• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشکلات موبایلی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع HOOMANKH7
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : مشکلات موبایلی

بازم ممنونم ازتون.
فقط یک سوال دیگه ، همون‌طور که می‌دونید موقعی که از کانتکتا تو گوشی روی کارت SD بک‌آپ گرفته میشه به آدرس زیر میره،
کد:
mnt/sdcard/System/PIM/PIM00001
البته اون آخر شماره بک‌آپ هستش.
بعد وقتی میرید سر وقت فایله ، روش کلیک که بکنید، contact import می‌کنه[nb]اول میپرسه که رو چی اینکارو بکنه(جیمیل یا خود فون کانتکت)[/nb] و بعد بک‌آپ رو لود می‌کنه تو کانتکت لیست فعلی
ولی من اینکارو با این‌که رو فون کانتکت انجام دادم ولی بازم جواب نداد

سلام من تبلتp7300 سامسونگ دارم ، بعد از یه بار خاموش روشن کردن توی گالری و پلی لیست ام هیچ اهنگ نمیاد هیچکدوم از عکسام نیست حتی عکس که با کمرا میگیرم جدید هم نمیاد ولی همش توی مای فایل ام وجود دارن و فایل هاشون هست و باز میشن ، میدونید مشکل چیه؟ باید چیکار کنم؟
وقتی میرم تو پلی لیست هام هم پیام فورس کلوز میده

• لایک
امتیازات: Diyar

گوشی Sony z 2 رو سایلنت میذاری بعد از چند ساعت مبپره مشکل از کجاست؟
همیشه فکر میکردم شاید دست به یه جا میخوره ولی شب تا صبح یه جا بود صبح دیگه سایلنت نبود :|

راه ساده ای برای باز کردن قفل صفحه ی فراموش شده هست؟ :/

به نقل از صــــــــبــــــــا :
سلام من تبلتp7300 سامسونگ دارم ، بعد از یه بار خاموش روشن کردن توی گالری و پلی لیست ام هیچ اهنگ نمیاد هیچکدوم از عکسام نیست حتی عکس که با کمرا میگیرم جدید هم نمیاد ولی همش توی مای فایل ام وجود دارن و فایل هاشون هست و باز میشن ، میدونید مشکل چیه؟ باید چیکار کنم؟
وقتی میرم تو پلی لیست هام هم پیام فورس کلوز میده
باید دستتونو رو برنامه ی مورد نظر(gallery یا music) نگه دارین و بالا صفحه چند تا گزینه میاد برنامه رو میندازن تو قسمت app info و بعد clear data رو میزنین درست میشه! :)
به نقل از Mahsa M :
گوشی Sony z 2 رو سایلنت میذاری بعد از چند ساعت مبپره مشکل از کجاست؟
همیشه فکر میکردم شاید دست به یه جا میخوره ولی شب تا صبح یه جا بود صبح دیگه سایلنت نبود :|
احتمالا مشکل از بد افزارهای گوشیه اگه آپدیت میشه آپدیتش کنین شاید رفع شه!
اگه هم نه آنتی ویروس خوب نصب کنین شاید درست شد!
و در غیر اینصورت ریست فکتوری :-"
به نقل از مـَهیا :
راه ساده ای برای باز کردن قفل صفحه ی فراموش شده هست؟ :/
بستگی داره قفل چی باشه؟؟ :D

خب پاک نمیشن اطلاعاتم؟؟؟

به نقل از صــــــــبــــــــا :
خب پاک نمیشن اطلاعاتم؟؟؟
lمنظور اینه رمزتون پترنه یا پین کد؟ :|

به نقل از امیررضا رحمتی :
lمنظور اینه رمزتون پترنه یا پین کد؟ :|
من سوالم یه چیز دیگه بود :-؟ ولی این کاری که گفتید کردم و موزیک پلیر رو کلیر داتا کردم ولی الان دیگه میزنه نو سانگ نو ویدیو نو پیکچر ولی همچنان توی مای فایل ام همشون هستند

من الان حتی یه گالری موزیک پلیر و ام اکس پلیر نصب کردم ولی تو هیچ کدومش چیزی خونده نشد :(

گلکسی نوت تری سری SM-900 دارم همون مربوط به اروپا و ناسازگار با خاورمیانه؛آتن کاملا می پره تا چن روز،دقیقا مشکلش سخت افزاریه یا نرم افزاری؟!
باید چیکارش کنم؟
درست میشه؟
:-<

تنظیمات رو چک کن قسمت تنظیمات شبکه و mobile network و mobile data اون قسمتی که نوشته WCDMA رو بگذار رو auto connect. اصولا باید کار کنه. فک کنم مسیرش چنین چیزی بود :
setting, more networks, mobile networks, network mode

اگر کار نکرد یک رام هند (inu) دانلود کن فلش روش راحت.

Back
بالا