پاسخ : هواداران استقلال بشتابید
عزیزم چرا سوتیا رُ میگیری ؟!
اصل خبرُ بچسب !
آندوی وسطشُ بچسب !
اسم روزنامرو عشقه اصن !
عزیزم چرا سوتیا رُ میگیری ؟!
اصل خبرُ بچسب !
آندوی وسطشُ بچسب !
اسم روزنامرو عشقه اصن !
میشه بگم خفه شو منافق؟!...برادر من تو که میدونی خانواده از اینجا رد میشه اخه چرا اینو میگی؟...به نقل از حـشـــره :درسته که اینجا نامحرم و پرسپولیسی و اینا رد میشه شاید نباید بگم اما بزا بگم
دوستان شهرداری یاسوج رو بردیم. به قول مربیشون نود درصد آزادی رو ندیده بودن تا حالا. اونم با یک گل
انقد ذوق کردن نداره ها بیشتر ناراحتی داره
میدونم موقعیت زیاد بود اما گل نشد خوب. اینم مشکل عظیمیه خودش
راست میگه ریحانه...همیشه اولین ها خیلی انگیزه دارن!...خب اینا اینجوری فکر کنم اولین تیم غیر لیگ اصلی ایران میشدن که میرفتن فینال!(درست نیست بگین سریع ویرایش کنم )به نقل از ریــحــانــه :ما واسه این ذوق کردیم که الان میریم فینال !
مهم اینه !
بعدم شهرداری یاسوج تیمیه که توی نیمه نهایی با ما بازی کرد !
خُ جهش نزده به نیمه نهایی که !!
کلی تیمُ حذف کرده .
بعدم این جور تیما خیلی انگیزه دارن واسه قهرمانی جام حذفی .
چون جز معدود انگیزه هاشون واسه مطرح شدنه !
به نقل از prabd.chess :راست میگه ریحانه...همیشه اولین ها خیلی انگیزه دارن!...خب اینا اینجوری فکر کنم اولین تیم غیر لیگ اصلی ایران میشدن که میرفتن فینال!(درست نیست بگین سریع ویرایش کنم )
شرمنده من جا اساتید می گم ـااا!به نقل از مهسا² :یه کار دیگم پرسپولیس کرد بعد فتل سریع تقلید کرد ! یادم نیست !
حالا که بحث جالبهای طرف مقابل هست بدک نیست یه نگاهی هم به کاراکتر جالب یعنی سلطان علی پروین بکنیم که رفته تو تمرین پرسپولیس و به استیلی گفته اینا رو از کجا جمع کردی!!؟...نذارین از مجتبی محرمی مطلب و عکس بذارمبه نقل از مهسا² :حال از اینا بگذریم این فتل خیلی آدم جالبیه ها
برگشته به عادل میگه نری فرمژه بخری موعاتو فر مژه کنی ...
بسیار آدم جالبی هستند