یک صحنه که با شانس رد کردیمو شما بگو جایزه ببر :دبه نقل از ...M30... :خداییش امروزاندازه رئال شانس اوردیم![]()
به نقل از BUG :یک صحنه که با شانس رد کردیمو شما بگو جایزه ببر :د
به نقل از ...M30... :ینی شانس نیاوردیم؟؟؟
نیمه دوم که کلاتراکتوریاحمله میکردن خدایی شانس اوردیم دیگه یه توپشونم گل نشد
جایزه؟![]()
![]()
به نقل از پوریا عابدی :آرش خیلی احساساتیه ولی اصلا بی تجربه نیست...صحنه ی اخراج رو ک دیدم اصلا معلوم بود نه شدتی بود و نه ب نظر من قصدی...واقعا ب نظر تصادفی کله اش خورد ب کله ی اون یارو![]()
![]()
به نقل از Fateme Rahmati :آقا چرا اینجوری بازی کردن؟؟ ولی خب! بردیم!! قربون داش جواد/کاپتان نکو جون!!
انقد پیروزی پیروزی نکنین باز این لنگیا میان اینجا دعوا میشه. اصن به ما چه. الان رقیب ما سپاهان و تراکتوره. چیکار به اونا دارین؟به نقل از Fateme Rahmati :اونکه بله!! ولی استقلال خستس انگاری!! وقتی پولارو میدن به پرسپولیسیا!! همینه دیگه!!
به نقل از Primeval :به نظر من داور باس به بازیکن تراکتور کارت میداد .................
به خاظر تمارز بیش از حد.............
ما تو مدرسه با مشت میزنیم پا چشمه هم دیگه هیچیمون نمیشه............(اقراق)
شما اگه صحنه رو میدیدی با یکم ارفاق میشه گفت اصلا سره آرش به چشمه طرف نخورد............
چه برسه به این که یارو بیفته زمین 2 دورم دوره خودش بچرخه...........
من که اول فک کردم یارو کور شد رفت..............
به هر حال........
B-)
طرفدار به این میگنبه نقل از گل دختر ایران :اخراج آرش برهانی اصلن درست نبود آخه اول کار تراکتوریه به آرش حمله کردو بهش طعنه زد بار دوم آرش صورتشو برد جلو نه به قصد زدن
وکاملن ناعادلانه برخورد شد اصن حرکتِ داور رو دوس نداشتم!
در مورد بازی بعدیمون، این عکسه تو وبسایت باشگاه استقلال بود.به نقل از ریـحـانـه :بازی بعدی هم 23 اسفنده.