مشکلات موبایلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HOOMANKH7
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات موبایلی

یه گوشی زیمنس sl45 تو دستمه که اصرار دارم به کمپیوتر وصلش کنم نمیشه
هر کی بتونه راهنمایی کنه که بد جور لازمه [-o<

به نقل از (: TABASOM :) :
یه گوشی زیمنس sl45 تو دستمه که اصرار دارم به کمپیوتر وصلش کنم نمیشه
هر کی بتونه راهنمایی کنه که بد جور لازمه [-o<
پورت يو اس بي نداره؟ ;D

حل شد
مشغله ذهنی من حل شد

این در واقع مشکل نیس خواستم ی کمکی کرده باشم چن صفه رو چک کردم دیدم ا این مشکلا هس. ولی خب دیگه چک نکردم ببینم اینو کسی گفته یا نه :-" ;D

من خودم ا اون دسته آدمایی هستم ک روزی سه بار گوشی ب شارژ میزنن بعد آخرم گوشی خاموش میشه !
ی اپلیکیشنی هس ک ا بازار دانلود کردم . Easy Battery Saver . نمیدونم ios هم داره یا نه ولی خب ب همون بازار مراجعه کنید .

28935880662547060948.jpg

از اون قسمت optimization میتونین انتخاب کنین ک تو چ حالتی باشه . فایدش اینه ک مثن وقتی باتری دیگه داره تموم میشه ، ببینه استفاده ای نمیشه خودش سریعاً قفل میکنه صفحه رو ( همون لاک اسکرین - نمیدونستم چجوری باید بگم :-" ) . یا اینکه روشنایی صفحه رو تنظیم میکنه . مثلاً تا موبایل نت وورک یا وای فای رو آن کردید اجازه نمیده همه چی آپدیت بشه ( بسته ب حالتی ک خودتون انتخاب کردید ) ک شارژ زود تموم نشه . یا اینکه برای از دست نرفتن باتری میاد برای ساعات شب ک استفاده ای نمیشه ی برنامه میده ب گوشی . حتی اون اپلیکیشنایی ک باز موندن ولی شما استفاده نمیکنینُ خودش میبنده . بعد دیگه مثن وقتی بیرون هستینُ کار ضروری با گوشی دارین خاموش نمیشه ;D

ی چیز خوبیم ک داره با توجه ب میزان باتری مشخص میکنه ک چند ساعت میتونین آهنگ گوش بدین یا با تلفن صحبت کنینُ ازین جور چیزا... بعد دیگه ب راحتی میشه برنامه ریزی کرد .

ب تاپیک نرم افزار های کاربردی ئم مربوط میشه ولی گفتم ارائه راه حلی باشه برای کسایی ک ا این مشکلات دارن ;D

سلام بچه ها اولین بار که یه گوشی اندروید روشن میشه باید کار خاصی انجام بدیم براش مثلا نرم افزاری چیزی نصب کنیم چون مثلا تو علا ادین گوشی میخری 15-20 تومان پول فعال سازی میگیرن

دوستان یه سوال:به نظرتون آنتی ویروس کاسپر سرعت مبایلو خیلی میاره پایین؟
من گوشیم Galaxy-fit میباشد!به نظرتون چه آنتی ویروسی مناسبشه؟ ;;)

انتی ویروس ها کلن سرعت رو یکم میارن پایین مخصوصا گوشی هایی که رمشون زیر 1ه
ولی نت کوین خیلی خوبه البته اگه به دفعات نصبش کنین و بعد از اسکن پاکش کنین که رو سرعت تاثیر نذازه

گوشیم سیم کارتمو نمیشناسه انگار
ینی سیممو که میندازم توش رمزِ سیمکارتمو میخوادا بعد میزنمش میگه درسته اما اون بالا آنتنش نمیاد...بعدم هی مینویسه نو سرویس :|

چیکار کنم؟

گوشیتون چیه ؟

به نقل از M.B.Z :
گوشیم سیم کارتمو نمیشناسه انگار
ینی سیممو که میندازم توش رمزِ سیمکارتمو میخوادا بعد میزنمش میگه درسته اما اون بالا آنتنش نمیاد...بعدم هی مینویسه نو سرویس :|

چیکار کنم؟

شاید مشکل از سیم کارته یه سیم کارت دیگرو رو گوشیتون امتحان کنید اگه دیگه اون مشکل پیش نیومد مشکل از سیم کارته برید بسوزوندید یکی دیگه بگیرید اگرم همون مشکل پیش امد برید تو تنظیمات گوشی شاید روش کسی یا خوتون تنظیمات محدودیت سرویس گذاشتید

سلام!من تو اتاق بودم داداشم 1000بار pattern تبلتم رو اشتباه زده :|الان میگه too many pattern attempts :| بعدش میگه باید با اکانت گوگلم و پسِش بازش کنم!هرچی هم پسم رو میزنمinvalid میزنه :| حتی رفتم پسِ گوگلم رو عوض کردم بازم نمیشه..
الان دقیقا چه نوع خاکی برای باز شدن تبلت و پاسخ به اس ام اس هام باید به سرم بریزم ;;) 8-| :(؟؟
اصن ممکنه دوباره باز شه :((؟؟

×خب من مشکلم حل شد ;D :- مهندس

بچه ها نمیدونم چرا گوشیم اینجوری شده :-??
وقتی میرم تو دوربینش هی میپره بیرون از دوربین
مدل گوشی:NOKIA N73

به نقل از raadikaal2:D :
سلام!من تو اتاق بودم داداشم 1000بار pattern تبلتم رو اشتباه زده :|الان میگه too many pattern attempts :| بعدش میگه باید با اکانت گوگلم و پسِش بازش کنم!هرچی هم پسم رو میزنمinvalid میزنه :| حتی رفتم پسِ گوگلم رو عوض کردم بازم نمیشه..
الان دقیقا چه نوع خاکی برای باز شدن تبلت و پاسخ به اس ام اس هام باید به سرم بریزم ;;) 8-| :(؟؟
اصن ممکنه دوباره باز شه :((؟؟

×خب من مشکلم حل شد ;D :- مهندس
چی کارش کردی؟؟؟!

با یه فکتوری ریست درست میشه

دوستان برای من برام یه مشکلی پیش اومده.گوشیم(Galaxy S) به وای فای خونمون وصله ولی وقتی میخوام یه صفحه بیارم،یه خورده جلو میره بعد بدون اینکه چیزی بیاره،لود شدنش تموم میشه و صفحه رو نمیاره.با کامپیوتر خونمون که با LAN وصله و لپتاپم مشکلی ندارم ولی گوشیم اینجوریه [-(.
با چند مرورگر هم امتحان کردم.

دوستان مشکلم حل شد.زنگ زدم جایی که ازش ADSL میگیرم.تنظیمات DNS رو باید تغییر میدادم(البته اون برا لپ تاپ گفت) بعد با نرم افزار ُSet Dns تو گوشیم هم عوض کردم.

من گوشیم Galaxy Ace 1 ـه بعد یه سری بازی ُ توش باز نمیکنه . به نظرتون میشه اندروید ـشو ارتقا داد ؟ اگه ارتقا بدم درست میشه ؟

راجب لود نشدن کامل صفحه اینترنت 2دلیل وجود داره
1.سرعت اینترنت
2.تو قسمت تنظیمات حجم لود شدن صفحه رو کم کردین باید بیشترین مقدار رو تیک بزنین
فک کنم مشکل حل بشه

سلام بچه ها گوشیه من htc one v هستش تازه 3 هفته اس خریدمش حالا یه مشکل داره سرعت بلوتوثش خیلی کمه لدفا منو راهنمایی کنید که چرا اینطوریه :-/

به نقل از ebi_taj :
سلام بچه ها گوشیه من htc one v هستش تازه 3 هفته اس خریدمش حالا یه مشکل داره سرعت بلوتوثش خیلی کمه لدفا منو راهنمایی کنید که چرا اینطوریه :-/
همین دوستمون دیروز وا3 من یه آهنگ میخواست بلوتوث کنه بعد نیم ساعت فقط 2% فرستاده شده بود تازه گوشی من که گیرنده بود هم فجیه داغ کرده بود هم باطری 90 درصدش شد 10 درصد چرا اینطوری میدونه کسی

Back
بالا