اگه دادی packکامل برنامه برات ریختن باید بگم نصفشون چرتن و باید Uninstallبشن...یهGo Power master بریز رو گوشیت،وقتی شارژ گوشیت کم می شه بذارش دو حالتsuper saveبه نقل از Pink princess :آخه گوشی رو تازه خریدیم!
1روز هم باطریش دووم نمیاره!
باطریشم صاف بود!
چه برنامه هایی مثن؟
گوشی های هوشمند رو نباید بذاری بیشتر از 1ساعت و نیم بذاری تو شارژبمونهبه نقل از Pink princess :عاقا ی گوشی لمسی حداقل چن ساعت طول میکشه تا شارژ بشه؟
درسته به خاطر گارده که گوشی داغون میگنه؟
منم منظورم این نبودبه نقل از Pink princess :پس چرا گوشی من حداقل4ساعت تو شارژ میمونه تا شارژ بشه؟
2 تا کار می تونی انجام بدی :به نقل از puzzle :آقا این گوشی من هر از گاهی میزنه به سرش، دو دقیقه یه بار خودشو ریست می کنه، مموری کارتشو که در میارم خوب میشه، گفتن بهم مموریش ویروسیه، هر دفعه مموریشو فرمت کردم. ولی الان نه dr web نه netQin هیچ کدوم ویروس تشخیص نمیدن! حتی با کامپیوترم دنبال ویروسش گشتم! چیکارش کنم؟!!
مدل گوشی galaxy ace2
Htc رو می تونی بزنی به سامسونگ ولی سونی رو نزنی بهتره....باتریت بعد از چند وقت داغون میشهبه نقل از محمّد :آقا شارژر USB رو میشه برای همه گوشی ها استفاده کرد؟ یعنی مثلا مال sony رو بزنی به samsung. پورتهاشون که یکین اما جریان ولتاژهاشون فرق میکنه کمی. نمیدونم مشکل ایجاد نمیکنه؟
توی طولانی مدت ممکنه باعث کاهش عمر باطری بشه، بستگی به مقدار اختلاف داره.به نقل از محمّد :آقا شارژر USB رو میشه برای همه گوشی ها استفاده کرد؟ یعنی مثلا مال sony رو بزنی به samsung. پورتهاشون که یکین اما جریان ولتاژهاشون فرق میکنه کمی. نمیدونم مشکل ایجاد نمیکنه؟
Domain Name Systemبه نقل از Sh!va :DNS یَنی چی؟
یه هفته ـَس گوشیم اینترنت نمیره همش مینویسه "DNS failed".
با یک مموری کارت دیگه تست کن، ممکنه مموریای که استفاده میکنی معیوب باشه.به نقل از puzzle :آقا این گوشی من هر از گاهی میزنه به سرش، دو دقیقه یه بار خودشو ریست می کنه، مموری کارتشو که در میارم خوب میشه، گفتن بهم مموریش ویروسیه، هر دفعه مموریشو فرمت کردم. ولی الان نه dr web نه netQin هیچ کدوم ویروس تشخیص نمیدن! حتی با کامپیوترم دنبال ویروسش گشتم! چیکارش کنم؟!!
مدل گوشی galaxy ace2
به نقل از color ful :منم منظورم این نبود
فرض کن گوشی تو توی 1ساعت و نیم 50%شارژ میشه این 50%خیلی مفید تر از 100% توی 4ساعته