پاسخ : مدارس مختلط
به نقل از Eliza-M :
در هر صورت نياز به جنس مخالف يه چيز طبيعيه..
يه نيازه..فك نمي كنم فرهنگ سازي چندان فايده اي داشته باشه..
فرهنگ سازي در اين مورد اصلا ساده نيست..بي هيچ وجه!
در صورتي هم كه بخوايم فرهنگ سازي كنيم..بايد بچه ها خودكنترلي رو ياد بگيرن..
همين حالا كه از هم جدان..خود كنترلي بلد نيستن.. حالا شما تصور كنين مدارسي رو كه مختلطه..اينجوري ياد گرفتن خودكنترلي دشوارتر ميشه..
من فكر نمي كنم مختلط شدن بچه ها از پايه باعث بشه عادت كنن! مگه ميشه عادت كرد؟ اگه عادت كردن ممكن بود پس پسرايي كه خواهر دارن و دخترايي
كه برادر دارن نبايد به نيمي از مشكلات جامعه ي فعلي دچار شن!
ثانيا كي گفته باعث پيشرفت ميشه؟ با اينكار تمركز بچه ها بهم ميريزه..مدرسه جاي شناختن جنس مخالف نيست!
خواهش می کنم این پست رو تا آخر بخونید تا قانع بشید
من با بیشتر حرف های شما موافقم ولی با جمله یکیمونده ی شما به شدت مخالفم
الان رابطه ای که شما با خواهرت یا برادرت ، من با خواهر یا برادرم به اندازه ارتباط شما با همکلاسی هاتونه؟
شما یه حرفایی رو به همکلاسیاتون میزنید که شاید حتی اونارو شاید به پدر و مادرت هم نتونی بزنی
بعدشم هر جنسی به جنس مخالف خودش نیاز داره وگرنه نمیتونه بعد یک سنی دیگه به زندگیش ادامه بده چون کسی نیستش که بتونه درکشون کنه
ببخشید من از الان میخوام یکم راحت باشم ( اگه اشکالی نداره )
به نظر شما چرا یه پسر 16 - 17 ساله یا حتی 13-14 ساله میره برای خودش دوست دختر پیدا می کنه؟
یا چرا یه دختر 17-18 ساله یا حتی 12-13 ساله میره برا خودش دوست پسر پیدا می کنه؟
جوابش مشخصه دیگه
به خاطر اینکه به جنس مخالف خودش نیاز داره که به اونا حرفایی رو بزنه یا راز هایی رو بگه که حتی به مادرش که بزرگترین دوستشه تو دنیا نتونه بزنه
الان مثلا آقای X توی سن 14 سالگیه و میره با یه دختری که 17 سالشه هم صحبت میشه یا دختری که از خودش بزرگ تره ، میدونید چرا؟
چون به خودش میگه که این دختره بزرگیه و میتونه منو درک کنه و میتونم حرف هایی رو بهش بزنم که به سنش میخوره و اگه به یه دختره کوچیک تر از خودم بزنم ممکنه که یکم ناراحت بشه یا آیندش خراب بشه
یا مثلا چرا همیشه دخترا با پسرای بزرگ تر از خودشون دوست میشن یا حتی ازدواج می کنن و کمتر کسی میشه که با یه پسر یا مرده کوچیک تر از خودشون ارتباط میگیرن ( جوابش مشخصه دیگه )
چون با خودش میگه بالاخره این پسره دیگه ، سریع تر از یک دختر با جامعه آشنا میشه و حرف هایی رو که من میزنم ، حتما میتونه درک بکنه و میتونه من رو دلداری بده.
بعد شما میگی باید خود کنترلی داشته باشن:
تو مدرسه خودشون رو کنترل کنن ، بیرون از مدرسه چی؟
یعنی بیرون از مدرسه کاری به کار دخترا ندارن و براشون مزاحمت ایجاد نمی کنن؟
خوب چررا می کنن دیگه
میدونی چرا؟
به خاطر اینکه این کار برای مردم کشور ما یه افتخار به حساب میاد و وقتی میتونه با یه دختر ارتباط میگیره ، میدونی به خودش و دوستاش چی میگه؟
میگه ببین نت عجب آدم حرفه ای هستم!!! تونستم مخ یه دختر بزرگ تر از خودم رو بزنم و وقتی که این کار رو تونستم بکنم ، حتما می تونم مخ دختر کوچیک تر از خودم رو هم بزنم.
ولی نمیدونه که داره بزرگترین فکر اشتباه رو می کنه ، میدونی چرا؟
چون یه دختر بزرگ دیگه با جامعه آشناست و حرفایی داره برای زدن ولی دختر بچه ی 13-14 ساله چی؟ آیا با جامعه و آدم های اون آشنایی داره؟؟
بعد میگی باعث پیشرفت میشه؟
چرا نمیشه؟!
مثلا الان من توی مدرسه از یه دختر خوشم میاد که درسش از من خیلی بهتره و باهام شرط کرده که اگه بتونی درست رو از من بهتر کنی ، باهات ارتباط میگیرم
یا مثلا خانوم Y از من خوشش میاد و من هم از ایشون خیلی بهتر هست...ایشون میاد به من میگه که من چیکار کنم تا باهم دوست بشیم؟
منم میگم باید یه کاری کنی که درست از من بهتر بشه
آیا این کارا باعث پیشرفت تحصیلی نمیشه؟
پس چه کاری باعث پیشرفت تحصیلی میشه؟
تازه یه حرف خیلی جالب زدی که من دیگه نتونستم جلوی خودم رو بگیرم و اومدم که جوابتو بدم.
میگی مدرسه جای شناخت جنس مخالف نیست!!!
مدرسه جای شناخت جنس مخالف نیست
جامعه چی؟
خیابون چی؟
آموزشگاه چی؟
جاهای دیگه
یعنی دیگه هیچ کس به جز مدرسه نمی تونه برای خودش دوست دختر یا دوست پسر پیدا کنه؟
خیلی باحالی بابا
امیدوارم با این حرفایی که زدم قانع شده باشید که مختلط کردن مدارس هم جنبه ی خوب داره و هم جنبه ی بد
خوب جنبه ی خوبش اینه:
1. باعث پیشرفت میشه
2. باعث میشه ایرانیا عقده ای به بار نیان ;d
و
...
جنبه های بد:
1. ممکننه باعث بوجوذ آمدن روابط نامشروع بشه
2. ممکنه به هم ریختن احساسات بشه
و
....
حالا قانع شدید؟
ممنون که همشو خونندید