به نقل از عطیه.م :از دوستانی که طرفدار پرسپولیسن رسما و کتبا خواهش میکنم که تو این تاپیک نیان که به کل کل کشیده نشه! به خدا هیچی نمیشه کل کل هاتون رو ببرید تو آبی و قرمز که به موضوع اونجا مربوط باشه یا برید تو کلوپ هواداران خودتون!
از استقلالی های عزیز هم خواهش میکنم که ترجیحا تو تاپیک کلوپ هواداران پرسپولیس نروند!
در ضمن: در آستانه ی دربی چون هستیم از الان بگم که اگه تو پستاتون حرف های بد بد بزنید سریعا سانسور میشه!
شما اگه دستور مدیر سایت (من؟؟) اطاعت می کردی نباید میومدی اینجا! حالا تو تاپیک :آبی یا قرمز" بگو تا بیایم بگیم ما هم!به نقل از fograd :من هميشه دستور مدير سايت رو اطاعت ميكنم. وگرنه مي گفتم!![]()
کی با شما بود؟ من کلا گفتم! واقعا بچه ها اگه التماس کنم هم راه نداره این دو تاپیک (هواداران استقلال، کلوپ هواداران پرسپولیس) از حمله ی تیم مقابل مصون بمانند؟؟ فقط تو این دوتا! آخه ین کل کل خوب نیست! تو آبی قرمز کل کل کنید ولی این دو تا را بزارید واسه اینکه هوادارای اون تیم درباره تیم موردعلاقه شون با هم حرف بزنند!به نقل از مرسده :این حرفی که من زدم کجاش کل کل بود.من فقط به فدراسیون توپیدم.حالا اگه استقلالی ها طرف فدراسیون هستن.میذاریم به حساب کل کل .من گفتم بازی صد در صد مساوی میشه.حرف بدی زدم؟حالا اگه مساوی مسخره ی دربی واستون خیلی گرون تموم میشه اصلن شما 6_0 برنده.واقعن که. [-( [-(
اینجوری مچ میگیرنا!! B-) مگه قرار نبود نیاین اینجا؟؟به نقل از fograd :اصلاح مي كنم. مدير انجمن!
به نقل از امین فراهانی :استقلال قهرمان می شه خدا می دونه که حقشه
این منطقی که میگی در مورد پرسپولیس صادقهبه نقل از مرسده :شما نیومده یه چیز گفتی ها.جو گیر نباش.منطقی صحبت کن.اگه امسال ادم فضایی ها زمین رو تسخیر کردن.استقلال هم قهرمان میشه.هه هه هه هه.نوبت تهرانی ها نیست که امسال قهرمان شن.مگه نمیدونید فدراسیون قهرمان رو تعیین می کنه؟
باو تاپیک که خریدنی نیستبه نقل از amir.love :اول شما اومدین ماهم اومدیم جوابتونو دادیم
دیگه هم نیاید لطفا
حاشیه ساز و حاشیه دار ها!
به نقل از 3ggerman :16 دی ایشون تو تاپیک ما گفتن :"فقط استقلال!!"
در صورتی که تاپیک شما اصلا 27 دی باز شده.....> اول شما تشریف اوردین.
مدیر سایت را کاری ندارم! من تگذیب می کنم به عنوان مدیر انجمن! (اصلا مگه میشه یه همچین کاری بکنه یه مدیر انجمن؟نه!)به نقل از fograd :PrOFESSIONAL جان تو داغ نكن.
الان دربي نزديكه مدير سايت يا مدير انجمن تورو banned ميكنه!
به نقل از hidden :این منطقی که میگی در مورد پرسپولیس صادقه
قهرمانی جام حذفی هم هست که استقلال یه سال در میون میبرتش
درسته که تیم شما رو اسیا راه نمیدن ( پارسال رفتید 5 تایی برگشتید ) ولی آسیا هم قهرمانی داره که فدراسیون قهرمانیشو تعیین نمیکنه
و استقلال تو ایران بهترین تیمه اسیایه