- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
پاسخ : مشکلات موبایلی
نه راهی نیست.
نه راهی نیست.

ال جیه دیگهبه نقل از NEO :گوشیم مدتیه که وایفای ش زیاد خوب کار نمیکنه و با اینکه وصله و نزدیک مودم هم هست ولی سرعت گذشته رو نداره و تو بازیها و اینستاگرام خیلی کند عمل میکنه.
در صورتی که قبلا اصلا اینطوری نبود و یکدفعه اینطوری شد.
گوشی LG G2
کسی ایدهای داره؟![]()

به نقل از امیررضا رحمتی :ال جیه دیگه![]()
کلا اندروید به مرور چون سیستم عامل آزاد و بازیه و برنامه نویسی براش آسونه بدافزار زیاد داره و سرعتش کم میشه!
در ضمن اینستا کلا چن روزیه قاطی کرده ولی در مورد بازیا و وای فایت میتونم بگم شاید برای آپدیته گوشیه!
شایدم نرم افزار خاصی داری اینطوری شده!
دلایل دیگه:
نرم افزارهای ایرانی
دانلود از بازار
وایبر 4.3 به بالا!
ویروسی بودن گوشی
ولی در کل ریست فکتوری کنی خوبه چون مثل اولش میشه![]()
Backup &restبه نقل از NEO :چطوری میشه ریست فکتروی کرد؟ تو تنظیمات چیزی ندیدم.

گوشیتونو وصل کنین به سیستم حذف کنین و یا شاید مخاطبهاتون رو رو سیم کارت زدین ذخیره شن و سیم کارت جا نداشته باشه!به نقل از امیر. :یک. جدیدا مشکلی برای گوشی من پیش اومده؛ چند وقتی هست که مخاطبهای گوشیم اصلا سیو نمیشن.
مثلا شماره کسی رو سیو میکنم سیو میشه اما تو لیست مخاطبها نیستش. فقط وقتی تکستی یا زنگی میزنم به اون فرد یا برعکس شمارهش رو به اسمی که ذخیره کردم میاره.
ولی مثلا تو وایبر همه مخاطب ها هستن.(این رو هم اصافه کنم که اگه کسی رو از وایبر سیو کنم تو مخاطبها معمولی سیو میشه!) من چیکار میتونم بکنم؟
دو. چند روز پیش دو گیگ از رم گوشیم رو پاک کردم ، اما هنوز availble space گوشی چند مگ هستش. چند بار هم چک کردم که واقعا فیزیکی پاک شده یا نه ولی هنوز که هنوزه با این که پاک شده ولی خالی نشده حافظهش.
ممنون میشم اگه راهکاری دارید بگید.

اپلیکیشن WiFi analyzer نصب کن ببین وای فایت رو چه کانالی فعاله و اون کانال اوضاعش چطوره. نصبش کنی میبینی. بیا نتیجه ش رو اینجا بگو. فکتوری ریست هم اطلاعات رو ممکنه پاک کنه. قطعا راه های بهتری هست برای پیدا کردن راه حل. بعدشم توی تنظیمات وای فای برو data usage ببین کدوم برنامه ها چقدر اینترنت مصرف میکنن. چیز غیر عادی ای نمیبینی؟به نقل از NEO :گوشیم مدتیه که وایفای ش زیاد خوب کار نمیکنه و با اینکه وصله و نزدیک مودم هم هست ولی سرعت گذشته رو نداره و تو بازیها و اینستاگرام خیلی کند عمل میکنه.
در صورتی که قبلا اصلا اینطوری نبود و یکدفعه اینطوری شد.
گوشی LG G2
کسی ایدهای داره؟![]()
مشکل اول معمولا واسه اینه که کانتک روی اکانت دیگه ای ذخیره میشه نو معمولی رو خود گوشی. مثلا رو جیمیل ذخیره میشه. باید رو خود گوشی ذخیره کنید.به نقل از امیر. :یک. جدیدا مشکلی برای گوشی من پیش اومده؛ چند وقتی هست که مخاطبهای گوشیم اصلا سیو نمیشن.
مثلا شماره کسی رو سیو میکنم سیو میشه اما تو لیست مخاطبها نیستش. فقط وقتی تکستی یا زنگی میزنم به اون فرد یا برعکس شمارهش رو به اسمی که ذخیره کردم میاره.
ولی مثلا تو وایبر همه مخاطب ها هستن.(این رو هم اصافه کنم که اگه کسی رو از وایبر سیو کنم تو مخاطبها معمولی سیو میشه!) من چیکار میتونم بکنم؟
دو. چند روز پیش دو گیگ از رم گوشیم رو پاک کردم ، اما هنوز availble space گوشی چند مگ هستش. چند بار هم چک کردم که واقعا فیزیکی پاک شده یا نه ولی هنوز که هنوزه با این که پاک شده ولی خالی نشده حافظهش.
ممنون میشم اگه راهکاری دارید بگید.
پینوشت : سونی اکسپریا اس
نه اتفاقا رو جیمیل هم ذخیره شده و باهاش سینک هم شده.
چی رو دقیقا حذف کنم؟