آقا من امشب با چشم خودم 4 تا پرسپولیسیو دیدم که ترک تیم کردن....به نقل از saranaz - Eblis :من تغیر تیم میدم سه ساله ملت بهمون می خندن می گن باختین سوراخین ..... [-(
ورود خودم رو به طر فدارن اس اس تبریک می گم
تاسف میخورم #به نقل از saranaz - Eblis :من تغیر تیم میدم سه ساله ملت بهمون می خندن می گن باختین سوراخین ..... [-(
اتفاقا پرسپولیس یه همچین هوادارایی رو اصا نمی خوادآقا من امشب با چشم خودم 4 تا پرسپولیسیو دیدم که ترک تیم کردن....
یکیشم شمایی
به نقل از saranaz - Eblis :من تغیر تیم میدم سه ساله ملت بهمون می خندن می گن باختین سوراخین ..... [-(
خو بعضیا مثله بعضیا نیستن خوره داشته باشن بشینن فوتبال باشگاه های بورکینا فاسو رو با جزایر هاوایی رو ببینن که...به نقل از Mαζsα :
چه جالب
کسی که اینجوری تغیر تیم بده کلا هی تیم نداشته باشه بهتره
چـــــیـــــــــش
بعدا میگن طرفدار داریم
بیا این یه نمونه بارزش
یکی دیگم قبلا هفته اول بود داشتم فوتبال میدیم تو مسنجر پی ام داد گفتم دارم فوتبال میبینم گفت دوست ندارم هیچوختم ندیدم
الان برگشته میگه سوراخ شدین لوله شدین و این حرفا (انقد از این مدلیا بدم میاد )
چـــــیـــــــــش
ما این بازی رو تو خوابگاه میدیدیم دور همی 12-10 نفری می شدیم...به نقل از melika.m.r :به یارو بگی اعضایِ فیکسِ تیمتون (حالا تازه فیکس! کلِش ــم نه!!!) نمی دونه! اونوقت اس.اس ، اس.اس می کنه!
ینی می دونی ، این با عشقُ علاقه ُ دلیل طرفدار داشتنشون یه مدت من ُ کشته بود !!!
به نقل از meli :آقا من امشب با چشم خودم 4 تا پرسپولیسیو دیدم که ترک تیم کردن....
یکیشم شمایی
چه در خواستی؟؟؟به نقل از Rainman :در خواستتون در حال بررسيه...
یه باخت نیست!به نقل از سومپاد :تاسف میخورم #
ادم با یه باخت عقیدشو عوض نمیکنه
پرسپولیس همون تیمیه که وقتی عابدزاده تو بیمارستان بود (همون موقع که استقلالی بود ) هیش کدوم از استقلالیا تره ام واسش خرد نکردن ولی پرسپولیسیا خرج بیمارستانشم دادن حالا برو از استقلال شو
واقعا که........
جواب بالایی برای شما هم!به نقل از melika.m.r :
باو تغیرِ تیم بدین آبرومون رف !
شما هایی که اینجوری طرفدارِ یه تیم می شین ، همون بهتر که هفته ای یه تیم عوض کنین...
پرسپولیس ازین هوادارا نمی خواد! انقد طرفدارِ واقعی داره که...
+ تبریک! تبریک! (