2016/7/31 #1,901 دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,460 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی ... سعدی گفتم منم یه تکی گذاشته باشم :د
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی ... سعدی گفتم منم یه تکی گذاشته باشم :د
2016/7/31 #1,902 حمیده کاربر خاکانجمنخورده فارغالتحصیل سابقه مدیریت فروم ارسالها 2,308 امتیاز 63,823 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بناب سال فارغ التحصیلی 94 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بهخدا هیچ کسی در نظرم غیر تو نیست «لا شَریکَ لَکَ لَبیک» خیالت راحت ... #مهدیــدرویشــزاده
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بهخدا هیچ کسی در نظرم غیر تو نیست «لا شَریکَ لَکَ لَبیک» خیالت راحت ... #مهدیــدرویشــزاده
2016/7/31 #1,903 incognito کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 540 امتیاز 12,187 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بابل سال فارغ التحصیلی 1395 رشته دانشگاه پزشکی پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دل ز من بردی و پرسیدی که دل گم کرده ای؟! این چنین طراریت با من مسلم کی شود +عطار
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید دل ز من بردی و پرسیدی که دل گم کرده ای؟! این چنین طراریت با من مسلم کی شود +عطار
2016/7/31 #1,904 Dawn کاربر فوقحرفهای ارسالها 869 امتیاز 3,462 شهر تهران پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود سعدی جانم:]
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن/من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود سعدی جانم:]
2016/7/31 #1,905 دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,460 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ای دل! چــــــرا لـــافِ جـدایــی میزنی وقتی ... یک روز را بیفــکـرِ او فردا نخواهی کرد ... . . . پایانِ تلـــخ از ما فقط تکـــــرار میسازد ... با این جدایی قصّه را زیبــا نخواهی کرد ... #محمد_حسن_جمشیدی #دستخط
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ای دل! چــــــرا لـــافِ جـدایــی میزنی وقتی ... یک روز را بیفــکـرِ او فردا نخواهی کرد ... . . . پایانِ تلـــخ از ما فقط تکـــــرار میسازد ... با این جدایی قصّه را زیبــا نخواهی کرد ... #محمد_حسن_جمشیدی #دستخط
2016/7/31 #1,906 m0rvarid کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 3,067 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران مدال المپیاد تا مهر نود و دو که اومدم تجربی، المپیاد ریاضی بودم پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید از باد مَرا بوی تو آمَد اِمروز شُکرانه ی آن به باد دادم دِل را.... مولانا
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید از باد مَرا بوی تو آمَد اِمروز شُکرانه ی آن به باد دادم دِل را.... مولانا
2016/7/31 #1,907 amir gh کاربر فعال ارسالها 71 امتیاز 3,298 نام مرکز سمپاد عــلامه حلـــــی شهر تهران دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مَجنون به نصیحتِ دلم آمده است بنگَر به کجا رسیده دیوانگیَم ابوسعید ابوالخیر
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مَجنون به نصیحتِ دلم آمده است بنگَر به کجا رسیده دیوانگیَم ابوسعید ابوالخیر
2016/8/1 #1,908 دهقان خلافکار128 کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 805 امتیاز 7,460 نام مرکز سمپاد حلی دُ شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد نقره ریاضی 95 دانشگاه تهران رشته دانشگاه پزشکی تلگرام پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید خواستم منکر عشقت بشوم ، فهمیدم از ته قلب من اخبار موثق داری !!! "می شود فاش همه آن چه میان من و تو است" که تو هم مثل خودم چشم دهن لق داری ... مهدی عابدی که تو هم مثل خودم چشم دهن لق داری ...
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید خواستم منکر عشقت بشوم ، فهمیدم از ته قلب من اخبار موثق داری !!! "می شود فاش همه آن چه میان من و تو است" که تو هم مثل خودم چشم دهن لق داری ... مهدی عابدی که تو هم مثل خودم چشم دهن لق داری ...
2016/8/1 #1,909 MASOME1998 کاربر نیمهفعال ارسالها 8 امتیاز 91 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ایلام پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید از دست بوس هوس پا بوس کرده ای خاک بر سرت ترقی معکوس کرده ای +رضا مفتخری عناصری (احتمالا)
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید از دست بوس هوس پا بوس کرده ای خاک بر سرت ترقی معکوس کرده ای +رضا مفتخری عناصری (احتمالا)
2016/8/1 #1,910 m0rvarid کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 3,067 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران مدال المپیاد تا مهر نود و دو که اومدم تجربی، المپیاد ریاضی بودم پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید رفیق بعد هرس شاخه خشک شد، نه درخـت به آنکه رفت بگو من ضـرر نخواهم کرد ... ×شاعر؟؟ ×سید سعید صاحب علم گویا
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید رفیق بعد هرس شاخه خشک شد، نه درخـت به آنکه رفت بگو من ضـرر نخواهم کرد ... ×شاعر؟؟ ×سید سعید صاحب علم گویا
2016/8/1 #1,911 MOTAHARE-G کاربر حرفهای ارسالها 304 امتیاز 2,293 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بجنورد سال فارغ التحصیلی 90 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید و در تمام این شبِ تاریک تاریک،چون تفاهم من -با تو انسان، افسانه ی مکرر اندوه و رنج را تکرار می کند حمید مصدق
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید و در تمام این شبِ تاریک تاریک،چون تفاهم من -با تو انسان، افسانه ی مکرر اندوه و رنج را تکرار می کند حمید مصدق
2016/8/2 #1,912 mRNA کاربر فوقفعال ارسالها 140 امتیاز 1,261 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر mshd سال فارغ التحصیلی 94 رشته دانشگاه علوم تغذیه پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نه سراغی نه سلامی... خبری میخواهم قدر یک قاصدک از تو خبری میخواهم ... مهدی فرجی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید نه سراغی نه سلامی... خبری میخواهم قدر یک قاصدک از تو خبری میخواهم ... مهدی فرجی
2016/8/2 #1,913 كي كي کاربر فعال ارسالها 42 امتیاز 1,260 نام مرکز سمپاد SMPD شهر krmn سال فارغ التحصیلی 95 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بیا قرار بگذاریم هر چند شنبه در خوابی خیالی جایی یک دل سیر هم را ببینیم. افشین صالحی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بیا قرار بگذاریم هر چند شنبه در خوابی خیالی جایی یک دل سیر هم را ببینیم. افشین صالحی
2016/8/2 #1,914 niloufarii کاربر جدید ارسالها 3 امتیاز 2 نام مرکز سمپاد فرزانگان حضرت زینب شهر بیرجند مدال المپیاد المپیاد شیمی و زیست پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید به سراغ من اگر می آیید نرم و آهسته بیایید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من!!!! ×سهراب سپهری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید به سراغ من اگر می آیید نرم و آهسته بیایید مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من!!!! ×سهراب سپهری
2016/8/3 #1,915 بـئـاتـریـس کاربر فوقفعال ارسالها 141 امتیاز 13,547 نام مرکز سمپاد فرزانگان تربت حیدریه شهر تربت حیدریه سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه فعلاً یزد :))) رشته دانشگاه بیوتکنولوژی پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مرا که دم به دقیقه فقط کنار تو بودم انیس بغض و دود و کافه کردی و رفتی محمد شیخی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید مرا که دم به دقیقه فقط کنار تو بودم انیس بغض و دود و کافه کردی و رفتی محمد شیخی
2016/8/3 #1,916 amir gh کاربر فعال ارسالها 71 امتیاز 3,298 نام مرکز سمپاد عــلامه حلـــــی شهر تهران دانشگاه دانشگاه تهران رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید يا بفرما به سرايم يا بفرما به سر آيم غرضم وصل تو باشد چه تو آيي چه من آيم کشکول طبسی
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید يا بفرما به سرايم يا بفرما به سر آيم غرضم وصل تو باشد چه تو آيي چه من آيم کشکول طبسی
2016/8/3 #1,917 m0rvarid کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 3,067 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران مدال المپیاد تا مهر نود و دو که اومدم تجربی، المپیاد ریاضی بودم پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید این مردمان تنها با هم عجول رفتن تا کی چنین شتابان بی شرح روشنایی م.س.صبا
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید این مردمان تنها با هم عجول رفتن تا کی چنین شتابان بی شرح روشنایی م.س.صبا
2016/8/3 #1,918 بـئـاتـریـس کاربر فوقفعال ارسالها 141 امتیاز 13,547 نام مرکز سمپاد فرزانگان تربت حیدریه شهر تربت حیدریه سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه فعلاً یزد :))) رشته دانشگاه بیوتکنولوژی پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم،باز دلم،باز دلم،"دل"بشود نمیدونم
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم،باز دلم،باز دلم،"دل"بشود نمیدونم
2016/8/3 #1,919 mah banoo کاربر فعال ارسالها 44 امتیاز 298 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 2 شهر تهران سال فارغ التحصیلی 1397 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داریم ... بیا قسمت کنیم بیشش به من ده که تو کوچک دلی طاقت نداری ّّ×باباطاهر
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بیا قسمت کنیم دردی که داریم ... بیا قسمت کنیم بیشش به من ده که تو کوچک دلی طاقت نداری ّّ×باباطاهر
2016/8/3 #1,920 m0rvarid کاربر فوقفعال ارسالها 104 امتیاز 3,067 نام مرکز سمپاد فرزانگان مرکز طهران شهر تهران مدال المپیاد تا مهر نود و دو که اومدم تجربی، المپیاد ریاضی بودم پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بالایی: بابا طاهر :) قل هوالله احد غیر خدا نیست ، ولی ... می پذیرم تو اگر لاف انا الحق بزنی عمران میری
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید بالایی: بابا طاهر :) قل هوالله احد غیر خدا نیست ، ولی ... می پذیرم تو اگر لاف انا الحق بزنی عمران میری