هواداران استقلال بشتابید

Mahshad-nasr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سيرجان
رشته دانشگاه
کاش می دونستم.
پاسخ : هواداران استقلال بشتابید

بچه ها تبريك واسه پسره اقا جواد <D= P:>
توجه كردين بازيكناى اس اس بيشتر پسر دارن؟؟؟ {-8
مثلا رحمتى(افتابگردون) دو تا پسر
امير برديا پسر فرهاد مجيدى
امير مهدى پسر اميرحسين صادقى و ...
ايشالا ليگ كه شروع بشه اقا جواد با روحيه ى بهترى بازى كنه \:D/
راستى اولين بازيمون با گسترش فولاده نه؟؟؟

sINAKINDEr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
دانشگاه
برو بابا

چقد عقبه اینجا :)
باو حاجی گل کاشت
این فصل بیشتر از اون چیزی که انتضار میرفت خرید کرد
تیموریان
جمشیدیان
عبدینی
قاضی
نظری
نوری
کرار
لاوره

واقعا دمش گرم
ولی برگردوندند اندو از همه شیرین تر بود
به امید کسب ستاره سوم

sINAKINDEr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
دانشگاه
برو بابا

بابا هواااادااااااااان استقلال کجاااااااااااااااااییییین؟
بشتابیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین
به افتخار حاجی فتل که هیییچییی واسه استقلال کم نمیزاره ایینم جواب سردار لنگییی

161926_477.jpg

reza7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طباطبایی
شهر
Bonab
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

باز وختی جباری بود ی چن تا پاس عمقی میداد با نبودش فقط و فقط سانتر ...ضربه سر و....این داستان ادامه دارد...
ی بازی کسل کننده...امیدوارم براش جایگزین پیدا کنن...

sINAKINDEr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
دانشگاه
برو بابا

به نقل از reza9 :
باز وختی جباری بود ی چن تا پاس عمقی میداد با نبودش فقط و فقط سانتر ...ضربه سر و....این داستان ادامه دارد...
ی بازی کسل کننده...امیدوارم براش جایگزین پیدا کنن...
شما مگه اخبار و دنبال نمیکنین؟ :|
ای بابا
گوران لاوره و جاسم کرار و خریده دیگه
گوران لاوره خیلی بازیکن خوبیه
باو امید وار باشین
تیم امسالمون هممممشون ستارن به خدا

SOUL KEEPER

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
گنبد کاووس
رشته دانشگاه
مهندسی صنایع

استقلال میره برا ستاره سوم، پرسپولیسم تلاش کنه ایشالا سهمیه بگیره و ... بهرحال ما از هرکسی قدّ توانش انتظار داریم.

کاربر حذف شده 8031

مهمان

به نقل از Amir - Eblis :
استقلال میره برا ستاره سوم، پرسپولیسم تلاش کنه ایشالا سهمیه بگیره و ... بهرحال ما از هرکسی قدّ توانش انتظار داریم.
آقا جان ، چرا از سیاست «یک بام و دو هوا» بهره می برید ؟
اون زمان که شیش تایی شدید میگید :«قدیما گذشته !» ولی به این دو ستاره‌تون که می رسیم که مال ِ عهد دقیانوس هست مال ِ قدیما نیست ؟ :D گذشته ها گذشته یا نه ؟ :-"""
پ.ن : هنوز کاربرد درست ِ سیاست «یک بام و دو هوا » رو یاد نگرفتم ، هرجایی ازش استفاده می کنم . :))

نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از آرمادیلّو :
آقا جان ، چرا از سیاست «یک بام و دو هوا» بهره می برید ؟
اون زمان که شیش تایی شدید میگید :«قدیما گذشته !» ولی به این دو ستاره‌تون که می رسیم که مال ِ عهد دقیانوس هست مال ِ قدیما نیست ؟ :D گذشته ها گذشته یا نه ؟ :-"""
پ.ن : هنوز کاربرد درست ِ سیاست «یک بام و دو هوا » رو یاد نگرفتم ، هرجایی ازش استفاده می کنم . :))

الان اینا رو جدی گفتی یا میخواستی بخندیم شادمون کنی؟ :-" داری نتیجه‌ی یه دربی رو با دوتا ستاره‌ی مسابقات «آسیایی» مقایسه میکنی؟! در ضمن، ما نمیایم در مقابل همه باختا، کم اوردن‌ـا، ته جدول شدن‌ـا و اینا بگیم: ببین ما دو تا ستاره داریم! اما خب شما میگید! شما تو هر موقعیتی اون 6 تا گل رو یادآوری میکنید که این اشتباهه. وگرنه کسی منکر اصل‌ش نیست که. :D

کاربر حذف شده 8031

مهمان

جدّی میای جام باشگاها رو با دربی یکی می کنی ؟ :O این یه اصل‌ـه ، حدّاقل تو ایران . که دربی مهم تر از هر چیز دیگه ای هست . شیش‌تایی ها ! بعدش کی گفته شماها نمیاید هعی اون دوتا ستاره رو به رُخ بکشید ؟ اتّفاقاً هر وخ ما گفتیم:«شیش‌تایی» شماها هم گفتید :«دو تا ستاره!» شاید تو یادت نمیاد ؟ چند وخته فوتبال می بینی عمو ؟ :D در کُل شماها هم از این دوتا ستاره بهره ها بردید ولی چون کمتر کسی این رو یادش هست - چون ارزش‌ش در مقابل اون شیش‌تایی ها کمتر هست - ازش کمتر استفاده شده . این شیش تایی ها اصلاً درحدّ یه ضرب المثال معروفه این رو باید بدونی دیگه ، میدونی ؟ :D

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از آرمادیلّو :
جدّی میای جام باشگاها رو با دربی یکی می کنی ؟ :O این یه اصل‌ـه ، حدّاقل تو ایران . که دربی مهم تر از هر چیز دیگه ای هست . شیش‌تایی ها ! بعدش کی گفته شماها نمیاید هعی اون دوتا ستاره رو به رُخ بکشید ؟ اتّفاقاً هر وخ ما گفتیم:«شیش‌تایی» شماها هم گفتید :«دو تا ستاره!» شاید تو یادت نمیاد ؟ چند وخته فوتبال می بینی عمو ؟ :D در کُل شماها هم از این دوتا ستاره بهره ها بردید ولی چون کمتر کسی این رو یادش هست - چون ارزش‌ش در مقابل اون شیش‌تایی ها کمتر هست - ازش کمتر استفاده شده . این شیش تایی ها اصلاً درحدّ یه ضرب المثال معروفه این رو باید بدونی دیگه ، میدونی ؟ :D

من همیشه یک عقیده دارم خیلی خوشالم که همه در اثبات این عقیده بهم کمک میکنن :D

حرفای این لنگیا کلا به یک صورتیه و انقد خنده داره که دیگه نیازی به جواب نداره. والا :))

یک بازی دربی مهم تر از دوتا ستارست :))

sINAKINDEr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
دانشگاه
برو بابا

شما رو نمیدونم ولی من پریشب تصمیم گرفتم با این همه ستاره که استقلال خرید و این اختلاف فاحش توی رده بندی فیفا و این همه برتری نسبت به پرسپولیس دیگه اصلا با این لنگیا کل کل نکنم
اگه با اینا کل کل کنیم فردا هوادارای گسترش فولاد هم شاخ میشن بعد اگه جواب اونارو ندیم میگن چطور جواب لنگیارو میدین مگه ما با اونا چه فرقی داریم ؟:D
کلا هم به دوستای پرسپولیسیم میگم برین هر وقت طرفدار سپاهان و تراکتور سازی شدین بیاین کل کل کنیم

بعله :|

کاربر حذف شده 8031

مهمان

اگر پیشنهاد میشد بم که :« شما امسال شیش تایی کنید اینا رو ولی فصل بعد بردید لیگ یک!» من قبول می کردم . البتّه اگر جای رویانیان بودم . :D
+ زیادی دارم شر میگم . میدونم . یه حس عجیبی بم دست میده گاهی اوقات که حسّ اسپمری و کل کل توم زنده میشه ، بله ! :D

Hamid.s

‌Bug
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد1
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
نرم‌افزار

به نقل از آرمادیلّو :
اگر پیشنهاد میشد بم که :« شما امسال شیش تایی کنید اینا رو ولی فصل بعد بردید لیگ یک!» من قبول می کردم . البتّه اگر جای رویانیان بودم . :D
+ زیادی دارم شر میگم . میدونم . یه حس عجیبی بم دست میده گاهی اوقات که حسّ اسپمری و کل کل توم زنده میشه ، بله ! :D

این ناشی از عقده ناکامیتون در برابر استقلالا تو این سالای اخیره :-" بله :-"

Wulfric

Percival's daddy
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از آرمادیلّو :
بعد از 3 ماه برگشتم به فروم، دوباره اولین چیزی که تو این تاپیک می بینم فقط باعث خنده م میشه. :|
.
.
حالا لنگیا رو بی خیال، ترکیب احتمالی استقلال توی بازی امروز رو میگن اینه:
10g0mrp.jpg

کلا از ریخت قاضی که زیاد خوشم نمیاد :-ss فقدان نکو، تیموریان و فرهاد هم که به شدت حس میشه. :-s
نمی دونم چرا ولی حس می کنم که قلعه نوعی به نحوی گسترش فولاد رو دست کم گرفته که این ترکیب رو به زمین فرستاده. :|

• لایک
امتیازات: Zed

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

تیم این فصل عجیبه!نه میشه گفت خوب تر از قبلی و نه بدتر!قشنگ ریسکه انگار..میشه عالی باشیم و میشه هم افتضاح..
کاش قاضی فراتر از یک پخمه باشد :|
و امید هست نیکبخت دوباره بشه محبوب قلب های آبی 8->واقعا دوسش داشتم تا قبل رفتنش خیلی..

M.Y.B.Q

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان4d
شهر
تهران
مدال المپیاد
نپرس!!!!
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
دندون پزشكي:*

تنها دليلي كه من استقلاليم اينه كه ميدونم بعضيا (مخاطبان خاص) هرچي ميگن بر عكسش خوبه يا درسته.....جدي...... B-)

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

حرف دل امیرخان این بود ک حاجی تیم من ی مجتبی جباری کم داره..
ب کرار امیدی نیست.کاش لاوره شاخ باشه.رزومه اش ک شنیدم شاخه.. 8->

• لایک
امتیازات: Zed
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم اجتماعی (انسان‌شناسی)
تلگرام
اینستاگرام

ببخشید که من دارم این بحث بیهوده رو ادامه میدم. اما نمیشد این رو نگم و امیدوارم بحث تموم شه.

به نقل از آرمادیلّو :

الان جمله‌ی اول مونولوگ بود دیگه؟ با خودت بودی؟ :D انقدر این حرف‌ت عجیبه که صحبتی ندارم در مقابل‌ش. ارزش دوتا ستاره از شیش‎تایی‌ـا کمتره؟! علیرضاجان بچه‌ی دبستانی هم میدونه که مقیاس آسیا از ایران وسیع‌تره آخه. چند وقته فوتبال میبینم؟ نکنه شما از سال 52 که جریان شیش‌تایی‌ـا پیش اومد فوتبال میدیدی؟ اون موقه سمپاد هم بود؟ :))
ببینید من همیشه باتعصب راجع به استقلال صحبت میکنم؛ اما تو این مورد واقعاً از نظر منطق هم ما از شما برتریم. انقدر سر هستیم که نیاز به دلیل نباشه و جز مفاهیم اولیه حساب شه!

× چرا میگید به کرار امیدی نیست؟ میگن خیلی شاخ‌ـه که. موضع خاص ندارم‌ـا؛ صرفاً خواستم نظرتون رو بدونم. :-?

sINAKINDEr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
دانشگاه
برو بابا

اقا اینارو ول کنین خبر دارین الان فرهاد مجیدی اقای گله ؟ :X

نام مرکز سمپاد
حلی ۲ #شوش