مدارس مختلط

• شروع کننده موضوع b.95
  • تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

closeman

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
مشهد
دانشگاه
ازاد:-""
رشته دانشگاه
مهندسی معماری
پاسخ : مدارس مختلط

به نقل از نمكي :
چند تا سوال:
اگه مختلط بشه ازادي شما كم نميشه؟

اگه مختلط بشه هنوز همونقدر از مدرسه مال شماست كه قبلا بوده؟

هنوز ميتونيد زنك تفريح شوخي ها و كاراي قبلو بكنيد؟

ميتونيد همونجور رفتار سابقو داشته باشيد؟

رقابت...درسته توش حرفي نيس...اما داريم ميگيم رقابت براي درس....پس

رقابت كلي بوجود مياد....توي خود غرب D;هم ميگن "لباس چي بپوشيم "هم برامون يه دغدغه شده بود...(حرفو از چند دانش اموز غربي و يا شهروند غربي D;شنيدم)

البته تو سمپاد رقابت هايي علاوه بر لباس و رفتار و درس چيزاي ديگو بوجود مياد...مثلا كي كله خر تر و نترس تره D;
1- تا ازادی رو تو چی تعریف کنین...تازه مگه همیشه قراره ما تو چنین فضایی باشیم که هم جنس همیم؟ باید با جامعه (مذکر و مونث) اشنا شیم و حد ازادی هامون رو از همین سن نوجوونی که پایه و ریشه ی شکل گیری ما در ایندست بشناسیم...
2- الان چقد از مدرسه ماله ماست؟؟؟؟؟ :-?
3- شوخی داریم تا شوخی...بعضیا شوخی ها اصلا مناسب نیستند و فرقی نمی کنه من این شوخی رو تو یه جمع یا جایی که فقط دختریم انجام بدم...مهم اینه که اون شوخی مناسبه یا نا مناسب و هر کاری یه جایی داره دیگه...
4- رفتاره سابق چی بوده مگه؟ نگاه کنین ادم باید جوری رفتار کنه که تو هر جمعی اون رفتار و اعمالش قابل قبول باشه...
چند سال اولش خیلی به این مسائل (لباس و این چیزا) اهمیت می دن اما بعد از چند سال همه چیز برای همه عادی می شه...
نگاه کنین من و شما از همین الان هر چیزی و هر کاری داره روی رفتار و اعمال بزرگسالیمون تاثیر می ذاره و اگه من الان یه پسر ببینم و نتونم اگه مشکلی تو درس دارم ازش بپرسم و خجالت بکشم تو بزرگسالی حتما مشکلات بیشتری پیدا می کنم چون می خوام تو محیظی کار کنم که تو اون محیط کارمند مرد هم هست...
فکر می کنم از همین سن باید بفهمم که فقط جامعه من و افکار امثاله من نیست...جامعه فقط افکاره من و دوستام و جمع من و اونا نیست جامعه مجموعه ای از ادم ها با دو جنس متفاوته که افکاره این دو جنس از زمین تا اسمون با هم فرق داره و چه بهتر که از همین الان بتونم این تفاوت ها رو درک کنم...

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از کلــــــــــــــوز :
1- تا ازادی رو تو چی تعریف کنین...تازه مگه همیشه قراره ما تو چنین فضایی باشیم که هم جنس همیم؟ باید با جامعه (مذکر و مونث) اشنا شیم و حد ازادی هامون رو از همین سن نوجوونی که پایه و ریشه ی شکل گیری ما در ایندست بشناسیم...
2- الان چقد از مدرسه ماله ماست؟؟؟؟؟ :-?
3- شوخی داریم تا شوخی...بعضیا شوخی ها اصلا مناسب نیستند و فرقی نمی کنه من این شوخی رو تو یه جمع یا جایی که فقط دختریم انجام بدم...مهم اینه که اون شوخی مناسبه یا نا مناسب و هر کاری یه جایی داره دیگه...
4- رفتاره سابق چی بوده مگه؟ نگاه کنین ادم باید جوری رفتار کنه که تو هر جمعی اون رفتار و اعمالش قابل قبول باشه...
چند سال اولش خیلی به این مسائل (لباس و این چیزا) اهمیت می دن اما بعد از چند سال همه چیز برای همه عادی می شه...
نگاه کنین من و شما از همین الان هر چیزی و هر کاری داره روی رفتار و اعمال بزرگسالیمون تاثیر می ذاره و اگه من الان یه پسر ببینم و نتونم اگه مشکلی تو درس دارم ازش بپرسم و خجالت بکشم تو بزرگسالی حتما مشکلات بیشتری پیدا می کنم چون می خوام تو محیظی کار کنم که تو اون محیط کارمند مرد هم هست...
فکر می کنم از همین سن باید بفهمم که فقط جامعه من و افکار امثاله من نیست...جامعه فقط افکاره من و دوستام و جمع من و اونا نیست جامعه مجموعه ای از ادم ها با دو جنس متفاوته که افکاره این دو جنس از زمین تا اسمون با هم فرق داره و چه بهتر که از همین الان بتونم این تفاوت ها رو درک کنم...
نظرات خوبی بود.اگه این کار بخواد انجام بشه،باید از سال اول دبستان اجرا بشه،نه دبیرستان.بازم میگم،ما ایرانیا نشون دادیم ادمای بی جنبه ای هستیم و از هر چیز خوبی(که به نظر من مدارس مختلط میتونه خوب باشه،ولی نه در وضعیت فعلی.سمپاد و غیر سمپاد هم نداره)نهایت سو استفاده رو میبرن.

hermes

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان شهیداژه ای 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
صنعتى اصفهان
رشته دانشگاه
مكانيك

خجالت و عدم توانايي برقراري رابطه به منظور رفع مشكلات ربطي به مدرسه نداره....نيازايي هستن كه خودشون بر طرف ميشن.مگه بزرگتراي ما مشكلي نداشتن؟

الان كل مدرسه ماله ماس.زميناي ورزشي رو در نظر بگيرين تو زنگ تفريح

شوخي هاي مورد دارو كه خب هر كسي هر حا نميگه....اما خيلي شوخيا پسرونس كه يه معلم خودش اين شوخيو بكنه يا فضا به دانش اموزا بده كه همچين شوخيايي بكنن....

اما غير ممكنه اون معلمه بيا شوخيايي كه با ما ميكرده با دخترا بكنه.....

رفتار پسرا با دخترا خيلي فرق داره...خصوصا توي مركز ما دختر ستيزيه. :دي...

به پسرا محدوديت زيادي ميده مخصوصا تو دبيرستان كه ممكنه براي دخترا ازادي بيشتر باشه...من دارم ميكم از الان اكه اينكارو بكنن دخترا اسيب بيشتري ببينن....اما اگه از اول دبستان اينكار و بكنن هم پسرا عادت ميكنن هم دخترا اسيب پذيريشون كم ميشه...:دي

ولي همچنان دغدغه هايي مثل چي بپوشم هست...حداقل تا دانشگاه هست اينجور دغدغه ها....كه كلا اينا ادمو خيلي محدود ميكنه

mahdad

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید ستاری(یا بقولی "شهید هوابرد")

به نقل از amir.mr :
نظرات خوبی بود.اگه این کار بخواد انجام بشه،باید از سال اول دبستان اجرا بشه،نه دبیرستان.بازم میگم،ما ایرانیا نشون دادیم ادمای بی جنبه ای هستیم و از هر چیز خوبی(که به نظر من مدارس مختلط میتونه خوب باشه،ولی نه در وضعیت فعلی.سمپاد و غیر سمپاد هم نداره)نهایت سو استفاده رو میبرن.
دقیقا" ولی برای بعضی ها(خیلی ها)تاثیر مثبتش بیشتر از تاثیر منفیش است چون واسه این که پسرا جلوی دخترا و دخترا جلوی پسرا ضایع نشن خر خونی می کنن البته گفتم بعضی ها چون برای من هیچ فرقی نمی کنه کی سرکلاس باشه :D :D :-" :-"
نزنین :-ss :-ss :-ss h-: h-:
به پسرا محدوديت زيادي ميده مخصوصا تو دبيرستان كه ممكنه براي دخترا ازادي بيشتر باشه...من دارم ميكم از الان اكه اينكارو بكنن دخترا اسيب بيشتري ببينن....اما اگه از اول دبستان اينكار و بكنن هم پسرا عادت ميكنن هم دخترا اسيب پذيريشون كم ميشه...:دي
بله این مثله همون قضیه ی اشباع شدن بی حجابی تویه کشور های اروپایی300سال پیش شد که گفتن اگه بگذاریم زنها و دخترهاو...ازاد باشن و بی عفت بگردن 2-3سال اول در جامعه مشکلاتی پیش می اید ولی بعد از 2-3سال جامعه اشباع می شود الان چیزی که شما گفتی می تونه برای خیلی از دخترها مشکلات اساسی توسط یکسری افراد بی جنبه و خل وعض درست کنه کهجای گفتنش اینجا نیس :-[ :-[ [-( ولی اگه دخترها هم با این مسئل کنار بیان که 100سال کنار نمیان دولت اجازه نمی ده مگه اینجا وگاسه :D :D :D B-)
ببخشید دیگه مجبور شدم کمی بحث رو باز کنم

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از UniQuE :
ما ایرانیا دیگه خیلی زرنگیم!!! البته همین زرنگیمون علت بیشتر اشتباهاتمونه.
کنترل دنیای مجازی راحت تره! ولی همین دنیای مجازی هم مشکلاتی داره. اول میایم میگیم بحث درسی یه ماه بعد بدون اینکه بفهمی میبینی گرفتار شدی! (;
داری میگی ادم،نمیگی گوسفند(البته ببخشید،من یه کم زیادی رک حرف میزنم)ادمی که نتونه خودشو کنترل کنه،خودشو بکشه خیلی بهتره.
به نقل از مه داد :
دقیقا" ولی برای بعضی ها(خیلی ها)تاثیر مثبتش بیشتر از تاثیر منفیش است چون واسه این که پسرا جلوی دخترا و دخترا جلوی پسرا ضایع نشن خر خونی می کنن البته گفتم بعضی ها چون برای من هیچ فرقی نمی کنه کی سرکلاس باشه :D :D :-" :-"
نزنین :-ss :-ss :-ss h-: h-:بله این مثله همون قضیه ی اشباع شدن بی حجابی تویه کشور های اروپایی300سال پیش شد که گفتن اگه بگذاریم زنها و دخترهاو...ازاد باشن و بی عفت بگردن 2-3سال اول در جامعه مشکلاتی پیش می اید ولی بعد از 2-3سال جامعه اشباع می شود الان چیزی که شما گفتی می تونه برای خیلی از دخترها مشکلات اساسی توسط یکسری افراد بی جنبه و خل وعض درست کنه کهجای گفتنش اینجا نیس :-[ :-[ [-( ولی اگه دخترها هم با این مسئل کنار بیان که 100سال کنار نمیان دولت اجازه نمی ده مگه اینجا وگاسه :D :D :D B-)
ببخشید دیگه مجبور شدم کمی بحث رو باز کنم
دقیقا موافقم.به نظر من،دانش اموزای ایرانی هنوز به اون بلوغ شخصیتی نرسیدن که جنبه ی این کارا رو داشته باشن. X-( X-( X-(
هر چند تغییر مثبتی هست،ولی اجراش در وضعیت فعلی ممکن نیست. :-w :-w :-wاز ما که گذشت،انشاا... نسل بعد از ما جنبه اش رو داشته باشن و این اتفاق براشون بیفته. :-? :-? :-?

FarnazZ

FarnazZ
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
یزد
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
پزشكي

خب بالاخره وجود چندتا آدم بی جنبه باعث میشه هیزم تر و خشک با هم بسوزه ..ولی اگه مختلط باشه فکر کنم بهتر باشه

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از mehrdad_14 :
خب بالاخره وجود چندتا آدم بی جنبه باعث میشه هیزم تر و خشک با هم بسوزه ..ولی اگه مختلط باشه فکر کنم بهتر باشه
در اینکه مدارس مختلط میتونن بهتر باشن شکی نیست،اما همینطور که گفتی،بی جنبه ها عاملی هستن که نمیشه ازشون چشم پوشی کرد.

niktaT3

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
isfahan

ذهن دخترا مکمل ذهن پسراست بنابر این خب خیلی خوبه اگه مختلط باشه :D
ولی ادمای بی جنبه زیادن که به نظر من باید از همون بچگی این روش رو پیاده کرد :-? تااین مشکل بی جنبه ها حل بشه :-"

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از niktaT3 :
ذهن دخترا مکمل ذهن پسراست بنابر این خب خیلی خوبه اگه مختلط باشه :D
ولی ادمای بی جنبه زیادن که به نظر من باید از همون بچگی این روش رو پیاده کرد :-? تااین مشکل بی جنبه ها حل بشه :-"
ای بابا،من که دو روزه دارم همینو میگم! :O :O :O :O :O :O :O :O

unique777

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
F a r z a n e g a n
شهر
NeY SHaboUr
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

هنوز که مدارس مختلط نیست اگه با یکی از جنس مخالف توی همایش حرف بزنی میشی مفسد فی الارض چه برسه به اینکه بخوای با جنس مخالفت توی کلاس بحرفی!
حتما باید استخاره بگیری!!!!!!!
به نظر من یکی از مشکلاتی که میتونه به وجود بیاد یه رقابت شدیده. نه رقابت درسی...
اینکه هر روز منتظری بری مدرسه تا فقط یکی از جنس مخالفتو ضایع کنی و تا چند روز سوژه خنده داشته باشی :D

negar73

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان3 مشهد
شهر
مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی (تخصص :قانونی)

به نقل از UniQuE :
اینکه هر روز منتظری بری مدرسه تا فقط یکی از جنس مخالفتو ضایع کنی و تا چند روز سوژه خنده داشته باشی :D

به نظر من اين يكي كار عقده اي ها هست كه خودشون هر لحظه ضايع ميشن و دوست دارن همون طور كه خودشون ضايع شدن يكي ديگرو هم ضايع كنن.ولي در كل مگه ضايع شدن بده؟ :D
مردم مي خندن ثواب داره خودش :))

unique777

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
F a r z a n e g a n
شهر
NeY SHaboUr
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از negar73 :
به نظر من اين يكي كار عقده اي ها هست كه خودشون هر لحظه ضايع ميشن و دوست دارن همون طور كه خودشون ضايع شدن يكي ديگرو هم ضايع كنن.ولي در كل مگه ضايع شدن بده؟ :D
مردم مي خندن ثواب داره خودش :))
شاید اول بی جنبه ترها یه به قول تو عقده ای ها شروع کنن ولی مسری میشه! درست نیست؟؟؟
ثوابش جای خودش ولی جای اینکارا توی مدرسه نیست... محدوده ی رقابت مدرسه رقابت های درسیه.

مهرناز

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
NeYshaBerliN
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

به نظر من راهه خوبيه واسه پيشرفت درسي !
ولي اين كار بايد از اول توي كشور ميبوده الان يهو مختلط كنن كولااااااااك ميشه !
بايد هر نفر يه محافظ شخصي چيزي داشته باشه هر ثانيه مواظبش باشه دست از پا خطا نكنه !
كلا" كار سختيه !
حالا كه به قول بعضيا قراره كشور در امتداد عرض(محور x ها) به دو قسمت شمالي و جنوبي تقسيم بشه و خانوما آقايون جدا بشن :D
آقايون خانوما انتخاب با خودتونه :D
جدا از شوخي !
اگه از اول نظام آموزشي ما يه جوري بود كه مختلط بودن ديگه هيچ مشكلي نبود !
حتي بهتر از الان بود !
تازه بي جنبه بودن هم كمتر ميشد :-w

• لایک
امتیازات: Karo

Karo

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهيد بهشتي
شهر
سنندج
دانشگاه
دانشگاه تبریز
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

به نقل از *"D:stansfield"* :
به نظر من راهه خوبيه واسه پيشرفت درسي !
ولي اين كار بايد از اول توي كشور ميبوده الان يهو مختلط كنن كولااااااااك ميشه !
بايد هر نفر يه محافظ شخصي چيزي داشته باشه هر ثانيه مواظبش باشه دست از پا خطا نكنه !
كلا" كار سختيه !
حالا كه به قول بعضيا قراره كشور در امتداد عرض(محور x ها) به دو قسمت شمالي و جنوبي تقسيم بشه و خانوما آقايون جدا بشن :D
آقايون خانوما انتخاب با خودتونه :D
جدا از شوخي !
اگه از اول نظام آموزشي ما يه جوري بود كه مختلط بودن ديگه هيچ مشكلي نبود !
حتي بهتر از الان بود !
تازه بي جنبه بودن هم كمتر ميشد :-w
100 درصد با حرفات موافقم اگه مدارس مختلط بود الان من داشتم درس میخوندم که کم نیارم به جای پای نت نشستن

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

دوستان عزیز،باید بگم همتون سر کار هستید. :))
توی این کشور،به نظرات اعتنا نمیکنن و نظر،نظر خودشونه.پس چرا شما گلوی خودتون رو پاره میکنین و این همه فریاد میزنین؟اصلا این همه بحث نتیجه ای هم داره؟به هیچ وجه.فقط بعد از 10،15 تا پست،یه نفر میاد و میگه:«اره،اگه مختلط بشه خوبه،ولی بی جنبه ها نمیزارن.این کار باید از سال اول انجام میشد»
به یه سری نکته جدید اشاره کنین.نتیجه گیریهای جدید انجام بشه لطفا.راهکارهایی ارائه کنین که مثلا اگه این نشد،چی بشه و چی کار کنیم؟ :-?

• لایک
امتیازات: 4245

Shamim

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران

به نظرم نباید خالی از لطف هم باشه!!
دختر و پسر از بچگی یاد می گیرن که چطور با هم رفتار کنن و اگه این کار از مقاطع پایین شروع بشه مفید تره!

Hespride

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی (ره)
شهر
قم...قم...قم
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مالی

تا الان 19 صفحه بحث شده :O
كسي هست كه بتونه يه جمع بندي ارائه كنه؟
نظرات موافق و مخالف، و دلايلشون

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از Shamim :
به نظرم نباید خالی از لطف هم باشه!!
دختر و پسر از بچگی یاد می گیرن که چطور با هم رفتار کنن و اگه این کار از مقاطع پایین شروع بشه مفید تره!
اينو قببول دارم.
اگه هم بخوان مختلط كنن بايد از اون اول باشه نه يهو از دبيرستان.

• لایک
امتیازات: min3a

closeman

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
مشهد
دانشگاه
ازاد:-""
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

می گم یه چیزی... :D
کلا حالا چه ما خودمونو بکشیم و بگیم خوبه یا بده چی می شه؟؟؟؟؟؟؟؟کی به حرفه ما گوش می ده؟کلا اینجا ایرانه!یعنی جایی که حرف حرفه خودشونه...من اسمه دیکتاتوری نبردما :-"
پس کلا بی خیالش شیم...حالا وقتی گفتن بفرمایین این مدرسه مختلط میایم بحث می کنیم :D

جدا از شوخی به این نتیجه رسیدیم که :
مدارس مختطل با شرایط و قوانین خاص خودش در صورتی خوبه که از ساله اول دبستان اجرا بشه...
والسلام....

4245

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
ارومیه
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
مهندسی پزشکی

بعضی وقتا ملت هیچی نمیدونن ! بعضی ها میان با حرفاشون اونارم از خواب بیدار میکنن !

معلم شیمی ما امروز میگفت : قبل انقلاب مدرسه ها مختلط بود ! بعد انقلاب اومدن گفتن که مدرسه ها باید جدا بشن !

بعدش میگفت اون موقع هم واسه ما این مختلط بودن کاملا عادی بود ! هیچ مشکلی نداشتیم ! وقتی گفتن مدرسه ها باید جدا بشن

هممون میپرسیدیم که چرا باید اینجوری بشه ؟! مگه چی شده ؟! گفت بعدش اومدن شک کردن ! هی میگفتن که حتما یه خبرایی هس که نمیخوان مدرسه ها

جدا بشن ! بعدش میگفت که ما هم یواش یواش بیدار شدیم و فهمیدیم اینا دارن چی میگن ! به خاطر همینم منحرف شدن شروع شد دیگه ! :D :rolleyes: #-o :-w

هر کی زود فهمید منظور اینا از این کار چیه زودتر منحرف شد !

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا