پاسخ : مدارس مختلط
به نقل از Eliza-M :
منظور من از اون مثالي كه درباره ي خواهر و برادر زدم بيشتر براي رد كردن اينه كه يه عده معتقدن اگه دخترا و پسرا بيشتر با هم باشن به هم عادت مي كنن..
من موافقم با اينكه مختلط كردن مدارس جنبه هاي خوب و بد داره..اما جنبه هاي بدش اثرات وحشتناك تر و عميق تري دارن..
مختلط كردن مدارس شايد در حد يه رقابت باعث پيشرفت بشه...اين رقابت الان توي همين مدارس خودمون هست..اما جنس اين رقابت توي مدارس مختلط فرق داره چون رقيبت همجنس خودت نيست...از طرفي يه عده مي گن توي مدارس مختلط بچه ياد ميگيره فرقي بين دخترو پسر نيست..(به نوعي روابط انساني ميشه..) پس ديگه رقابت ثانويه با رقابت اوليه( فعلي) هيچ فرقي نداره..و پيشرفت چنداني هم صورت نمي گيره..
فرض كنيم فرهنگ سازي كرديم و بچه ياد گرفت دختر و پسر مثه همن تا حدودي...روي نيازاش هم تاثيري ميزاره؟ خير! بازم به جنس مخالف نياز داره...و با مختلط شدن مدارس ممكنه خيليا براي برطرف كردن نيازاشون روي محيط مدرسه و ادماش حساب باز كنن.. بلكه به نوعي بچه ها ياد ميگيرن كه "بايد" نيازا برطرف بشه...به هر قيمتي!
من ميگم فرهنگ سازي شايد ظواهر امرو يه كم مرتب كنه..اما روي نياز ها و غريزه ي فرد كه تاثيري نداره!
من يه سوال دارم..الان چقدر والدين ما روي روابطمون با بچه هاي مدرسه نظارت دارن؟
پدر و مادر تا كي ميتونن نظارت كنن ..چقدر مي تونن كنترل كنن؟
من موافق نيستم با اينكه روابط در مدارس مختلط "كاملا" كنترل شده اس! توي همچين محيط و روابطي ذره اي غفلت عواقب وحشتناكي داره.
مخالفم با حرفات
اصن پيشرف رو بيخيال
اونجايي كه گفتي روي نيازاش...
الان دوستي خيابوني و اينترنتي بهتره يا مدرسه اي؟
صد در صد عقل سليم ميگه دوستي مدرسه اي به چن دليل:
١- دوستي مدرسه اي كنترل شدس
٢- عشق و عاشقي كاذب توش وجود نداره چون از بس جنس مخالف ميبيني كه واست عادي ميشه و اگه عاشق بشي معياراي زيادي واسه عشقت داري
٣- مادر پدرا روش تسلط بيشتري دارن
٤- در چارچوب و قوانين خاصي انجام ميشه
واسه پدر مادرا:
يعني الان مامان باباي تو ازت نميپرسن دوستات كين و چه كار ميكنن و درسشون چطوره و با كيا ميري بيرون و كي دوست صميميته و ..
يك پدر و مادر عاقل مطمئن باش ميپرسه (مطمئنا مامان باباي تو هم همين طورن)
مامانت ميپرسه دخترم/پسرم با كي دوست شده مدرسه؟ ميگي فلاني و فلاني
وقتي از همون اول بهت ميگن دوستي با جنس مخالف مشكلي نداره و هيچ ترسي نداري و اسم تت تكشون رو ميگي
بابات ميپرسه پسرم/دخترم با كي ميخواي بري بيرون؟ ميگي با فلاني و فلاني
حتي اگه دوستاتو دعوت كني خونتونمامان بابات ميفهمن با چه كسايي در ارتباطي
از يكي خوشت مياد مياريش خونتون به مامان بابات معرفيش ميكني و رابطه پنهاني معنا ندارت چون ميدوني هيچ مشكلي نيس اگه با يه دختر/پسر دوست باشي
مامان باباتم بهتر ميتونن كمكت كنن
واسه حرف آخرت ذره اي غفلت تو كوچه بيشتر عواقب بدي داره يا تو مدرسه؟
تو مدرسه قوانين هس ضوابط هس هر كاري بخواي نميتوني بكني!
اگر كردي گندش در مياد چون راه فراري نداري
پ.ن: اين نت لعنتي قطع شد كلي از حرفامم يادم رف و اين همه با موبايل تايپ كردم ديگه دست واسم نمونده!