shiz HanieH ارسالها 178 امتیاز 829 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر بناب سال فارغ التحصیلی 1394 مدال المپیاد نشد :-< رشته دانشگاه نرم افزار 2014/3/17 #701 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... دستخوش حالا کبوتر می کشی با یکی می پروری با دست دیگر می کشی
king.nader آراس.نامه (Mr. Darcy) فارغالتحصیل ارسالها 751 امتیاز 2,877 نام مرکز سمپاد علامه حلی (1) / هاشمی نژاد (1) شهر تهران / مشهد سال فارغ التحصیلی 1393 مدال المپیاد المپ فیزیک بودم که نیمهِ راه، کفشامو آویختم نمیدونم چرا! دانشگاه فردوسی مشهد رشته دانشگاه « مهندسی صنایع و سیستم ها » 2014/3/17 #702 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... بعد از این عیب و ملامت نکنم مَـسـتـان را .. که مرا در حق این طایفه اِنکار برَفت
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... بعد از این عیب و ملامت نکنم مَـسـتـان را .. که مرا در حق این طایفه اِنکار برَفت
Analia کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 909 امتیاز 2,520 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد/تهران سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی عمران 2014/3/17 #703 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... میان گریه میخندم که چون شمع اندر این مجلس زبان آتشینم هست لیکن در نمیگیرد
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... میان گریه میخندم که چون شمع اندر این مجلس زبان آتشینم هست لیکن در نمیگیرد
iarsham کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 425 امتیاز 7,613 نام مرکز سمپاد َ شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 1394 مدال المپیاد ادبی دانشگاه تهران (هنرهای زیبا) رشته دانشگاه طراحی صنعتی 2014/3/17 #704 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... با زخمه ی چو آتش میزد ترانه ی خش مقصود باده بودش، ساقی بدش بهانه
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... با زخمه ی چو آتش میزد ترانه ی خش مقصود باده بودش، ساقی بدش بهانه
Golnoosh کاربر فوقحرفهای ارسالها 672 امتیاز 2,443 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان 1 ! شهر همدان مدال المپیاد شیمی میخوندم ☺ دانشگاه علوم پزشکی همدان رشته دانشگاه پزشکی 2014/3/17 #705 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... گـــــــــفتم به دعا که چشم بــد دور از تــــو / ای دوست ! مگر چشم بدت مـــن بودم ؟
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... گـــــــــفتم به دعا که چشم بــد دور از تــــو / ای دوست ! مگر چشم بدت مـــن بودم ؟
fatemeh.sh کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 361 امتیاز 8,146 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر خرم اباد سال فارغ التحصیلی 95 رشته دانشگاه پزشکی 2014/3/17 #706 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... روزگاری است که سودای بتان دین من است غم این کار نشاط ذل غمگین من است.
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... روزگاری است که سودای بتان دین من است غم این کار نشاط ذل غمگین من است.
anneshirly_ba boshra ارسالها 364 امتیاز 1,576 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر برازجان-گناوه سال فارغ التحصیلی 95 2014/3/17 #707 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... صدا کن مرا.... صدای تو خوب است.... صدای تو سبزینه آن گیاه عجیب است که در انتهای صمیمیت حزن می روید.. (سهراب سپهری)
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... صدا کن مرا.... صدای تو خوب است.... صدای تو سبزینه آن گیاه عجیب است که در انتهای صمیمیت حزن می روید.. (سهراب سپهری)
sana Golaby کاربر حرفهای ارسالها 449 امتیاز 1,810 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 2014/3/17 #708 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد مگر در دل نگه دارم که قعر استخوان سوزد فکر کنم حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد مگر در دل نگه دارم که قعر استخوان سوزد فکر کنم حافظ
arash.f کاربر فعال ارسالها 62 امتیاز 1,604 نام مرکز سمپاد h3lii شهر تهران رشته دانشگاه برق امیرکبیر 2014/3/18 #709 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... ای مجلسیان سوز دل حافظ مسکین از شمع بپرسید که در سوز و گداز است
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... ای مجلسیان سوز دل حافظ مسکین از شمع بپرسید که در سوز و گداز است
anneshirly_ba boshra ارسالها 364 امتیاز 1,576 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر برازجان-گناوه سال فارغ التحصیلی 95 2014/3/18 #710 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... هرکه کو دور ماند از اصل خویش باز جوید روزگار وصل خویش مولانا
............... کاربر فوقفعال ارسالها 92 امتیاز 4,016 2014/3/23 #711 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... تو دروغی! دروغی دلاویز... تو غمی! یک غم سخت زیبا.... بی بها مانده عشق و دل من... میسپارم به تو؛ عشق و دل را... (نیما یوشیج)
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... تو دروغی! دروغی دلاویز... تو غمی! یک غم سخت زیبا.... بی بها مانده عشق و دل من... میسپارم به تو؛ عشق و دل را... (نیما یوشیج)
Analia کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 909 امتیاز 2,520 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر مشهد/تهران سال فارغ التحصیلی 1392 دانشگاه صنعتی شریف رشته دانشگاه مهندسی عمران 2014/3/23 #712 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... مشو ای دیده نقش غم ز لوح سینه ی حافظ که زخم تیغ دلدارست و رنگ خون نخواهدشد
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... مشو ای دیده نقش غم ز لوح سینه ی حافظ که زخم تیغ دلدارست و رنگ خون نخواهدشد
ranjame کاربر نیمهحرفهای ارسالها 205 امتیاز 793 نام مرکز سمپاد حلی شهر طهران دانشگاه صنعتی آریامهر رشته دانشگاه م.شیمی 2014/3/26 #713 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... بگذشت در فراق تو شب های بی شمار هر شب بدین امید که فـــــــــردا ببینمت
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... بگذشت در فراق تو شب های بی شمار هر شب بدین امید که فـــــــــردا ببینمت
fatemeh.sh کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 361 امتیاز 8,146 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر خرم اباد سال فارغ التحصیلی 95 رشته دانشگاه پزشکی 2014/3/26 #714 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... دریغ و درد که تا این زمان ندانستم که کیمیای سعادت رفیق بود رفیق. حافظ
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... دریغ و درد که تا این زمان ندانستم که کیمیای سعادت رفیق بود رفیق. حافظ
آیدا :) کاربر فوقحرفهای ارسالها 858 امتیاز 2,640 نام مرکز سمپاد فرزانگان امام رضا(ع) شهر لاهیجان 2014/3/26 #715 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... زندگی مجذور آیینه است زندگی گل به توان ابدیت زندگی ضرب زمین در ضربان دل ماست زندگی هندسه ی ساده و یکسان نفسهاست... (سهراب سپهری)
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... زندگی مجذور آیینه است زندگی گل به توان ابدیت زندگی ضرب زمین در ضربان دل ماست زندگی هندسه ی ساده و یکسان نفسهاست... (سهراب سپهری)
Forough ::باران:: فارغالتحصیل ارسالها 545 امتیاز 2,261 نام مرکز سمپاد فرزانگان1 شهر ارومیه/ تبریز سال فارغ التحصیلی 1393 دانشگاه دانشگاه تهران 2014/3/27 #716 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... اهل دردی که زبانِ دل من داند نیست... استاد شهریار
ranjame کاربر نیمهحرفهای ارسالها 205 امتیاز 793 نام مرکز سمپاد حلی شهر طهران دانشگاه صنعتی آریامهر رشته دانشگاه م.شیمی 2014/3/28 #717 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... ای که می خواهی لباس و لذت بالماسکه را از دلت بردار ای دورت بگردم ماسکه را
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... ای که می خواهی لباس و لذت بالماسکه را از دلت بردار ای دورت بگردم ماسکه را
ranjame کاربر نیمهحرفهای ارسالها 205 امتیاز 793 نام مرکز سمپاد حلی شهر طهران دانشگاه صنعتی آریامهر رشته دانشگاه م.شیمی 2014/3/29 #718 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... بهار اومد که من شیدا بگردم چو ماهی بر لب دریا بگردم پلنگ در کوه و آهو در بیابون همه جفتند و من تنها بگردم
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... بهار اومد که من شیدا بگردم چو ماهی بر لب دریا بگردم پلنگ در کوه و آهو در بیابون همه جفتند و من تنها بگردم
باران یاس کاربر فعال ارسالها 70 امتیاز 512 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ب دانشگاه دانشگاه رشته دانشگاه دانشجو 2014/3/30 #719 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... مگو شرط دوام دوستی دوریست،باور کن همین یک اشتباه از آشنا بیگانه میسازد "استاد فاضل نظری"
پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... مگو شرط دوام دوستی دوریست،باور کن همین یک اشتباه از آشنا بیگانه میسازد "استاد فاضل نظری"
باران یاس کاربر فعال ارسالها 70 امتیاز 512 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر ب دانشگاه دانشگاه رشته دانشگاه دانشجو 2014/3/30 #720 پاسخ : قشنگ ترین بیتهایی که شنیدید ... علی کریمی با لبی خندون تاجو سوراخ میکنه با یه بر گردون