درودبه نقل از عطیه.م :امسال فکر کنم به راحتی بریم مرحله بعد! (ایشاا...!) نظرتان درباره بازی دیشب محمدی چیه؟ به نظرم خیلی خوب بود!!
اصلا با طالبلو قابل مقایسه نیست که......!به نقل از (فرزند) کورش بزرگ :درود
حالا هی بگو محمدی خوب بود!
درست دیشب بهتر از روزای قبلش بود
اما بازم خیلی بد تر از طالب لوه!
گل رو که کلا به خاطر محمدی خوردیم!حتی دستاشو دراز نکرد!
پنالتی رو هم که شانس آورد گرفت
وگرنه با اون طرز تک به تک اومدنش....
موافقم!به نقل از lof :محمدی دیشب ترکونده بود
ازبس خوب بازی کرد بهش پاداشم دادن
به نظر من که ستاره ی زمین بود
نه دیگه نامردی نکنین! بی چاره طالبلو الان مسدوم هست وگرنه اون خیلی دروازه بان خوبیه! محمدی هم خوب بود ولی طالبلو بهتره!به نقل از Swift :محمدی عالی باز کرد واقعا از طالب لو بهتره. فقط باید یه کم رو خروجاش کار کنه.
به نقل از asemon :يعني بچه ها محشر بازي كردن !
عطيه نصف عمرت فنااااااااااااااا چون نيمه دوم مهم بود خيلي قشنگ بازي كردن من كه واقعا دلم نسوخت چون بچه ها همه ي تلاششون رو كردن بيچاره داداش فرهادم!!!!!
حنيفم كه خيلي جلوي تماشاگرها خجالت كشيد ولي همه ي سعيش رو برا جبران كرد !!!!
به نظر من كه استيل آذين اصلا قشنگ بازي نكرد همه ي گلاشون رو ما بهشون تقديم كرديم يكي كه خودمون زديم -يكي پنالتي- يكي خطا روشون كرديم ضربه آزاد شد................
فعلا........
باز حداقل با آفتابه سازی بازی نکردیم تازه یه گلم خوردین!!!1به نقل از yashar21173 :ببخشید من دوباره اومدم یک تسلیت بگم بعد هم برم!
ایشاللا غم اخرتون باشه!
کورس لول شدن گذاشتین مگه؟
ولی عجب بازی ای بود!!
فکم ریخت از اون همه گل!
گل اخریه خیلی تمیز زد این نوروزی! دمش گرم!
هر چی باشه! استیل اذین تیم دوم پرسپلیسه!!
استیلی و کریمی ترکوندن!
اون موقعی که استیل آذین از استقلال 2-0 باخت, همینا بودن که میگفتن استیل آذین به پرسپلیس هیچ ربطی ندارهبه نقل از yashar21173 :هر چی باشه! استیل اذین تیم دوم پرسپلیسه!!
این که واضحه استقلال تک در گند زدنه!به نقل از صبا.و :خوشم میاد ما استقلالیا زیادیم و همیشه تک.