- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- bnb
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- رشته دانشگاه
- پزشکی سمنان
پاسخ : مشکلات موبایلی
چطوری میشه هاوایی رو فلش کرد؟
چطوری میشه هاوایی رو فلش کرد؟
تو تنظیمات خود گوشیت بری میتونی بزنی که برات بیاد دلیوربه نقل از امین :من وقتی تکست (یا همون مسج :/ ) ارسال میکنم، برام دلیوری نمیزنه مثل این گوشی نوکیاهای قدیمی؛ بعد خب با این روش میتونستم تشخیص بدم که فلانی که گوشیش همیشۀ خدا خاموشه، کی روشنش میکنه :-" به این صورت که مسج دلیور نمیشد، نمیشد، نمیشد، بعد به محض این که طرف گوشیشو روشن میکرده پیغام دلیور میزد :))
الان میخوام بدونم چه راه دیگهای برای تشخیص وجود داره؟
اولا هاوایی نه هو آ ویبه نقل از مـیـنـا :چطوری میشه هاوایی رو فلش کرد؟
نمیدونم این گوگل کروم رو چجوری ساختن این همه سنگینه. رو کامپیوتر هم همین داستانه. از فایرفاکس استفاده کن.به نقل از کوزت :سلام
من از chrome استفاده میکنم گوشيم داغ ميکنه
خودشم هی ارور ميده يک برنامه داره حرارت گوشیو ميبره بالا
بعد کلی تحقیق و آزمایش فهميدم اين chrome عه
الان من چیکار کنم نشه اینجوری ؟
از کدوم مرورگر استفاده کنم اينجوري نباشه ؟
مدل گوشيم htc one m8
به نقل از میم ح میم دال :نمیدونم این گوگل کروم رو چجوری ساختن این همه سنگینه. رو کامپیوتر هم همین داستانه. از فایرفاکس استفاده کن.
منظور در طول زمان دچار افت و اینها نمیشناسه امنیتش بالاترهبه نقل از ملکه شیشه ای :پایداری؟
به نقل از tigon :دوربین پشت گوشیمو وقتی میارم همش یه صفحه سیاهیه فقط
ولی دوربین جلوش اوکی عه
بنظرتون مشکل کجاس؟
نرم افزاریه یا سخت؟
Sony Z3 هست :-s
نهایت بازه ریکاوری 1 ماهه 8 ماه دیگه فکر کنم به دیدار حق شتافته اندبه نقل از زهــــــــــــــــــرا :ی سوال..
عکس ها و پیامایی ک ۸ماه پیش پاک شدن رو میشه با ریکاوری برگردوند؟
به نقل از زهــــــــــــــــــرا :ی سوال..
عکس ها و پیامایی ک ۸ماه پیش پاک شدن رو میشه با ریکاوری برگردوند؟
به نقل از میم ح میم دال :یک گوشی سامسونگ J7 داریم که یک ضربه خیلی شدید خورده. گارد آی فیس داشت و گلس. گلس شکسته و صفحه نمایشم شکسته و سیاه شده تصویر نداریم. ولی روشن میکنیم روشن میشه و صداهاش میاد. به نظرتون هزینه تعمیرش چقدر میشه؟ کجا ببرمش؟
Settingsبه نقل از puzzle :من گوشیم galaxy note 5 هست. از امروز صبح وای فای رو روشن میکنم خودش هی خاموش روشن میشه، یعنی هر 2 ثانیه یه بار خاموش روشن میشه. نمیدونم چی شده!
خودم یه حرکتی زدم که اصولی نیست قاعدتا! airplane mode رو روشن میکنم، وای فای کلا خاموش میشه، بعد وای فای رو روشن میکنم دیگه مثل قبل خاموش روشن نمیشه، بعد وصل میشم به وای فای خونه و airplane رو خاموش میکنم، متصل میمونه. ولی کسی میدونه راه حل درستش چیه؟!