سلام سلام
خب قرار بود مثلا دوری کنم از سایت تا وضعیت تحصیلی مو ارتقا ندادم و اینکه بازی امروزم ندیدم
ولی خب
شیطون گولم زد که بیام سایت بیینم چخبره تو تاپیکای طرفداری
خب باید از جایی شروع کنیم که خواننده بفمهمه که این تاپیک ب فرض مثال مال استقلال/پرسپولیسه
و اگه فسفر بیشتری بسوزونه میبینه که بالاش نوشته باشگاه طرفداری و کلوپ هواداری
پس هوادار تیم مقابل قطعا جایی توی اون تاپیک نداره
کری خوندن خوبه و لذت بخش چه بسا
ولی خب فکر نکنم جاش اینجا باشه
بنظرم از مدیر(سرور اعظم
)بخایم که تاپیک کری خوندن داشته باشیم اونجا بتونین راحت حرفاتون بزنید و بگید که آره ما چقد بلدیم کری بخونیم
گذشته ازینا یادمون نرفته که پرسپولیس با کاشیما دوسال پیش بازی داشته چندین هزار نفر نشستن و بازی رو با کلی هیجان دیدن
چقدر دانش آموز توی مدرسه دوزانو کنار هم نشسته بودن تا بتونن که همه بازی رو ببینن
اما اون وسط کسی نمیومد بگه که اره اسقلال فلان و بهمان هممون خوشحال بودیم چون نماینده تیم ملی مون پرسپولیس بود نه صرفا جهت اینکه کدوم تیم بهتره تا بیایم تشویقش کنیم
**پیام بازرگانی:یادمه از ۳۰۰نفری که داشتیم تو سایت و نمازخونه بازی رو میدیدیم فقط یک نفر(!)بود که از ته سالن هی کاشیما کاشیما میکرد اونم از سر شیطنت و بماند اینکه انداختیم تو موتورخونه مدرسه و تا اخر بازی اونجا بود**
بگذریم...
پس یادمون هست و یادتون هست که بخاطر علاقه یا طرفداری نیومدیم پرسپولیسو تشویق کنیم اومدیم که منتخب
کشورمون رو تشویق کنیم
یه چیزی هست به اسم اخلاق ورزشی:)
و قطعا تو هرچیزی که به ورزش اعم از بازیکن و مدیر و هوادار مربوط میشه ارتباط مستقیم داره
پس به خودمون بیایم و سعی کنیم تا اینکه بخایم به تیم مقابل توهینی کنیم تیم خودمون رو تشویق کنیم
البته که کری خوندن از قدیم ندیما بوده ولی سعی نکنیم که توهین و فحاشی(بلانسبت شما گلای تو خونه)قاطی بشه
خیلی گوگولی هرکی بره سراغ تیم خودش اینقدرم تایپکای بیراه نرین بشینین سرجاتون
و در آخر اینکه
هممون شاهد این مافیای فوتبال هستیم و چه بسا بیشتر در تیم پرسپولیس
اینو نمیگم که سریع بیاید دیس بدید
یکم واقع بین باشیم لدفا
میدونم بخاطر یک سری افراد ناحقی های زیادی در حق استقلال و تیمای دیگه شده و کاریشم هم نمیشه کرد قطعا
پس اگه یه جایی ناحقی شد و رفتید بالا همش به خودتون ننازید که از استعداد تیم بوده
من نمیگم که تیم بی استعداده اتفاقا بازیکنای خوبی دارید و قطعا اگه خوب نبودید در کنار تیمهایی مثل ما قرار نمیگرفتید:)
حرف من این دستای پشت پردس خلاصه
به هرحال هرجا بحث تیم باشه قدرتمند پشت تیم هستیم
و هرجا بحث کشور و تیم ملی بازم قدرتمندتر هستیم
به امید بازیهای جوانمردانه
بودرود
پ.ن:من که خودم الان نفهمیدم طرفداری تیممو کردم یا نصیحتای مامانبزرگی از طرفی ندای درونم میاد میگه همیشه هر دو جانبو بگیر از طرفی کودک درونم میگه ولش کن آقا کری تو بخون
ما که چیزپیچ شدیم رفت
امیدوارم شما نشین
خب دیگه من برم که خیلی زر زدم