پاسخ : هواداران استقلال بشتابید
به نقل از ریــحــانــه :
یه چیزو دارم جدی میگم .
ببین از اونجایی که ما هی داریم میبریم خب داریم به قهرمانیُ اینا نزدیک میشیم نگیم ایول بردیم ؟!
![I Dont Know :-?? :-??](/forum/styles/yahmas/smiles/i_dont_know.gif)
خب مثلا تاپیکای دیگه وقتی ببازنُ اینا میشینن هی مشکلات تیمُ نقد میکنن و این طبیعیه .
حالا ما میبریمم خوشحال نشیم ؟
منم جدی بودم کاملاً
![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
و صدام هم معلوم بود :)
خیر . از زمان ها قبل ( حداقل یک سال قبل ) قانون همین بوده که پستها نباید حاوی تبریک خالی ، بردیم خالی ... یا هرچیزی که هیچ محتوایی نداره باشه ...
حرفی ندارین بزنین ؟ انقدر عالی بوده بازی که هیچ حرفی نیست ؟ نقدی بررسی هیچی ... خب لزومی نداره پست بی محتوا بدین ! :)
انجمن ورزش جایی نیست که بخواین اسپم بدین خب؟
بعدشم ریحانه جان خودت حتمن دیدی که در مورد انجمن چی گفتن ؟ من هیچوقت دوست ندارم کسی که سطحی به انجمن نگاه بندازه بگه فعالیتش فقط ماله این دو تاپیک ِ که اونام اسپمه : | ینی چی ؟ ینی کلا انجمن رو محلی واسه اسپم نامیدن و رفت ...
اگه میگم رعایت کنید هم واسه انجمنه که هیچوقت نمیخوام و نمیزارم همچین حرفی در موردش بزنن و هم اینکه اون حرفایی که واسه این تاپیکا زده شد که من مخالفت کردم رو نیان بگن باید بشه چون بچه ها جنبه ندارن ( جمله بندی کاملاً داغون
![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
) خلاصه مطلب اینکه باید به کمک هم کاری کنیم که هم مجبورمون نکنن قوانین مزخرف ( فک کنم بدونی کدومو میگم ؟! ) بزاریم و هم نگن هه انجمن ورزش که همش اسپمه : |
+
به نقل از Amir - Eblis :
اساسا" تاپیک هواداری جایی ِ که هوادارا راحت می تونن بحث کنن در مورد فوتبال یا هر موضوعی که هست ، اسپم و اینا معنی نداره زیاد
این توهمم هر پست = 1 اسپم کی میخواد حل شه خدا میدونه ...
خیر هیچ عم اینطوری نیست و من اجازه نمیدم باشه ...
تایپک هواداری جاییه که چارتا هوادار میان در مورد بازی انجام شده تیمشون ، حواشی ، بازیکنا و این جور موارد حرف میزنن
اینکه شما کی میخواید بفهمید بحث پرسپولیس به اینجا ربطی نداره ، اینکه کی بفهمید تاپیک هواداری ِ نه محل چرت و پرت ( با عرض معذرت ) و اسپم .. اینو خدا میدونه
به شدت جلوگیری میشه و اسپما سریع حذف میشن دلیلشم گفتم که انجمن ورزش اهدافش چیزای متفاوتیه و نمیخوام هرکی به صورت سطحی نگاه میکنه فک کنه آزاده هر جور پستی که میخواد بده ...
× ببخشید که اینارو کلی و اینجا مطرح کردم ! نیاز بود همه بدونن و بفهمن ! فک میکنم باقی بحث ( اگه بحثی هست ) بهتره تو تاپیک
انتقادات و پیشنهاد ها مطرح شه :) ممنون :) ×