Taylor
کاربر فعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
پاسخ : مدارس مختلط
نه پسرا جنبشو دارن نه دخترا!
نه پسرا جنبشو دارن نه دخترا!
به نقل از mhoseini :حداقل 80 درصد بچه ها جنبه ندارد . حتي خودم!
به نظر من که هم پسرا جنبشو دارن هم دخترابه نقل از Taylor :نه پسرا جنبشو دارن نه دخترا!
سال پیش کلاس های المپیاد مختلط بود زنگ تفریح دخترا یه گوشه بودن پسرا یه گوشه رفت برگشتم ما با پا میرفتیم دخترا می.مدن دنبالشونبه نقل از Taylor :زنگ تفریحو رفت و برگشت چی؟؟؟؟؟
میشه دلیل مخالف بودنتو کامل توضیح بدی ؟به نقل از Taylor :کاملا مخالفم!
اگه کلاس مختلط باشه اونایی که حرف میزدن دیگه حرف میزننبه نقل از H O S E I N :خیلی وقتا توی کلاس یه سری بچه ها (یا یک نفر) موقع درس حرف میزنه و یا موقع دیگه. من اعصابم خورد میشه. اگر بعد از تذکر اهمیت نداد میگم "خفه شو دیگه".
خب مثلا" اگر مختلط بشه من نمیتونم اینو به یه دختر بگم که.
یا مثلا" یه موقع یه مشاجره لفظی به زد و خورد تبدیل میشه. در این جا اگر طرف مقابل دختر باشه چیکار کنم ؟ من هم که نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم کتک کاری میشه و ... .
به نقل از H O S E I N :اون تیکه ی فارسی رو اصلا" نفهمیدم چی گفتید.
به نقل از Karo :میشه دلیل مخالف بودنتو کامل توضیح بدی ؟اگه کلاس مختلط باشه اونایی که حرف میزدن دیگه حرف میزنن
تازه قسمت دوم که خیلی خوبه دیگه دعوا درست نمیشه
شرطش سازگــاري با محيــطه !به نقل از amir.mr :اره،ولی به قیمتی گزاف:قربانی کردن یه نسل
دلیلش خیلی واضحه بعد از این همه وقت که مدارس جدا بوده حالا اگه یهو مختلط بشه با توجه به اینکه 90% بچه ها ظرفیت ندارن مدرسه میشه مرکز فسادبه نقل از Karo :میشه دلیل مخالف بودنتو کامل توضیح بدی ؟اگه کلاس مختلط باشه اونایی که حرف میزدن دیگه حرف میزنن
تازه قسمت دوم که خیلی خوبه دیگه دعوا درست نمیشه
اگه الان مختلط نشه تو دانشگاه که میشهبه نقل از Taylor :دلیلش خیلی واضحه بعد از این همه وقت که مدارس جدا بوده حالا اگه یهو مختلط بشه با توجه به اینکه 90% بچه ها ظرفیت ندارن مدرسه میشه مرکز فساد
حــرفتو در باره جنــبه و سازگــار شدن قبــول دارمبه نقل از Karo :راستس یکی از علما گفته بود:
تو دبستان که ادم هیچ حس ج ن س ی نداره پسر دخترا از هم جدان
تو راهنمایی که کم کم داره شکل میگیره این حل از هم جدان
تو دبیرستان که که شدت میگیره این حس از هم جدان
تو دانشگاه که اوجه این حسه با همن
گفته بود از مسئولین خواهش میکنه که توجه کنن و دانشگاه هارو جدا کنن !!
به نظر من که تو دوره دبستان اگه باهم باشن هیچ مشکلی پیش نمیاد
تو دوره اهنماییم همینطور
وقتی تو دوره دبیرستان با هم باشن با توجه به اینکه راهنمایی و دبستان با هم بودن پس مشکلی باز پیش نمیاد جنبه بالا رفته بچه ها اقده ایم نشدن
به نقل از Q U E E N :حــرفتو در باره جنــبه و سازگــار شدن قبــول دارم
امــا مــن فك مي كنم و شنيــدم كه دانشگاه كنترل عـواطف خيلي بيشتره
شايدم چون اينطور فك مي كنن الان وضع ما اينطوره
من درباره دانشگاه اطلاعی ندارمبه نقل از Q U E E N :حــرفتو در باره جنــبه و سازگــار شدن قبــول دارم
امــا مــن فك مي كنم و شنيــدم كه دانشگاه كنترل عـواطف خيلي بيشتره
شايدم چون اينطور فك مي كنن الان وضع ما اينطوره
به نقل از Karo :من درباره دانشگاه اطلاعی ندارم
ولی درکل فک نکنم با جدا سازی دخترا و پسرا جلو همه چیزو گرفت
كلا هرچيزي كه خيلي جلوش رو بگيرن ,بدتر ميشه چون ملت فكر ميكنن چه خبره ه اما خوب 1جورايي جنبش رو هم ندارن ديگه(خيلي ها)به نقل از WORM :جلوی همه چیزو نمیگیرن هیچ اصلا تحقیق کنید میبینید دلیل اصلی فسادی که تو ایران وجود داره همین جدا سازیه.
اگه از اول مختلط باشه جنبه بوجود میادبه نقل از star72 :كلا هرچيزي كه خيلي جلوش رو بگيرن ,بدتر ميشه چون ملت فكر ميكنن چه خبره ه اما خوب 1جورايي جنبش رو هم ندارن ديگه(خيلي ها)