خب خب الان چند دقیقه ای به پایان بازیه ولی مینویسم:)
آقای سرمربی شاه تاج فرهاد مجیدی چطور ازت تشکر کنیم بابت تیمی که ساختی؟چطور بهت بگیم که اندازه کل دنیا ازت ممنونیم
آقا فرهاد تو استقلال رویاییمون رو ساختی تیم سوم استقلال الان تو بازیه ولی از کل تیمای ایران بهتر بازی میکنه
رشید که خب توپی نیومد:)
سیاوش و مرادمند سد سکندری بودن:)
محمد نادری شده بزرگترین لنگی سوز ایران
کاپی وریا هم که گیانمه:)
بازی اروپایی و بینظیر دو هافبک دفاعیمون...
آقای ریگی که بهترین تخریبچی آسیاست...و آرش رضاوند که انقدر ازش انتقاد میشه امشب بنظر من بهترین بازیکن زمین بود
بازی بینظیر فرشید اسماعیلی و دیاباته و قایدی هم که مثل همیشه عالی
3 تا زدیم کلی نزدیم
به هرحال بازی بعدی سخت خواهد بود با الدحیل ولی من به فرهاد و تیمش از چشمام بیشتر اعتماد دارم
این تیم مستحق ستاره سومه شک نکنین
پ.ن فقط اونجاش که عباس قانع گفت تیم استقلال دوبار به همه تیم ها یاد داده چجوری باید قهرمان شد تو این جام
خب چهارشنبه ساعت 22:15 با تیم قدرتمند الدحیل بازی داریم...همون بازی ای که هممون منتظرش بودیم...و امیدواریم با سر افرازی بچه ها و شاه فرهاد همراه باشه:)
خب من اومدم چند خط بنویسم و تحلیل کنم
تیم الدحیل خیلی خوب مالکیت توپ رو برای خودش میکنه و همیشه صاحب توپ و میدانه(باید ببینیم آیا میتونه جلوی استقلال هم این کار رو بکنه یا نه!)
بازیکنان آماده ای دارند که خب میشناسیمشون دیگه موعز علی و علی کریمی()و ادمیلسون(ازوناس که میترسم ازش)وخیلی بازیکنان آماده دیگه
حالا....
استقلال که توی دوبازی گذشته آماده نشون داده و آمار هم نشون میده که این تیم از بهترین تیم های حال حاضر آسیاست
حالا ازونجایی که دو بازی طوفانی رو تیم فرهاد پشت سر گذاشت قطعا آنالیزور های اونها سخت در حال آنالیز تیم آماده فرهاد مجیدی ان...
فرهاد یک مربی کلاس جهانی است...و قطعا به این موضوع واقفه و یقینا با یک تاکتیک جدید به میدان میاد
و خب الدحیل رو هم استقلال تا حالا نتونسته ببره و امیدواریم این طلسم شکسته بشه...
و خب ترس هممون از علی کریمی است ولی میخواستم بگم ما آرش رضاوند رو داریم علی کریمی کیه دیگه؟ به امید موفقیت تاج
ترکیب عشق اومد:)
چه ریسکی کرده شاه فرهاد ولی یقین دارم تاکتیکی پشت این نوع چیدن ترکیب بوده:)
رشید مظاهری
سیا یزدانی:)
مرادمند
محمد لنگی سوز(برا اونا که نمیدونن همون نادریه)
احمد موسوی(بجای وریا غفوری وریا اصلا تو بازی نیست!!!)
مسعود ریگی دلها
آرش رضاوند(که قراره پوز علی کریمی رو به خاک بمالونه(((=)
فرشید اسماعیلی{کاپیتان} مهدی نیمار
گیتاریست
شیخ دلها
مثلث آتشین استقلال تو بازیه
باید ببینیم میتونیم یکی از قدرتمند ترین تیمای آسیا رو به زانو دربیاریم یا نه...
خب بچه ها میدونم حال هممون گرفته اسهممون ناراحتیم...هممون شاید تا صبح از ناراحتی خوابمون نبره...
من فقط اومدم چند خط بنویسم
فدای سر تک تک بازیکنا...همه تلاششونو کردن
دفاع خیلی خیلی افتضاح بود ولی خیلی تلاش کردن بچه ها
فقط حمایت کنین از شاه فرهاد
خسته نباشین
شک نکنین بازی برگشت پدر تیم قرمزپوش رو درمیاریم:)
شب خوش تاجیا البته من که خواب ندارم):
#تاج_سر_آسیا خب حداقل الان بعد از اشکای دیشبم حالم بهتره میتونم بیام منطقی بنویسم
میدونین این باخت استقلال مجیدی شرف داشت به کل بردای دوره فکری شرف داشت به اینکه بخوایم مث یه تیمی به بازیکن سابقمونم یه کم پول بدیم تا بازی رو برامون دراره...
خلاصه که من به استقلال افتخار میکنم...روحیه ی برنده به تیم برگشتهتا نفس آخر بچه ها تلاش میکردن
درمورد انتقاد ها بگم:
ریگی روز خیلی خیلی خیلی بدی رو داشتولی امیدواریم فرهاد روحی روانی روش کار کنه تا به شرایط آرمانی برسه:)
مرادمند بازی خیلی خیلی ضعیفی داشت ولی خب قطعا فرهاد بازی بعدی فکری برای این دفاع میکنه
هر رفتی یه برگشتی داره و فقط و فقط 2 روز مونده تا بریم برا انتقام
و اینکه اگر کسی از تیم رقیب براتون کری خوند دو نکته رو در نظر داشته باشین:
1-خودشون رفت و برگشت از الدحیل باختن...
2-کسی که گوا رو با الدحیل مقایسه میکنه ارزش کری خوندن نداره...
#توییت
از دفعات دیگه جمله گَنگ تر میزارم الان فقط نگرانم برا همین موود جملات اینطوریه:)
و ای کاش ادم بودی و همین الان که غمگینی بغلت میکردم بهت میگفتم همه غمات مال من استقلالم ____
نیست جنونی بالاتر از دوست داشتنت استقلالم
____
من اگر صد بار برگردم به عقب...صد بار دیگر بشکنم..بازم تورو انتخاب میکنم استقلالم ____
ولی شهر ما قاضی نداشت...قاضیش قصاب بود
____
ولی تاحالا نشده بود به خدا بگم...خدایا غم و غصه 11 نفر بازیکن و 5 تا مربی برا من شادیاشون برا خودشون:)
____
خب زهرا{@ss_zahra} به من گفت منم یه ذره حرفشو تکمیل میکنم میگم:)
نباید ادا حال بدا رو دربیاریم...ناسلامتی درسته باختیم ولی تیممون بهترین بود
لذا فعلا برین فیلم ببینین چت کنین حواس خودتونو پرت کنین
جو بعد از باخت جو سنگینیه دیگه):
و خودمم همیشه درگیرش میشم ولی امیدواریم شاه فرهاد روحیه هممون رو دوباره شارژ کنه{شک ندارم که میکنه}
پس فعلا دیگه ذهن شما رو هم خسته نمیکنم امشب یحتمل یه تاج پروف بزارم و دیگه آماده شیم برا شنبه ساعت 00:45 و باخت سنگین الدحیل مقابل تاج
خب فکر کنم همتون فیلم پسر بچه ای رو که اون مردِ بی شرف آشغالگوش بچه رو گرفته میپیچونه و میگه بگو استقلال سوراخه...
و بگم که یه سریا مدعی شدند که این آقا استقلالیه ولی پس از پیگیری ها این مرد رویت شد و پیج اینستاش رو هم پیدا کردند و ایشون پرسپولیسی هست!
در هر حال بحث رنگ تیم نیس بحث اینه که انسانیت مرده!
خلاصه ازین بحثا و بیشرف بودن اون مرد بگذریم....
می رسیم به باغیرت ترین هوادار استقلال پسری که هرچی هم زجرش دادن گفت من تیمم رو نمیفروشم...حتی یه جای فیلم مرده گفت گاز اشکاور بریز تو چشمش ولی این پسر گفت...بکشیننم نمیگم! میخوام بگم چقدر مکتب پاک حجازی مکتب پاک پورحیدری مکتب پاک خسروانی هوادارایی داره که با جون دل پشت تیمن!هوادارایی داره که استقلال رو از جون خودشون بیشتر دوس دارن! بازیکنامون هم این فیلم رو استوری و حتی پست کردن و شک نکنین فردا بلایی سر الدحیل میارن که تو تاریخ الدحیل ، استقلال رو به عنوان خطرناک ترین تیمی که باهاش رو به رو شدن بنویسن و تموم گل هاشون رو به این پسر تقدیم میکنن اکانت رسمی تلگرام باشگاه عکس پروفایلش رو گذاشته این هوادار کوچک..
برای افرادی هم که ندیدند این کلیپ پسر کوچک تاجیه: من تیمم رو نمیفروشم
پ.ن اگه توهینی در پیامم کردم فقط و فقط به این دلیل بود که واقعا توصیف میزان کثیف بودن این کار بدون استفاده از اون کلمات سخت بود...شرمنده
ترکیب عشق
مظاهری عقاب {بهترین بازیتو انجام بده}
سیا سامورایی
عارف:)
ممد لنگی سوز{نادری}
کاپی وریا گیانم {کاپیتان} مهدی مهدیپور:)
آرش رضاوند
فرشید اسماعیلی{تونی کروسمون}
گیتاریست
نیمار
شیخ دلها
پ.ن 3 تغییر نسبت به بازی قبل:
عارف بجای مرادمند
مهدیپور بجای ریگی
وریا بجای احمد موسوی
نکته مهم اینه که الدحیل قراره با 5 دفاع روبه روی استقلال بازی کنه یعنی انقدر از استقلال ترسیدن که میخوان اتوبوسی بازی کنن جلوی تاج کبیر
شاه فرهاد این تو و این 30 میلیون هوادار کاری کن امشب با خنده بخوابیم:)
#تحلیل
بازی خیلی خوبی از بچه ها دیدیم خیلی منطقی خیلی خوب
درسته کارمون خیلی سخته در ادامه ولی شک ندارم میتونیم صعود کنیم
خسته نباشید باید گفت به این بچه ها شیر پسرای تاج
و دوباره داوری...و دوباره علیه استقلال...گویا حتی آسیا هم با ما مشکل داره و پنالتی های الکی برای تیمای دیگه میگیرن):
وژدانا وریا اصلا کاریش نکرد):
به هرحال بازی بعدیمون خیلی خیلی مهم خواهد بود ولی به این تیم امید داریم
والا آخه هر سری تونل و میدون داره تو جده افتتاح میشه من نمیزارم چش نخورن بازیکنا
ولی میزارم:)
و اینکه اون نوشابه نارنجیه((((=