پژواک کاربر فوقحرفهای ارسالها 585 امتیاز 3,656 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرج سال فارغ التحصیلی 95 2013/4/17 #501 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... یه تکه از شعردوستمه: مقصر چشم های دختری بود....که قلبت را ربود و عاشقت کرد
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... یه تکه از شعردوستمه: مقصر چشم های دختری بود....که قلبت را ربود و عاشقت کرد
samin.h کاربر نیمهفعال ارسالها 11 امتیاز 109 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 تهران مدال المپیاد امممم...المپیاد ریاضی بودم الان نیستم دیگه:| دانشگاه ما به همون شریفشم راضی ایم!:D 2013/4/17 #502 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... "در این سرای بی کسی،کسی به در نمی زند... به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند "
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... "در این سرای بی کسی،کسی به در نمی زند... به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند "
m.s2 msom ارسالها 146 امتیاز 587 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر خرم اباد سال فارغ التحصیلی 95 دانشگاه علوم پزشکی لرستان رشته دانشگاه پزشکی 2013/4/17 #503 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه کمترکسی می تونه بخوندش!!!!
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه کمترکسی می تونه بخوندش!!!!
behnaz_s کاربر فعال ارسالها 35 امتیاز 55 نام مرکز سمپاد فرزانگان دیگه شهر شهر گنبد های فیروزه ای 2013/4/27 #504 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... به پیر میکده گفتم که چیست راه نجات؟ بخواست جام می و گفت: عیب پوشیدن
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... به پیر میکده گفتم که چیست راه نجات؟ بخواست جام می و گفت: عیب پوشیدن
mehdihosseini کاربر حرفهای ارسالها 376 امتیاز 1,335 نام مرکز سمپاد sampad neyshabour شهر نیشابور مدال المپیاد فیزیک و شیمی دانشگاه شهید بهشتی مشهد رشته دانشگاه تربیت بدنی(دبیری ) 2013/4/28 #505 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... من نمی دانم که چرا می گویند اسب حیوان نجیبی است کبوتر زیباست و چرا در قفس هیچ کسی کرکس نیست گل شبدر چه کم از لاله ی قرمز دارد چشمها را باید شست جور دیگر باید دید
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... من نمی دانم که چرا می گویند اسب حیوان نجیبی است کبوتر زیباست و چرا در قفس هیچ کسی کرکس نیست گل شبدر چه کم از لاله ی قرمز دارد چشمها را باید شست جور دیگر باید دید
Aramesh_Z کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 601 امتیاز 8,246 نام مرکز سمپاد فرزانگان امام رضا (ع) شهر لاهیجان سال فارغ التحصیلی 96 رشته دانشگاه دامپزشکی 2013/4/28 #506 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... روز ها فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... روز ها فکر من این است و همه شب سخنم که چرا غافل از احوال دل خویشتنم
سیزیف کاربر فوقحرفهای ارسالها 757 امتیاز 1,749 نام مرکز سمپاد فـرزانگان شهر مشهد 2013/4/28 #507 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... مجلس تمام گشت وبه اخر رسیدعمر ماهمچنان دراول وصف تومانده ایم
melika... کاربر نیمهحرفهای ارسالها 273 امتیاز 1,884 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان یک شهر اراک مدال المپیاد المپیاد کانگورو 2013/4/28 #508 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... عاشق نشدی وگرنه میفهمیدی/پاییز بهاری است که عاشق شده است
alireza.kjy کاربر نیمهحرفهای ارسالها 243 امتیاز 760 نام مرکز سمپاد علامه حلی کرمان شهر کرمان مدال المپیاد مدال نقره(3)ریاضی دوره 30 {لعنت بهشون :D} دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی نرم افزار 2013/4/28 #509 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس..........توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟ ^-^
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس..........توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟ ^-^
broodfather کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,369 امتیاز 690 نام مرکز سمپاد حلی 3 شهر تهران مدال المپیاد دادم ! ;D دانشگاه نمیدونم ... اگه خدا بخو� رشته دانشگاه اسب سواری با سگ 2013/4/28 #510 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... گفته بودم چو بیایی، غم دل با تو بگویم... چه بگویم، که غم از دل برود چون تو بیایی...
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... گفته بودم چو بیایی، غم دل با تو بگویم... چه بگویم، که غم از دل برود چون تو بیایی...
پژواک کاربر فوقحرفهای ارسالها 585 امتیاز 3,656 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرج سال فارغ التحصیلی 95 2013/4/28 #511 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... شاید مهندس فلکی در ازل مها...ما را به سان دو خط موازی کشیده است "ارمغان"(تخلص دوستمه!)
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... شاید مهندس فلکی در ازل مها...ما را به سان دو خط موازی کشیده است "ارمغان"(تخلص دوستمه!)
novanda کاربر حرفهای ارسالها 425 امتیاز 1,887 نام مرکز سمپاد فرزانگان 6 - فرزانگان امام رضا شهر تهران-لاهیجان 2013/4/28 #512 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... اول کنــم انـدیـشــــه ای تا بـرگـزیـنـم پـیــشــه ای آخـر بـه یـکــ پـیـمــانـه مــی انـدیــشــه را بـاطـل کنـم
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... اول کنــم انـدیـشــــه ای تا بـرگـزیـنـم پـیــشــه ای آخـر بـه یـکــ پـیـمــانـه مــی انـدیــشــه را بـاطـل کنـم
fitmal کاربر فوقحرفهای ارسالها 812 امتیاز 3,334 نام مرکز سمپاد farzanegan 2 شهر کرمان (1 ر) - تهران (بقیه) مدال المپیاد یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-" 2013/4/28 #513 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... دانی ک چرا راز نهان باتونگویم طوطی صفتی طاقت اصرار نداری !!!!!
Golenazzz کاربر فعال ارسالها 46 امتیاز 292 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر تهران 2013/4/29 #514 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... خرقه ی زهد و جام می گرچه نه درخور همند این همـه نقـش می زنم در جهت رضای تو شــور شــراب عشق تو آن نفســم رود ز ســر کاین سر پر هوس شود خاک در سـرای تو
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... خرقه ی زهد و جام می گرچه نه درخور همند این همـه نقـش می زنم در جهت رضای تو شــور شــراب عشق تو آن نفســم رود ز ســر کاین سر پر هوس شود خاک در سـرای تو
king.nader آراس.نامه (Mr. Darcy) ارسالها 751 امتیاز 2,877 نام مرکز سمپاد علامه حلی (1) / هاشمی نژاد (1) شهر تهران / مشهد سال فارغ التحصیلی 1393 مدال المپیاد المپ فیزیک بودم که نیمهِ راه، کفشامو آویختم نمیدونم چرا! دانشگاه فردوسی مشهد رشته دانشگاه « مهندسی صنایع و سیستم ها » 2013/4/29 #515 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... [size=10pt].. فقط یک بیت که اصن نـمیشه! اما علی الحساب ؛ « پیلهِ رنــــجِ من ، ابریشمِ پیراهن شد .. شــمــع ، حق داشت ؛ به پروانه نـمی آید عـــشــق! »[/size]
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... [size=10pt].. فقط یک بیت که اصن نـمیشه! اما علی الحساب ؛ « پیلهِ رنــــجِ من ، ابریشمِ پیراهن شد .. شــمــع ، حق داشت ؛ به پروانه نـمی آید عـــشــق! »[/size]
angry girl کاربر نیمهحرفهای ارسالها 183 امتیاز 2,490 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر کرمان 2013/4/29 #516 پاسخ: بی تومهتاب شبی بازازآن کوچه گذشتم/همه تن چشم شدم خیره به دنبال توگشتم . . .
علیـــــــــــــــ هیچ فارغالتحصیل ارسالها 810 امتیاز 11,351 نام مرکز سمپاد چهارراه لشگر شهر تهران سال فارغ التحصیلی 97 2013/4/29 #517 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... میان عاشق و معشوق هیچ حایل نیست حافظ تو خود حجاب خودی،از میان برخیز...
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... میان عاشق و معشوق هیچ حایل نیست حافظ تو خود حجاب خودی،از میان برخیز...
This is me کاربر فوقحرفهای ارسالها 1,189 امتیاز 2,124 نام مرکز سمپاد دبيرستان فرزانگان٢ :x شهر تهرانْ مدال المپیاد برنز زیست 2013/4/30 #518 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... همه رفتند و من ولى ماندم قصه ى عشق و عاشقى خواندم گاه اشكى ز ديد افشاندم اسب خود را به هرطرف راندم جاده هاى جديد پوييدم دانه هاى اميد پاشيدم باتمام وجود ميگويم اى آيندگان ببخشيدم.. مجتبى كاشانى
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... همه رفتند و من ولى ماندم قصه ى عشق و عاشقى خواندم گاه اشكى ز ديد افشاندم اسب خود را به هرطرف راندم جاده هاى جديد پوييدم دانه هاى اميد پاشيدم باتمام وجود ميگويم اى آيندگان ببخشيدم.. مجتبى كاشانى
fitmal کاربر فوقحرفهای ارسالها 812 امتیاز 3,334 نام مرکز سمپاد farzanegan 2 شهر کرمان (1 ر) - تهران (بقیه) مدال المپیاد یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-" 2013/4/30 #519 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... اقا من 1 بیت گفتم خو اما 1 بیت کمه دیگه!!!!! شکر شکن شوند همه طوطیان هند زین قند پارسی ک ب بنگاله میبرند
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... اقا من 1 بیت گفتم خو اما 1 بیت کمه دیگه!!!!! شکر شکن شوند همه طوطیان هند زین قند پارسی ک ب بنگاله میبرند
mehrdad74 کاربر فعال ارسالها 61 امتیاز 317 نام مرکز سمپاد helli 4 شهر tehran 2013/5/1 #520 پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... من بی می ناب زیستن نتوانم بی باده کشید بار تن نتوانم من بنده آندمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم
پاسخ : قشنگ ترین بیتی که شنیدید ... من بی می ناب زیستن نتوانم بی باده کشید بار تن نتوانم من بنده آندمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم