هر چند می خواهم که پنهان برکشم سینه می گوید که من تنگ آمده ام "فریاد کن"... دهلوی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ناله را هر چند می خواهم که پنهان برکشم سینه می گوید که من تنگ آمده ام "فریاد کن"... دهلوی
m0rvarid کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 3,067 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران مدال المپیاد تا مهر نود و دو که اومدم تجربی، المپیاد ریاضی بودم 2016/7/18 #1,856 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید همچون درخت های سراپا گرسنه ام وا کرده ام دهان و تبر می خورم هنوز حسین شیردل
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید همچون درخت های سراپا گرسنه ام وا کرده ام دهان و تبر می خورم هنوز حسین شیردل
ÄBČDE FGHÏ کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل ارسالها 1,575 امتیاز 10,856 نام مرکز سمپاد علامه ی حلی 1 شهر همدان سال فارغ التحصیلی 1395 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی 2016/7/18 #1,857 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید سعدی اندر کف جلاد غمت میگوید بندهام بنده به کشتن ده و مفروش مرا
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید سعدی اندر کف جلاد غمت میگوید بندهام بنده به کشتن ده و مفروش مرا
shnava نوا سابقه مدیریت فروم ارسالها 1,689 امتیاز 19,976 نام مرکز سمپاد فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 94 مدال المپیاد فقط شیمی ولا غیر!!! دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه پزشکی 2016/7/18 #1,858 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در مکه مرا دید که زائر شده ام یک ماه گذشت ودیدکافر شده ام دیشب که خدا به دیدنم آمده بود بوسید مرا و گفت شاعر شده ام! فکر کنم #صابر_قدیمی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در مکه مرا دید که زائر شده ام یک ماه گذشت ودیدکافر شده ام دیشب که خدا به دیدنم آمده بود بوسید مرا و گفت شاعر شده ام! فکر کنم #صابر_قدیمی
amir gh کاربر فعال ارسالها 71 امتیاز 3,298 نام مرکز سمپاد عــلامه حلـــــی شهر تهران دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر 2016/7/19 #1,859 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید میتوان رفت به یک چشم پریدن تا مصر بوی پیراهن اگر قافله سالار شود صائب تبریزی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید میتوان رفت به یک چشم پریدن تا مصر بوی پیراهن اگر قافله سالار شود صائب تبریزی
m0rvarid کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 3,067 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران مدال المپیاد تا مهر نود و دو که اومدم تجربی، المپیاد ریاضی بودم 2016/7/19 #1,860 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مزن تیـــر خطا آرام بنشین و مگیـر از خـــود تماشای شکاری را که از دست تو خواهد رفت فاضل نظری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مزن تیـــر خطا آرام بنشین و مگیـر از خـــود تماشای شکاری را که از دست تو خواهد رفت فاضل نظری