در این مواقع معمولا گوشی رو میفروشن و یکی دیگه میخرن :) :)به نقل از عزیزی :samsung galaxy core prime
اره صرف که نمیکنه ال سی دیشو عوض کنه ،چون گوشیش گوشی گرونی نیست،10ماهی میشه از وقتی که خریدش
خوب اطلاعات گوشی تا بخشی قابل ریکاوری هست حتی پس از ریست فکتوری :)به نقل از زهــــــــــــــــــرا :اینکه میگن اگ ی حجم زیادی عکس و اطلاعات الکی و متفرقه رو وارد گوشی کنین و بعد چند بار حذف کنین و چن بار گوشیو دوباره از این اطلاعات پر کنین تا اطلاعات قدیمی زیر اینها مدفون بشه. و با ریکاوری برنگردن....درسته؟
تو حافظه این جوریه که شما مطلب جدید میزاری میره خونه 0 ها رو تبدیل به 0 و 1 میکنه وقتی پاک میکنی اولش فقط اسم اون ناحیه پاک میشه و اطلاعات هست . تا وقتی یه مطلب جدید روش ثبت بشه. چندبار کامله کامل پر و خالی کنی حله ولی باز باید مهندسای سایت بگنبه نقل از زهــــــــــــــــــرا :اینکه میگن اگ ی حجم زیادی عکس و اطلاعات الکی و متفرقه رو وارد گوشی کنین و بعد چند بار حذف کنین و چن بار گوشیو دوباره از این اطلاعات پر کنین تا اطلاعات قدیمی زیر اینها مدفون بشه. و با ریکاوری برنگردن....درسته؟
APN دستکاری نداره. فقط اسم mcinet بدی کافیه. اینترنت خود سیم کارت فعاله؟به نقل از عزیزی :واسه فعال کردن دیتای همراه اول برای ویندوز فون 8.1 باید چی کار کرد،اصلا گوشیای مایکروسافتو نمیشناسه،ای پی ان دستیشم زیاد دستکاری کردم ولی وصل نمیشه
بله فعالهبه نقل از رای می دهم :APN دستکاری نداره. فقط اسم mcinet بدی کافیه. اینترنت خود سیم کارت فعاله؟
به نقل از عزیزی :بله فعاله
وقتی اسم گوشیمو به 8008 میفرستم میگه تنظیمات گوشیمو نداره
ای پی ان دستی میزنم اصلا وصل نمیشه نمیدونم ایرادش کجاس؟
8008 همراه اول که چرته!به نقل از عزیزی :بله فعاله
وقتی اسم گوشیمو به 8008 میفرستم میگه تنظیمات گوشیمو نداره
ای پی ان دستی میزنم اصلا وصل نمیشه نمیدونم ایرادش کجاس؟
خب من همه ی این کارارو انجام دادم حتی پس از کلی تلاش اون Hه بالاش میفته ولی اصلا پیج باز نمیکنه،اینترنتم مصرف نمیشهبه نقل از رای می دهم :8008 همراه اول که چرته!
باید دستی وارد بکنی. اینجا گفته چجوری وارد بکنی. دقیقا همینه.
شما اشتباه کردید خوب باید از تنظیمات پراکسی پاک میکردید یک چیزیو به همین سادگیبه نقل از ملکه شیشه ای :مال منم تب A هست اول خریدم به نت رایتل وصل نمیشد بردم دوباره فروشندش تنظیمات رو وارد کرد شبکه های اجتماعی وصل میشد ولی بروسرها نه.بردم بدم درست کنن بیت نامبرشو ببرن بابا و اینا که
ریست فکتوری کردم درست شد.
یک هفته نبود تبلت رو خریده بودم هیچ کاری باهاش نکرده بودم. خریدم دیدم این جوریه گذاشتم کنار که ببرم بدم درست کننبه نقل از امیررضا رحمتی :شما اشتباه کردید خوب باید از تنظیمات پراکسی پاک میکردید یک چیزیو به همین سادگی
اگه دانلودشون نکرده باشی نه ذخیره نمیشنبه نقل از زهــــــــــــــــــرا :اگ عکسهایی ک تو تلگرام برامون میفرستن رو سیو نکنیم .. توی دستگاه اثری ازشون باقی میمونه یا نه فقط توی فضای cloud خود تلگرام هستن فقط اون عکی ها و ویدوئو ها؟
و اگ مثلا این. عکس ها توی سکرت چت فرستاده بشه چی؟ توی دستگاه ذخیره میشن؟