مهم ایـنه کــه شــروع خوبــی بودبه نقل از Mαζsα :گفته جادو کردن
عزیزِانِ من جانِ اون تیم زپرتیتون( ) اینقدر جوش نزنین ینی واقعا یه جوری میحرفین ادم فکر می کنه هفته اخرِ بابا بخدا الان هنوز هفته ی سومیم
به هر حال از اون تیم ابر قدرت شما که بین 18تا 17مه بهترهبه نقل از Mαζsα :گفته جادو کردن
عزیزِانِ من جانِ اون تیم زپرتیتون( ) اینقدر جوش نزنین ینی واقعا یه جوری میحرفین ادم فکر می کنه هفته اخرِ بابا بخدا الان هنوز هفته ی سومیم
به نقل از Mαζsα :گفته جادو کردن
الان چی شد که لنگ و با تیمای بزرگ مقایسه کردی و جمله ی دوم رو گفتی ؟ لنگ و با شموشک قیاس کن ، هم امتیازی به هم میخورین ،هم تاکتیک مربی و شیوه ی بازیبه نقل از Mαζsα :من گل لگد کردم؟ میگم به خدا هنوز هفته ی سومیم باور کنین شما جو گرفتتون
-
بیشتر تیم های بزرگ همیشه شروع خوبی ندارن بعدشم فک نمیکنم این جایه بحث داشته باشه؟ ینی اینقدر کم اوردین که میخواین 17اوم بودن مارو تو یه هفته 3وم بزنین تو سرمون؟
بمیرم الهی باشه گناه دارین ادامه بدین
یه روایت داریم میگه : تو خواب ببینی ، ارزو بر استقلالیان عیب نیست و امثال این چیزابه نقل از Amir - Eblis :کم آوردن نیست ، سوژه زیاده برا شما در طول فصل ، سوژه این هفته اینه ،ما این هفته اینو می کوبم ، هفته دیگه 18هم بودنتونو میگیم ، ته فصلم جشن سقوط !
به نقل از Mαζsα :یه روایت داریم میگه : تو خواب ببینی ، ارزو بر استقلالیان عیب نیست و امثال این چیزا
شما حواستون باشه هفته 7 دوباره غم 6تایینمونه رو دلتون نمیخواد تو هفته 3وم بگین ما چندوم میشیم یــــــــــــــــــــس
خوبه که فهمیدی مقایست اشتباه بودبه نقل از Mαζsα :یه روایت داریم میگه : تو خواب ببینی ، ارزو بر استقلالیان عیب نیست و امثال این چیزا
شما حواستون باشه هفته 7 دوباره غم 6تایینمونه رو دلتون نمیخواد تو هفته 3وم بگین ما چندوم میشیم یــــــــــــــــــــس
قهرمان میشیم کاپ میگیریم ، شمام هی ببازین ، هی ببازین ، ته فصل جشن سقوط میگیریم واستونبه نقل از parasto jooon :اصلا برين هي ببرين...ببينم با همين بردناتون به كجا ميرسين.....