- نام مرکز سمپاد
- میرزا کوچکخان ۲
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
لازم به ذکره که لایکم به سه خط اول بود فقط ((:ولی جدا ازین موضوعا
بازی قشنگی بود:)
خسته نباشین:)
ولی تاج سر ایرانیم ما
لازم به ذکره که لایکم به سه خط اول بود فقط ((:ولی جدا ازین موضوعا
بازی قشنگی بود:)
خسته نباشین:)
ولی تاج سر ایرانیم ما
انقد بدم میاد خودشون از اسپم دادن بقیه ایراد میگیرن ولی اسپم میدنانقد بدم میاد بعد بازی ملت میان این جا اسپم میدن
محکم تر بزن سینه روبیصبرانه منتظرم فردا پرسپولیس ببره تا بانگ تکتکتون رو به آتیش بکشم
جشن :)همینه! استقلال اومده تا پرسپولیس رو لوله کنه بره
امشب بابرد جشن می گیریم
دیدیم کی کامشات شدایشالا امشب کامشاد شید *-* (ت)
خدا رو شکرهر هر هر
بیصبرانه منتظرم بیای بانگ ضایع شی
دانشگر رسید گل زد مهدی عالی بود حسینی خوب کار کردمن سر دانشگر شک دارم خدا کنه برسه حالا :)
البته بعید میدونم با افتضاحی که از میلاد و آرش دیدم بازی کنن البته بازیکن دیگه ای هم نداریم
چرا هی پست میلیچ رو عوض میکنن ؟ گند خورده به بازیش که
کلامی با حسینی: جان مانلی امروز رو مثل روزای خوبت باش
میگن فضانوردا تحویلش گرفتن میدن به ناسا که اونا بفرستن ایراندوستان یه توپ افتاده رو پشت بوم خونمون!
لطفا صاحبش بیاد پی وی نشونیش رو بده ،توپ رو تحویل بگیره
قیمه ها رو نریز تو ماستا
تو چه ترسیدی بانگو بستی
صرفا یه یادآوری ساده بود تا جایگاه هم دیگه رو بدونیم
ترس چیه فرزندم ، من نمیخواستم بانگم خیلی شلوغ بشه و تحت تاثیر دربی قرار بگیره ، اگه حرفی هست در پ.خ و تلگرام و یا حتی همین تاپیک در خدمتم (:
بدم میاد دور و تسلسل راه میندازن با اسپماشونانقد بدم میاد خودشون از اسپم دادن بقیه ایراد میگیرن ولی اسپم میدن
تبریک به شما دوست تاجی من :)تبریک به دوستان آبی دل عزیزم @mahdiar84 @reyhaneh24 @Ss_Zahra و سایرین [۴تا قلب ابی براتون]
خیلی بازی با کیفیتی داشتیم امشب و حسابی خرسندم!
و بسیار خرسندترم که میتونم جشن قهرمانیو تو مشهد کنار تیم جشن بگیرم *~*
خلاصه که دمتون گرم ای قهرمانان
پ ن: (کری خوانی) : بر همه ی تاجیای عزیز واجبه امشب عکس اوساگونا رو بذاریم پروف ! ایشون یه تنه سهم بزرگی تو بردمون داشتن لایق تشکرن
ششم شهریورماه ۹۹
دربی ۹۳ـُم
تبریک به شما دوست تاجی من :)
(چرا برای من نوتیف تگ شدن نیومد زودتر بیام )
خوش بحالتون
ایشالله 1400 بگذره لوله اشون کنیم
تبریک به شما دوست تاجی من :)
(چرا برای من نوتیف تگ شدن نیومد زودتر بیام )
خوش بحالتون
ایشالله 1400 بگذره لوله اشون کنیم
میگی نمیخوام بحث کنم ولی الان داری بحث میکنیکسی هفت تیر نذاشته ولی وقتی انیستا شات میزارین و تگ میکنین ک ببینشون و ال و بل... میام سرمیزنم...
برا من مهم نیس ک نظرتون چیع و چی و نیس...اینا عقیده و تفکر و نظرات ما هستن و بحث کردن در رابطه با این جور مباحث تهش هیچی ندارع ...چون دو طرف فک میکنن ک بهترینن و...
نظر هر کسی برای خودش محترمه...بیشتر دیس های منم بخاطر اینکه رقیب تیم مورد نظر منین نیست بخاطر بحث و دعوا و هایی هس ک همه جا هست و اینجا هم باز راه انداختین و...
دیس انقد مهمه براتون... هه
بیبی ربطی ب طاقت ندارع... خنک؟... باشه ما سوختیم شما ک این همه سال پست سر هم باخت دادین ک جزغاله این... 6 تا؟ مگ پلی استیشنه...
++ حوصله بحث رو واقعا ندارم و قبلا هم خیلی خیلی سرش صحبت کردیم... احترام و جایگاه همدیگرو بدونیم...
ما از این دسته افراد احمق و جوگیر اعلام برائت میکنیم :)خدایی خجالت نمیکشن اونایی که بخاطر وریا مرگ بر کورد مرگ بر کورد را انداختن؟
یکم شعور داشته باشید