تا جایی که من خبر دارم نظری جویباری (مسئول نقل و انتقالات استقلال) گفته برنامه ای برای جذب فروزان نداریم وگرنه به باشگاه تراکتورسازی نامه میزدیم.احتمالا دروازه بانی برزیلی که قرار فردا وارد ایران شه گلر شماره یک استقلال شه ولی من دوست دارم حالا که سید رفته حداقل وحید طالب لو رو برگردونن به جای این گزینه ها...
آندو تمدید کرد
الان لیستمون تکمیل شد با تمدید آندو و امیرحسین و هاشم و خسرو..ولی تیم دنبال بستن با کریم انصاریفرده ک یکی از بازیکنا رو خط بزنن اینا بذارن جاش کاش نوری خط بخوره
تیممون عالیه این فصل.مرسی افشارزاده
صمیمانه منتظرم لیگ شروع شه برم استادیوم
تاپیک استقلال جای کل کل هوادارای استقلال و پرسپولیس نیست بلکه جایی است برای بحث و تبادل نظر در مورد تیم استقلال.اینکه یه پرسپولیسی بیاد اینجا نظر بده مشکلی نداره،مشکل جاییه که اون آدم به جای بحث درمورداستقلال به "کل کل" بپردازه.
سخنان جالب نكونام در مورد فوتبال ايران و قلعه نويي
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1164474&title=گفتگوي_جنجالي_نکونام_درباره_پشت_پرده_فوتبال
"يک نکته درباره آقاي سرمربي بگويم که خيلي زود همهچيز را فراموش ميکند. فوقالعاده دهنبين است و اگر 20 سال با شما دوست باشد و يک نفر پشت سرتان حرفي بزند، سريعاً باور ميکند و ناگهان تبديل به دشمن شما ميشود. يک چيزهايي ذاتي است و دست آقايان نيست."
"آقايان در جلسهاي گفته بودند ما دو تا هافبک داريم و اگر نکونام هم برود، تيم قهرمان ميشود. گفتند اصلاً نيازي به او نداريم و رضايتنامهاش را بدهيد. در جلسه آخري که در باشگاه داشتم و ايشان هم بود، علناً گفت ما اين بازيکن را نميخواهيم و بدون او هم قهرمانيم اما جرأت نداشتند اين حرفها را به مردم و طرفداران بگويند. در جلسه گفتند برو ولي در مصاحبهها چيز ديگري ميگفتند چون شجاعت نداشتند، جرأت نداشتند، عادت کردهاند دروغ بگويند."
يعني اين قسمت قشنگ شسته گذاشته كنار
"همين آقايان دو روز رفتند تمرين يک تيم آلماني را از پشت فنس نگاه کردند، هنوز دارند دربارهاش حرف ميزنند و ميگويند ما آنجا دوره ديديم! اگر در دوران بازيگري در سطح اول دنيا بازي ميکردند، کل مردم ايران احتمالاً بايد جلويشان تعظيم ميکردند."
"چون سه گلي که زدم مثل يک تير در چشم آقايان بود. چشم نداشتند موفقيت تيم را ببينند و ديگر همه مردم ميدانند چقدر نقشه کشيدند که جاي کروش را بگيرند."
"شما ببينيد آقايان بعد از شکست 3 بر 2 استقلال مقابل پرسپوليس که همراه با يکي از دوستانشان بازي را تماشا ميکردند، چطور بعد از شکست بالا و پايين ميپريدند و خوشحالي ميکردند."
"* آيا در مدتي که در استقلال بوديد، به بازيکنان در رختکن بياحترامي ميشد؟
شما از مربياي که به بازيکن فحش ميدهد و ميخواهد با او يقه به يقه شود تا همديگر را بزنند، چه توقعي داريد؟ آقايان اگر يک روز هم به تمرين لورکوزن رفته بودند، حداقل اين چيزها را ياد ميگرفتند. يک رفتار جالب ديگرشان اين بود که ميگفتند ما نه روزنامه ميخوانيم و نه سايت. اتفاقاً اينها تمام سايتها و روزنامهها را خط به خط ميخواندند و حتي چند نفر برايشان کار ميکردند. اگر يادتان باشد قبل از جامجهاني ماجرايي درست کردند که نکونام فلان قدر ميدود و در زمين راه ميرود. اينجا هم ديديد که دستشان رو شد و طبق آمار فيفا، من هم مثل ديگر بازيکنان زياد در زمين دويدم. اينها جماعت دروغگويي هستند که خيلي راحت آخرتشان را ميفروشند."
توصيه مي كنم فوتبالي و غير فوتبالي اينو بخونن كامل خيلي باحاله لينكشم باز ميزارم
http://www.varzesh3.com/news.do?itemid=1164474&title=گفتگوي_جنجالي_نکونام_درباره_پشت_پرده_فوتبال
بسیار برام جالبه ک هواداران تیمی ک بازیکنش ب خودش حق میده داور رو هل بده بعد کارت گرفتنش دارن انقدر راحت از اختلاف امیرخان و جواد سواستفاده میکنن واقعا عالین اینا
فقط فعلا برامون مهمه حاشیه رو از تیم دور کنیم.تیم این فصلمون عالیه..راحت قهرمانیم اگه ب خودمون نبازیم..
گل شهباززاده عالی بود..کرار واقعا با تیم هماهنگ شده
اگه همینجوری خوب بازی کنن بچه ها ایشالا باز ما برنده میشیم..اگر هم نه کاملا من از تیمم راضیم
استقلال1-سپاهان2-فغانی1 :)
+نیمه ی دوم واقعا بد بودیم.ولی در کل من واقعا ب تیم امیدوارم..پنالتیه واقعا گند زد تو روحیه ی بچه ها
اما تیم درست میشه.خدا کنه تا وقتی ک حنیف و امیرحسین برسن مگویان زهر خودشو نریزه
تا اینجا از عملکردمون تو لیگ راضیم من واقعا
چقد دروازه بانمون شاخه نیمه دوم خیلی خوب کار کرد
کاری کنیم بازی استقلال پرسپولیس آخر فصل برا هر دو تی تشریفاتی شه
پرسپولیس آخریش و استقلال اولیش قطعی شه
ــــــــــــــــــــــــــ
ویرایش بعد از دیسلایک خوردن:
من برم تاپیک پرسپولیسیا - بدم