شما با 2.04$ بیلیون در 7 هفته اول مشکلی که ندارید؟! دارید؟!!!!!به نقل از shadi joon :فکر نمی کنم جالب باشه!!!!
خیلی هم اخرش باحالهبه نقل از shayaan :میگن خیلی قشنگه ولی مثل اینکه آخرش ناراحت کننده است!!!
فقط یک سری از دوستان شخصیت اصلی میمیرن (3نفر).به نقل از yashar21173 :خیلی هم اخرش باحاله
چرا شایعه می سازی؟
خب مهم ترینشون که خیلی عاقبت خوبی پیدا می کنه جبران اون 3 تاست!به نقل از ßehianoa :فقط یک سری از دوستان شخصیت اصلی میمیرن (3نفر).
چرا هرسه تاشون خوب بودن. فقط یکی شون خوب میشه.به نقل از yashar21173 :خب مهم ترینشون که خیلی عاقبت خوبی پیدا می کنه جبران اون 3 تاست!
تازه همه ی اون 3 تا ادم خوبا نبودن!
چند بعدی ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!4؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!سینما سه بعدیش بدون عینک تازه اومده 4 بعدی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!این فیلم اینقدر جالبه که هر جور ببینی فرقی نداره من پردشئ دیدم دوستان اصلیشو دیدن گفتن واقعا فوق العاده بود من توصیه می کنم اول پردشو ببینین بعد اصلی اگه گیر اومدبه نقل از MellicA :یک دوست عزیز حرف جالبی زد. گفت مردم آمریکا و کلا کشور های دیگه میرن این فیلم رو تو سیناماشون 3 بعدی و 4 بعدی و حتی بهتر می بینن بعد ما اینجا با کیفیت پرده ببینیم چه فایده ای داره. فیلم اصلا حروم میشه. منم دیگه انگیزه مو واسه دیدن فیلم به کل از دست دادم. اما حرفش رو خیلی قبول دارم.
چهار بعدی نیس همون سه بعدهبه نقل از mishu :4 بعدي يعني چه جوري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما 3 بعديشم نداريم....چه برسه به 4 بعدي........به ما ميگن پيشرفته!
اخه یه پست دیگه هم راجع به پخش 4بعدی هست!به نقل از MellicA :بنده اون قسمت رو شوخی نمودم!
به نقل از yashar21173 :اخه این فیلم به این توپی فقط باید 3 تا اسکار می گرفت؟
اه مسخره ها با این داوراشون!
حتما فهمیدین که زن سابق جیمز کامرون چسبوندش به دیوار نامرد 6 تا اسکار درو کرد!!!
اه اه!!
اواتار فقط جلوه های ویزه و طراحی صحنه و بهترین فیلمبرداری رو برد!
کم نیس به خدا؟
اما به نظر من خود جلوه ويزه هاي فيلمشم عالي بود...فقط 3 بعدي يا به قول دوستان 4 بعدي بودنش موثر نبود..!به نقل از alireza.r :انصافا این فیلم قشنگ بود ولی باید اینو قبول کرد کهفروشش فقط به خاطر سه بعدی بودنش بود که جماعت نمی تونستن تو خونه ببینن و اینکه موضوعش نسلت به فیلم های دیگه هیچی نبود
به نقل از alireza.r :انصافا این فیلم قشنگ بود ولی باید اینو قبول کرد کهفروشش فقط به خاطر سه بعدی بودنش بود که جماعت نمی تونستن تو خونه ببینن و اینکه موضوعش نسلت به فیلم های دیگه هیچی نبود