منم یه چیزی رو یاداوری کنم استقلال همون تیمیه که امسال داربی رو باخت و استیل آذین هم ازش برد!به نقل از عطیه.م :بابت برد استقلال و بازی زیباش به همه تبریک میگم...!
خواستم یادآوری کنم که این همون تیمیه که پارسال 4تا به پرسپولیس زد......!
من دلم نمیخواد دعوا شکل بگیره پس اصلا یادآوری نمیکنم که در کل داربی ها استقلال بیشتر برده و داوری ایران .........!به نقل از Death :منم یه چیزی رو یاداوری کنم استقلال همون تیمیه که امسال داربی رو باخت و استیل آذین هم ازش برد!
موافقمبه نقل از Mahtab-K :این مایه سرور و خوش بختیست که فلک از رنگ قرمز خالیست
تلالو آسمان را می بینی گویند که خدا هم استقلالیست
عشق است اس اس
عشق است خسرو و فرهاد
احسنت. کاملا موافقم. شیره استقلال.به نقل از Mahtab-K :این مایه سرور و خوش بختیست که فلک از رنگ قرمز خالیست
عشق است اس اس
عشق است خسرو و فرهاد
موافقم باهات! قبول دارين ديروز نيمه اول خيلي بد بازي كردن!!!به نقل از Mahtab-K :این مایه سرور و خوش بختیست که فلک از رنگ قرمز خالیست
عشق است اس اس
عشق است خسرو و فرهاد
5 تایاششششششششششبه نقل از Death :منم یه چیزی رو یاداوری کنم استقلال همون تیمیه که امسال داربی رو باخت و استیل آذین هم ازش برد!
گفتی مثلا یه چیزی بگی که پرسپولیس هم هست!؟خوبه ما تاحالا 20 بار بردیم شما 17 باربه نقل از Death :منم یه چیزی رو یاداوری کنم استقلال همون تیمیه که امسال داربی رو باخت و استیل آذین هم ازش برد!
فردا تو بازی با صبا هر کی لیاقتش بیشتره خواهد برد.هر چند اس اس یک کم زیادی لیاقتش بیشتره ولی چشم دشمنی در نخواهد اومد چون صبا دشمن نیس!به نقل از Amir Joon 2 :فردا هم خدا کنه گل بکاره ! بترکونه تا چشه دشمنا درآد !
منظور پس پس بود ! که اتفاقا" دشمنه !به نقل از MOTAHARE-G :فردا تو بازی با صبا هر کی لیاقتش بیشتره خواهد برد.هر چند اس اس یک کم زیادی لیاقتش بیشتره ولی چشم دشمنی در نخواهد اومد چون صبا دشمن نیس!
پس پس کیه ؟منظورت پرسپولیسه؟؟؟من مشکلی ندارم هرجور دلت می خواد بگو!آخه من از هیچ کدوم از تیمای ایران بدم نمی یاد چون همشون ایرانین پس جانب گیری نمی کنم!!!به نقل از Amir Joon 2 :منظور پس پس بود ! که اتفاقا" دشمنه !
بله ! منظور همون بود !به نقل از MOTAHARE-G :پس پس کیه ؟منظورت پرسپولیسه؟؟؟من مشکلی ندارم هرجور دلت می خواد بگو!آخه من از هیچ کدوم از تیمای ایران بدم نمی یاد چون همشون ایرانین پس جانب گیری نمی کنم!!!
از شموشک تا استقلال
از تراکتور تا پرسپولیس...