• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات موبایلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HOOMANKH7
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات موبایلی

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
تبلتم موبایله دیگه :D
وقتی رابطو به لپ تاپ میزنم روی صفحه تبلتم میاد کانکشن... ولی صفحه ای باز نمیشه. بعد میرم توی دیوایس می بینم کانکت شده.
یعنی فقط توی مای کامپیوتر نیست... تنظیمات تبلتمم درسته.
مشکلش چیه؟خوب میشه!
درایورش نصب نیست تو کامپیوتر نمیاره

به نقل از The Sustainables :
گوشی های سونی رو چه طوری روت میکنن؟ :-"
بستگی به مدل گوشی و ورژن آندرویدت داره

به نقل از NEO :
شما هم تجربه‌ی اینو داشتین که باتری موبایلتون سه ماه اول مثل شیر کار کنه و بعد از اون نه؟!
راه حلی به غیر از تعویض هم وجود داره برای این مشکل؟
ممکنه تغییری تو نرم افزارهاش باعث مصرف بیشتر شده باشه. باتری های فابریک گوشیا الان دیگه احتمال خرابی ایناش خیلی کمه.

خب سلام از سری مشکلات گوشی من X_X
الان گوشیمو زدم ب شارژر میدونما داره شارژ میشه ولی علامت شارژ شدن نیومده 8-| بعد مثلا اگه شارژ نمیشد تا الان خاموش میشد دیگه :-"
گفتن باتریشو دربیارم و دوباره روشن کنم باز درس نشد :-<
بعد اینکه مثلا میبینی ی روز شارژرو وصل کردم و شارژ گوشیم ۴ درصد بوده بلافاصله شارژش میشه۳۵ بعد گوشیم هنگ میکنه خاموش میشه روشن میکنم میبینم شده۱۳ درصد
مدل گوشی هم اس تری

به نقل از ♥hastikhanoom♥ :
نه تا قبلش می اومد
بعضی وقت ها قاطی میکنه !
وصل کن بعد برو control panel < device manager < scan for hardware changes

به نقل از نازنـیـــــــــن :
خب سلام از سری مشکلات گوشی من X_X
الان گوشیمو زدم ب شارژر میدونما داره شارژ میشه ولی علامت شارژ شدن نیومده 8-| بعد مثلا اگه شارژ نمیشد تا الان خاموش میشد دیگه :-"
گفتن باتریشو دربیارم و دوباره روشن کنم باز درس نشد :-<
بعد اینکه مثلا میبینی ی روز شارژرو وصل کردم و شارژ گوشیم ۴ درصد بوده بلافاصله شارژش میشه۳۵ بعد گوشیم هنگ میکنه خاموش میشه روشن میکنم میبینم شده۱۳ درصد
مدل گوشی هم اس تری
تازگیا آپدیت کردی گوشیتو یا سیستم عامل چیزی عوض کردی؟

هیچ کاری نکردم :-<

ایده ای ندارم! پیشنهادم اینه که بذاری کامل خالی بشه باتری و بعد دوباره بذاری تا ۱۰۰ درصد شارژ بشه.

اینستاگرامم صفش باز میشه بعد چند ثانیه خودش بسته میش. چند بار حذف و نصبش کردم. نسخه جدیدشم دان کردم درست نشد
چی کارش کنم؟

می‌شه از کل کانتکت‌ها یه جوری خروجی vcf گرفت که مثلاً شماره تلفنا را نداشته باشه؟ (یعنی فقط اسم و ایمیل و... افراد را داشته باشه.) (اندروید دارم :-") یا مثلاً نرم‌افزاری چیزی هست که بشه روی کامپیوتر سریع فایل vcf را ویرایش کرد تلفنا را حذف کرد ازش؟

• لایک
امتیازات: Diyar

به نقل از میم ح میم دال :
با notepad بازش کن و ادیت کن. به سادگی !
خب اون جوری که می‌شه، ولی آدم بخواد با نوت‌پد تگ phone (؟) و شمارهٔ روبه‌روش را از صد و پنجاه تا کانتکت حذف کنه خیلی دردسر داره و وقت‌گیره. راه سریع‌تری نیست یعنی؟

• لایک
امتیازات: Diyar
Back
بالا