• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مدارس مختلط

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع b.95
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : مدارس مختلط

به نقل از dr.eniac :
وقتي مدرسه ما مختلط بود براي جريمه دختر و پسر ها رو كنار هم مينشوندن باور كنيد اون موقع از خجالت آب ميشدم.........
از وقتی شما یا حتی خودمون دبستان بودیم، گذشته و 180 درجه بچه ها فرق کردن.
من یه چیزایی رو از این بچه کوچولو ها(حتی زیر 7 سال که سن ورود به دبستانه)دیدم که واقعا موندم چی بگم.... :o :o
من که خودم اون موقع برام دختر پسر فرقی نمیکرد و مفهوم خاصی نداشت، من برادر خودم دبستانه و کلا تو اطراف بچه زیر 10 سال زیاد داریم. با کارایی که اونا میکنن
به نظرم حتی فعلا نمیشه دبستان ها رو هم مختلط کرد. باید جامعه طوری بشه که بچه به جنس مخالف مثل یه آدم معمولی نگاه کنه....(نمیگم تربیت خانواده ها، چون به
نظرم شرایط جامعه باعث نوع برخورد و نوع نگاه افراد با جنس مخالف میشه و تاثیرش از تربیت خانواده بیشتره) نه اینکه بچه ها از همون دبستان یاد بگیرن با هم کَل بندازن
و یه سری جمله های فوق نامربوط بگن(با چشم خودم دیدم.....!) [-(
باید طرز فکر بچه یه جوری شکل بگیره که بفهمه به خدا جنس مخالف هم مثل خودش یه آدمه و دو تا شاخ گنده نداره!!! به نظرم اونموقع مختلط کردن دبستانا و بعد هم
مقاطع بالاتر جواب میده و تاثیر خوبی رو رشد بچه ها میذاره

خدايا مارا به دوران دبستان باز گردان تا پاكي را دوباره تجربه كنيم

همه بگين آمين

خدایا فرهنگ ازدست رفته ایران را برگردان، واقعا یه معجزه لازمه تا وضعیت تغییر کنه :(

همــون بهتــر كه نيســت ايــنجا ... كم بي جنبــن ملــت!

به نقل از کوروش :
خدایا فرهنگ ازدست رفته ایران را برگردان، واقعا یه معجزه لازمه تا وضعیت تغییر کنه :(

معجزه هم حتی ممکنه!! البته به شرطی که تمام مردم بخوان، که خوب اینطور نیست!

حالا کلا نمیشه اینطوری تو ایران، حتی از دبستان! ماشاا... بچه ها دارند نسل به نسل بدتر میشوند! لطفا به کسی برنخوره، چون به هر حال هر کسی یکی یا دو تا تو فامیلشون دارن. مدرسه ی مختلط اولش افتضاحه ولی به هر حال عادت می کنند! یک عده زودتر یک عده دیر تر! ولی اولین دانش آموزان که موش آزمایشگاهی میشوند، بدبختند! اونم اگه بخوان میتونن نباشن، و مثل قبل از مختلط شدن مدرسه شون رفتار کنن!

به نقل از rood :
ما هزار تا افغانی دم در خونمون داریم از بچه هاشون چش چرون تر خودشونن

منظورم افغانی خارج از کشوره! وگرنه حرف شما را قبول دارم!

اول بهتره جاي پرورشي كه به بطالت ميگذره كارگاه هاي اموزشي بذارن........يا اينقدر كه به عربي و دين زندگي بودجه ميدن و اهميت ميدن جاش بيان به ما مهارت هاي زندگيو ياد بدن........
مثلا چگونگي ارتباط با جنس مخالف...........چگونگي برخورد و رفتار و............
- - - - - - - - - - - - - -
پي نوشت: يه بار يه مسابه دو استقامت تو مدرسمون برگزار شد كه مسيرش تو دانشگاه بود........مسير مشخص شده فكر كنم 4 يا 5 كيلومتر بود........يكي اول از همه با اختلاف زياد داشت ميدويد يك هو يي دو تا دختر دانشجو بهش تيكه انداختن يا چيزي پرسيدن اين بنده خدا وايساد تا جوابشونو بده و بره اينجوري سوم شد..........

به نقل از amir3_13 :
اول بهتره جاي پرورشي كه به بطالت ميگذره كارگاه هاي اموزشي بذارن........يا اينقدر كه به عربي و دين زندگي بودجه ميدن و اهميت ميدن جاش بيان به ما مهارت هاي زندگيو ياد بدن........
مثلا چگونگي ارتباط با جنس مخالف...........چگونگي برخورد و رفتار و............
- - - - - - - - - - - - - -
طبق پیشنهاد ارزشمند شما بنا بر نیاز ملت ایران از این پس در زنگ پرورشی به دانش آموزان نحوه ی ارتباط با جنس مخالف در زندگی زناشویی آموزش داده می شود.
سرفصل کتاب مدارس دخترانه:
چگونه خود را مطیع خواسته های خواستگار قرار دهیم
همسران موفق با کار در خانه
مدیریت منزل 1
مدیریت منزل 2
چکونه با آشپزی همسر خود را خشنود کنیم
چگونه به هنگام اختلاف از خود گذشتگی کنیم
کودکی مطابق میل تربیتی شوهر داشته باشیم

سرفصل کتاب مدارس پسرانه:
چگونه همسر مطیع خواسته هایمان کنیم
چگونه همه ی همسران را با هم سازگار کنیم
چگونه با زن های صیغه ای برخورد کنیم
چگونه به هنگام اختلاف همسران را ادب کنیم
چگونه فرزندان پسر را برای زندگی آینده تربیت کنیم

برو آقا جمعش کن صد سال می آن تو ایران یادت بدن وقتی جنس مخالفتو دیدی فکر کن یه آدمه !!!!!!!!!!!
می آن اموزش می دن اگه دختر باشی و یه پسر یا مردو ( البت فرقی نمی کنه مثل اینکه مردا با پسرا از نظر آزادی جنسی فرق ندارن) دیدی بدون که افتخار بزرگی نسیبت شده نجیب باش تا ازت خوشش بیاد
اگه مرد یا پسر بودی و یه دختر و دیدی ............................

ما ایرانیا دیگه عادت کردیم...
چیزی که هست اینه که اگه ماها تا 1000 سال دیگه هم سر این موضوع بحث کنیم مدرسه هامون مختلط نمیشن...
اینو همتون میدونید... پس بهتره به جای بحث کردن در مورد مختلط شدن مدارس و تعامل دخترا و پسرا تو مدرسه بریم دنبال یه محیطی بگردیم که مثل مدرسه خشک و تغییر نا پذیر نباشه...

ولي 1000 سال خيلي زياده به نظرم 100 سال ديگه چه كسي بخواد چه نخواد مختلط ميشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا