- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
پشتش در دارهپاسخ : مشکلات موبایلی
آقا جای سیم کارت 2 گلکسی A5 کجاس؟
هر چی میگردم نیست
درو که بردارین داخلشه
^_^
پشتش در دارهپاسخ : مشکلات موبایلی
هر چی میگردم نیست
بالاش ی جای سوزن داره اونو باسوزن فشار بدی میاد بیرونپاسخ : مشکلات موبایلی
هر چی میگردم نیست
اگه مدل 2014 باشه با جای رم مشترکهپاسخ : مشکلات موبایلی
هر چی میگردم نیست
seetings>connections>wifi>advanced>keep wifi on>alwaysمن گوشیم galaxy note 5 هست. از امروز صبح وای فای رو روشن میکنم خودش هی خاموش روشن میشه، یعنی هر 2 ثانیه یه بار خاموش روشن میشه. نمیدونم چی شده!
قبلا میذاشتم رو حالت پرواز و خاموش روشن میکردم خوب میشد ولی امروز اینم نمیشه
always بود از قبل. اینترنت رو هم زیر و رو کردم چیز دیگه ای ننوشته. در حد اینکه 10 دقیقه خاموش باشه و این حرفا راهکار داده.seetings>connections>wifi>advanced>keep wifi on>always
من گوشیم galaxy note 5 هست. از امروز صبح وای فای رو روشن میکنم خودش هی خاموش روشن میشه، یعنی هر 2 ثانیه یه بار خاموش روشن میشه. نمیدونم چی شده!
قبلا میذاشتم رو حالت پرواز و خاموش روشن میکردم خوب میشد ولی امروز اینم نمیشه
always بود از قبل. اینترنت رو هم زیر و رو کردم چیز دیگه ای ننوشته. در حد اینکه 10 دقیقه خاموش باشه و این حرفا راهکار داده.
شما وای فایتون خاموش میشه یا قطع میشه؟دقیقا منم این مشکل رو دارم -.-
فقط وایفای رو خاموش میکنم و چندساعت صبر میکنم تا خودش اوکی شه و روشنش کنم
شما وای فایتون خاموش میشه یا قطع میشه؟
اگر قطع میشه احتمال خیلی زیاد به خاطر نویز روی وایرلس مودمه. مودم های همسایه ها و تلفن بی سیم اینا باعث میشه ارتباطتون مختل بشه و راه حلشم تغییر دادن کانال وای فای تو تنظیمات مودمه.
گوشیتون note5ه؟خاموش روشن میشه در واقع
تا زمانی که وایفای رو خاموش کنم این خاموشروشنشدناش ادامه داره، فقطم موبایل من اینطور میشه و واسه بقیه اوکیه
نه s7edgeعهگوشیتون note5ه؟
من reset connection setting زدم درست شد
اونم تو همین مایه است. اینکارو بکن ببین درست میشهنه s7edgeعه
تو گوشی s7 این خیلی رایج شده ی دور تو تنظیمات، وایفای رو فورگت بزن گوشی رو خاموش کن بعد روشن کن دوباره وصل شو به اون وایفای ببین اوکی نمیشه یا تو قسمت وایفای تو بخش بیشترش قسمت advance ش ببین وصل شدن به وایفای رو حالت always هستخاموش روشن میشه در واقع
تا زمانی که وایفای رو خاموش کنم این خاموشروشنشدناش ادامه داره، فقطم موبایل من اینطور میشه و واسه بقیه اوکیه
جسارتا منم گوشیم بار آخر این شکلی شد و سوختمن وقتی دارم با گوشی کار میکنم همه اش پیغام میده:ایمیل متوقف شده است!و گوشیم هنگ میکنه!
کسی میتونه راهنمایی کنه!
پ.ن:و از وقتی این پیغام میاد؛سرعت بالا اومدن سیستم خیلییی کند شده!
جدی میگم! بار اول همین ایمیل و اینا متوقف شد؛ کم کم کل برنامهها. بار آخر حتی تنظیمات هم متوقف شده بود بعدشم که کلا سوخت و درست نشدچیییی!!!!؟؟؟؟؟