• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات موبایلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HOOMANKH7
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ینی تصور کردید من باید از نوامبر تا الان تو کف جای سیم کارت مونده باشم ؟ :)) مرسی بهرحال دوستان

پاسخ : مشکلات موبایلی

آقا جای سیم کارت 2 گلکسی A5 کجاس؟ :))
هر چی میگردم نیست
اگه مدل 2014 باشه با جای رم مشترکه
رم بندازید دیگه سیم 2 نمیخوره
ولی اگه مدل 2017 باشه فرق میکنه

سلام سلام .
گوشیم یه مدته اثر انگشت که میزنم میگه حسگر پشتیبانی نمیکند روشن خاموش کن،روشن خاموش هم که میکنم باز نمیشه.حسگرش خراب شده؟چیکار کنم؟ :-??

من گوشیم galaxy note 5 هست. از امروز صبح وای فای رو روشن میکنم خودش هی خاموش روشن میشه، یعنی هر 2 ثانیه یه بار خاموش روشن میشه. نمیدونم چی شده!
قبلا میذاشتم رو حالت پرواز و خاموش روشن میکردم خوب میشد ولی امروز اینم نمیشه :(

من گوشیم galaxy note 5 هست. از امروز صبح وای فای رو روشن میکنم خودش هی خاموش روشن میشه، یعنی هر 2 ثانیه یه بار خاموش روشن میشه. نمیدونم چی شده!
seetings>connections>wifi>advanced>keep wifi on>always

seetings>connections>wifi>advanced>keep wifi on>always
always بود از قبل. اینترنت رو هم زیر و رو کردم چیز دیگه ای ننوشته. در حد اینکه 10 دقیقه خاموش باشه و این حرفا راهکار داده.

دقیقا منم این مشکل رو دارم -.-
فقط وای‌فای رو خاموش میکنم و چندساعت صبر میکنم تا خودش اوکی شه و روشنش کنم

شاید یه اپ‌
always بود از قبل. اینترنت رو هم زیر و رو کردم چیز دیگه ای ننوشته. در حد اینکه 10 دقیقه خاموش باشه و این حرفا راهکار داده.
دقیقا منم این مشکل رو دارم -.-
فقط وای‌فای رو خاموش میکنم و چندساعت صبر میکنم تا خودش اوکی شه و روشنش کنم
شما وای فایتون خاموش میشه یا قطع میشه؟
اگر قطع میشه احتمال خیلی زیاد به خاطر نویز روی وایرلس مودمه. مودم های همسایه ها و تلفن بی سیم اینا باعث میشه ارتباطتون مختل بشه و راه حلشم تغییر دادن کانال وای فای تو تنظیمات مودمه.

Back
بالا